DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Tecavüzcü Coşkunun ikramını içerde Nuri beyin kini niye içsin
Tecavüzcü Coşkunun ikramını içerde Nuri beyin kini niye içsin
Oyunları kazanana madalya vermiyorlar ya hepimiz göçeceğizKorkunun ecele faydası yok bu hafta eleteceğim seni
Cnm mobili bişiye benzemiyor benceElindeki taşları bitirmek.
Belli bir süre var. O süre bitene kadar roundlar devam ediyor. Biraz uzun sayılabilir süre olarak ama zevkli bir oyun.
Tapatalk kullanmayın, Tapatalk pişmanlıktır.
Siz nasıl isterdiniz beyefendi mobill versiyonuCnm mobili bişiye benzemiyor bence
Beni kanser ediyo ne zaman girsem.O yüzden tapatalk kullanıyorum
Yani ben sevmedim mobili
Bal gibi kaycak bi bakan bi daha bakacak rahat ve kullanışlı olcak her şeye anında gircek yoksa ben ona mobil versiyon demem arkadaşSiz nasıl isterdiniz beyefendi mobill versiyonu
Admin olsam ''mobil forumu aşağılamaktan'' banı yazardım sanaBal gibi kaycak bi bakan bi daha bakacak rahat ve kullanışlı olcak her şeye anında gircek yoksa ben ona mobil versiyon demem arkadaş
Aman bir sürü ban yeme sebebi varken bir de o çekilmezdi iyi ki sen admin değilsin o zamanAdmin olsam ''mobil forumu aşağılamaktan'' banı yazardım sana
Ya mobil ya tapatalk başka seçenek mi var şapşikAman bir sürü ban yeme sebebi varken bir de o çekilmezdi iyi ki sen admin değilsin o zaman
Tapatalkıda sevmiyom zaten bana bir şey önersene
Vallahi de yokYa mobil ya tapatalk başka seçenek mi var şapşik
şuan pcden teldeyken tarayıcıdanVallahi de yok
Biri üstüme kullanışı bol olan uygulama atsın ya
Sen nerden yazıyosun
4225 i 42225 yaparsan daha iyi4,225 şuan gayet iyi gibi
Telefonunun markası ne pekişuan pcden teldeyken tarayıcıdan
Çöpsung4225 i 42225 yaparsan daha iyi
Telefonunun markası ne peki
Modeli ne pekiÇöpsung
kolaysa sen yap onuda ayoll daha önce kumar oynadım sanki4225 i 42225 yaparsan daha iyi
Telefonunun markası ne peki
Galaxy y UC Browser indirip keyfimee bakmaya çalışıyordum hız konusunda da 3-4 gündür başka bi sürümüyle cebelleşiyorum malesefModeli ne peki
Benimkide zoni z2.Chromedeki forumu beğenmiyorum
Sori beybisi ben oyunda yokumkolaysa sen yap onuda ayoll daha önce kumar oynadım sanki
Uc browseri deneyim bakayım beğenirim belkiGalaxy y UC Browser indirip keyfimee bakmaya çalışıyordum hız konusunda da 3-4 gündür başka bi sürümüyle cebelleşiyorum malesef