Fav10 Reyting Tahmin Yarışması Geri Dönüyor!

Fav10 reyting tahmin yarışması 1 Ağustos Pazartesi itibariyle başlıyor. İlk sezon katılanları bir kez daha etiketleyip ekstra katılmak isteyenler de olabilir.

@Yiğitt @MayısKralı @DarkLeqenD @EFE UYSAL @vadikızı @MasacRE- @Aserat @emree-29 @turkuazz @Çiğdem- @eskici @Billy Kane @papuleoo @Polat Şaşmaz @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @Felon @tolgab @Ahmad @EnveR ve diğer katılmak isteyenler. Talep sayısına göre başlatacağım. Katılmak isteyenler söylesinler.
Yarışma 15 gün sürecek yine.

Katılırım.

Katılacağım.

katılırım bende haftaya evde olacaz

Katialcagim tabiki de reyting bizim isimiz

katılırım ama bazı günler tahmin yapamayabilirim yinede tüm tahminleri yapmaya çalışırım

Pek beceremiyorum ben.

Bende katılırım. Ama bazı sorularım olacak [emoji2]

Birincisi puanlar kaç günde bir açıklanacak? Şahsi fikrim her gün açıklanması yönünde [emoji2]

ikincisi ve en önemlisi eleme olacak mı? Biliyorsun daha önce elendiğimi sanıp tahmin yapmamıştım [emoji2]

Yarışma 15 gün sürecek ve puanlar her gün açıklanacak. Ama erken ama geç o gün içinde puanları göreceksiniz.

Eleme olmayacak hayır en başta da yoktu zaten. 15.günün sonunda puanlarınız hesaplanacak ve zirvedeki isim belli olacak.

15 gün çok az. Bence her hafta biri veya iki kişi elenmeli. Hem bu sayede yarışmayı 15 gün gibi kısa bir sürede de bitirmemiş oluruz.