Zey TV Fav10 Okey Oyunu Turnuvası - Başvuru Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tolstoyevski gerekli açıklamayı yapsın. Onun alanı

Nasıl bir yarışma bu

Klasik okey turnuvası, 4 grup her grupta 4 kişi olacak ve her grupta 4 el ilk kazanan kişi finale çıkacak ve finalde de 5 el ilk kazanan kişi şampiyon olmuş olacak.

Şu aralar forum çok yoğun ve havalar da fazla sıcak olduğu için bilerek biraz bekletiyoruz ama çok yakın zamanda ansızın yürürlüğe gireceğiz inşallah
@Dosi

Reactions: Dosi and eskici
Neden 101 yapmadınız bilen mi yok

Aynen tam olarak durum öyle şu ana dek üniversite okumadım desem yeridir.
Sıkıntı yaşamadığım için yazmadım ya ama buluşabilirdik neden buluşmadık bilmiyorum.
İstanbul'da yaşayan adamsın, İstanbul'a göre Denizli küçük bir şehir kalıyor. Bir zahmet sıkıntı yaşama.
Ortamlara girmekten buluşamamışızdır. Benim de zaten son yılımdı, tezle uğraşıyordum.
Denizli ile yolum tekrar kesişir belki yine birkaç yıl içinde, o zaman düşünürüz artık ya da gezmeye bile gelebilirim. Pandemi çıktı çıkalı hiç gitmedim Denizli'ye, özledim Denizli'yi.

@Tolstoyevski, Haziran ayından bu yana yapacaksın sözde turnuvayı, kaldı bak. @The_Erinch'le "dayı" muhabbetiyle aklıma geldi yine bu okey turnuvası.
Yılbaşı dönemine kalmıştı bu forum o ara çok yoğun olduğu için, halen de geçerli bu tarih noel zamanı ya da sömestir civarı herkes uygunken yapacağız bu kez söz
@Dosi bilir ne kadar hızlıyımdır

(Yapamadı.)

Gelecek yaza kadar ertelenir, sonra bu kısır döngü devam eder böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...