Maskeli Fedai
Favori Üye
@MEnes'in uzun yorumlarından mahrum bırakma bizi.. @MasacRE @DarkLegenDSeneye en iyisi yorum zorunluluğunu kaldırıp sadece puan zorululuğu kolaylım. (Koymadılar. )
@MEnes'in uzun yorumlarından mahrum bırakma bizi.. @MasacRE @DarkLegenDSeneye en iyisi yorum zorunluluğunu kaldırıp sadece puan zorululuğu kolaylım. (Koymadılar. )
@MEnes bile uzun yorumlar yapamadı aslında bu sene, o da üşendi bizim gibi. Biriktirince işin içinden çıkamadı
Yorum yapmak yasak olsa bile doktora tezi uzunluğunda yorumlar o.
Cidden o kısmı bir türlü aşamıyoruz Şu konusu yeni açılanlardan Alita'yı izlemiştim mesela sinemada ama yorumum yok. Captain Marvel izledikten sonra ikisine birden yorum yapmayı planlıyorum @Sherlock yazının bundan sonraki kısmı malum parantezler
Adam mühendis, yeni hamam planları üzerinde çalışıyor. Plan üzerinde çalışan mimar mıydı yoksa? Neyse, çalışıyor işte.@MEnes bile uzun yorumlar yapamadı aslında bu sene, o da üşendi bizim gibi. Biriktirince işin içinden çıkamadı
Şu yorum konusu çok sıkıntılı Geçen sene çoğu filmi izlemiştim ama yorumlarla uğraşamayıp salmıştımCidden o kısmı bir türlü aşamıyoruz Şu konusu yeni açılanlardan Alita'yı izlemiştim mesela sinemada ama yorumum yok. Captain Marvel izledikten sonra ikisine birden yorum yapmayı planlıyorum @Sherlock yazının bundan sonraki kısmı malum parantezler
Seneye en iyisi yorum zorunluluğunu kaldırıp sadece puan zorululuğu kolaylım. (Koymadılar. )
Plan yapan mimar oluyor galiba Ee mühendis ne yapıyor o zaman bu durumda?Adam mühendis, yeni hamam planları üzerinde çalışıyor. Plan üzerinde çalışan mimar mıydı yoksa? Neyse, çalışıyor işte.
Plan yapan mimar oluyor galiba Ee mühendis ne yapıyor o zaman bu durumda?
Yan gelip yatıyor?Plan yapan mimar oluyor galiba Ee mühendis ne yapıyor o zaman bu durumda?
Plan yapan mimar oluyor galiba Ee mühendis ne yapıyor o zaman bu durumda?
@MEnes tam filmlerdeki katil çıkan adamlar gibi En sonunda hepimizi gömecek bu foruma öyle hissediyorumBoş.
(Tutamadım kendimi. )
Boş.
(Tutamadım kendimi. )
Yan gelip yatıyor? ?A
Bknz: (MEnes'in işsiz güçsüz olmasından dolayı sabahtan akşama kadar dizi-film izleyip, zorlama şekilde entel-dantel olması)
Adamı etiketlere boğduk zaten burada Ayrıca bu asılsız iftiralarınıza cevabını verecektir geldiğinde yoldaşım, size 215151 paragraf ile mühendisin ne iş yaptığını anlatsın da görün gününüzü@MEnes tam filmlerdeki katil çıkan adamlar gibi En sonunda hepimizi gömecek bu foruma öyle hissediyorum
@MEnes tam filmlerdeki katil çıkan adamlar gibi En sonunda hepimizi gömecek bu foruma öyle hissediyorum
Beynim göçtü 😱@MEnes nickini tersten okuduğumuz zaman “Senem” oluyor. Burada aslında bize mesaj vermiş adaşım. “O senem, bu senem” demek istemiş, “sizi gömeceğim senem bu senem” demek istemiş. Muhtemelen “bu sene mühendislikte master seviyesine geldim, sizler için forum mezarlığı yaptım, hepinizi oraya gömeceğim” demek istiyor adaşım bu mesajla. Uzun yorumlarının sayılarını azaltarak da “Ömrünüz uzaydı, gitgide kısalıyor, sonunuz yaklaştı” mesajı vermek istiyor. Kaçmalıyız beyler. @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD
Üstad ne yaptın ya, dumur ettin bizi bu nasıl bir tespittir Böyle oldum okurken@MEnes nickini tersten okuduğumuz zaman “Senem” oluyor. Burada aslında bize mesaj vermiş adaşım. “O senem, bu senem” demek istemiş, “sizi gömeceğim senem bu senem” demek istemiş. Muhtemelen “bu sene mühendislikte master seviyesine geldim, sizler için forum mezarlığı yaptım, hepinizi oraya gömeceğim” demek istiyor adaşım bu mesajla. Uzun yorumlarının sayılarını azaltarak da “Ömrünüz uzaydı, gitgide kısalıyor, sonunuz yaklaştı” mesajı vermek istiyor. Kaçmalıyız beyler. @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD
Bu korkunç komplo teorin sonrası seni Fav10 Dağ Bayır Terapi Merkezinde tedavi olmaya davet ediyorum.@MEnes nickini tersten okuduğumuz zaman “Senem” oluyor. Burada aslında bize mesaj vermiş adaşım. “O senem, bu senem” demek istemiş, “sizi gömeceğim senem bu senem” demek istemiş. Muhtemelen “bu sene mühendislikte master seviyesine geldim, sizler için forum mezarlığı yaptım, hepinizi oraya gömeceğim” demek istiyor adaşım bu mesajla. Uzun yorumlarının sayılarını azaltarak da “Ömrünüz uzaydı, gitgide kısalıyor, sonunuz yaklaştı” mesajı vermek istiyor. Kaçmalıyız beyler. @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD
ilk sıra harici diğerleri tamamdır@Dosi hanım değerlendirmenizi bekliyoruz, beğendiniz mi tabloyu?
İronman- özellikle captan americaya bi türlü adapte olamadiğim için izleyemiyorum +captan americaya uyuzum.Sen nasıl izlemiyorsun Marvel filmlerini ya, seviyorsun bir de bu tarz dizileri falan
İzlememişsin ki iyi filmlerin çoğunu. Bu yıl sinema açısından zengin bir yıldı. İlk kez 100 filmi geçtim bir yıl. 8 ve üstü puan alan filmler de rekor seviyede. 10 puanlık çıkmadı orası ayrı ama şade Oscar filmleri olarak bakmazsak iyi bir yıldı.O kadar kötü bir sinema senesiydi ki birinci ola ola Avengers adlı süperkahraman filmi olmuş, resmen sinema sanatı yavaş yavaş ölüyor. 2015’teki 87.ödüllerden sonra hiçbir Oscar dönemi filmleri vasatı aşamadı, her sene aşama aşama kalite kaybetti. 2017 2016’dan, 2018 ise 2017’ten kötüydü. Bu gidişle 2019 da 2018’den kötü olacak gibi duruyor. Avengers nedir?