Gerçekten beni şaşırtmaya devam ediyorsunuz. 😳 (Olumlu anlamda)Oyladım
Bence yeni yöneticiler olmasını istediğim kardeşlerim
@Yakamoz-Asi
@The_Erinch
@RüzgarGülü
@Royal_Highness
@TenTen
Gerçekten beni şaşırtmaya devam ediyorsunuz. 😳 (Olumlu anlamda)Oyladım
Bence yeni yöneticiler olmasını istediğim kardeşlerim
@Yakamoz-Asi
@The_Erinch
@RüzgarGülü
@Royal_Highness
@TenTen
Umarım olumlu anlamda devam eder şaşırmanGerçekten beni şaşırtmaya devam ediyorsunuz. 😳 (Olumlu anlamda)
Sayılmaz arkadaşlar. Benim yazdıklarımı evde denemeyinŞimdi ben başka bir nickle geri bildirim versem nasıl oluyor ? Hmm değişik fikir . Keşke yazmasaydim bunu 🤫
Oylarimi kullandim, forum adina hayirlisi olsun.
Gereken kisisel düsüncelerimi de aktardim.
Yönetim icin önerilen kisileri birkac kisi yazmis, bende paylasmak isterim.
@The_Erinch @Royal_Highness @RüzgarGülü @TenTen @Alemdar
Görüşleriniz için teşekkür ederim.Anketi doldurdum.
@RüzgarGülü
@Royal_Highness
@Yakamoz-Asi
@Zeyno
Yönetim için aday gösterdim.
Hayırlısı Olsun!
Katılıyorum. 😅Haftalık enler konusunun da çok zamanı geçmesin açılmasını diliyorum. Sayın yöneticiler
@xdragxx @mesmeso @emreemreu @serhatt @Emre Ozansoy @Dosi
Enler konusunu uplatsan yeterli olurduHaftalık enler konusunun da çok zamanı geçmesin açılmasını diliyorum. Sayın yöneticiler
Aslında seni etiketlemeyecektim ama bu seferde ayrım yaptığımı düşünürsün diye etiketledimEnler konusunu uplatsan yeterli olurdu
O görev @emreemreu ’da biliyorsun. Bugün açmazsa yarın sabaha açarım.
Arada hatırlatmak gerekiyor galiba. Yoğun olabilir.
Haftalık enler konusunun da çok zamanı geçmesin açılmasını diliyorum. Sayın yöneticiler
Benim gördüğüm sabah açıyor zatenEllemeyin @emreemreu 'yu adam yoğun çalıṣıyor. Yeri geldiğinde sabah 5te açtığı bile oldu.![]()
Teşekkür ederim, eğer bir görev gelirse başımızın üstünde yeri varOylarimi kullandim, forum adina hayirlisi olsun.
Gereken kisisel düsüncelerimi de aktardim.
Yönetim icin önerilen kisileri birkac kisi yazmis, bende paylasmak isterim.
@The_Erinch @Royal_Highness @RüzgarGülü @TenTen @Alemdar
Sağolsunlar bu kısmı yapanlar çok olmuş 🤦🏻♀️Konudada belirtmistim ama sizden ricam su kisma yönetici degilseniz oylamayip bos birakmaniz:
Şikayetlerle ilgilenmedeki başarılarına göre yöneticileri değerlendiriniz. (Sadece Yöneticiler Değerlendirmeli)
Son başvuru tarihi 24 Mayıs, son oy kullanma tarihi ise 25 Mayıs 2025 (saat 22.45).