Fav10 Oscar Takımı 2016 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

İzlemediğim filmlere adaylık vermem etik mi?
@OzaN

Bundan daha önemlisi kategorilerin yanlarında yazan sayıdan az adaylık veremiyor muyuz?

Vermemen daha doğru tabii ama izlesem kesin izlediklerimden daha çok sevdiğin varsa falan olabilir 1-2 tane.

Yok veremiyorsun.

Vermemeye çalışayım ama bazı kategorilerde dolduramıyorum o sınırı.

Bu arada The Salesman yardımcı erkek oyuncu Farid Sajjadi Hosseini olacak? Babak Karimi ev sahibini canlandırıyordu ve pek etkili sayılmazdı.
Ben Babak'a veriyorum onu şey edersin.

Please review your answers for this page, there was a problem with one or more of them.
Bu çıkıyor sürekli.
Yanda yazan sayıda seçmen lazım adaylardan .

Fail
Neyse tamam

Benim ismim yazmıyor ama son izlediklerimle yeterli sayıya ulaşmışımdır herhalde, oy kullanabiliyor muyum?

the salesman a sekiz puan veriyorum dün yorum yapacaktım yetiştiremedim unutmayasın

Yorum konusuna yazabilirsin.

Tabii ki, eski listeden kopyaladım unutmuşum seni.
oy veremiyoruz hep bir hatadan bahsediyor ne hatası anlamadım iki kere listeye oy verip tıkladım olmuyor ? acaba ordaki kuralları net anlamadıkmı ?

oy veremiyoruz hep bir hatadan bahsediyor ne hatası anlamadım iki kere listeye oy verip tıkladım olmuyor ? acaba ordaki kuralları net anlamadıkmı ?
Hata verince aşağı in. Hangi listenin üstesinde kırmızı hata duruyorsa o listede hata vardır. Bende ilk kullandığımda 1 kere hata verdi. Birisine fazla 1 tane daha eklemişim.

Hata verince aşağı in. Hangi listenin üstesinde kırmızı hata duruyorsa o listede hata vardır. Bende ilk kullandığımda 1 kere hata verdi. Birisine fazla 1 tane daha eklemişim.
dediğini yapıp bir daha deneyeyim

bu sefer oldu
görsel efkte tek aday yazmışım onu kabul etmiyormuş

Kullandım ben de şimdi. Az daha süresini unutuyordum neyse ki foruma girdim.