Fav10.net 2025 Yönetici Değerlendirme Anketleri Açıldı ! - Yeni Yönetici Başvuruları Başladı!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
128,032
Puanı
1,060
Herkese merhaba,

Kısa bir süre sonra yeniden yönetici değerlendirme oylamalarımız ile karşınızdayız. Yöneticilere dair objektif, dürüst değerlendirmelerinizi bekliyoruz.

2025 Yönetici Değerlendirme Anketi

Şu kısma yöneticiler harici üyelerimiz oy vermemeye özen göstersin:
Şikayetlerle ilgilenmedeki başarılarına göre yöneticileri değerlendiriniz. (Sadece Yöneticiler Değerlendirmeli)

Ayrıca forumun 2027'de 20. yılına ulaşmasına katkıda bulunacak yeni yönetici adayları da arıyoruz. Uzun bir aradan sonra yeni moderatör başvurularımız da başlamıştır. Bu başvurular sonucunda yeni moderatör alınıp alınmayacağı veya kaç tane alınacağı ayrıca değerlendirilecektir.
Yöneticiliğin size uygun olduğunu düşünüyorsanız başvurularınızı "2025 Yönetici Başvurusu" adlı bir konuşma penceresiyle bana iletebilirsiniz. Mesajınızda neden yönetici olmak istediğinizi ve neler katabileceğinizi 2-3 cümlede açıklamanız yeterli olacaktır.

Forumda yönetici olmak isteyenlerden neler bekliyoruz?
  • Yönetimsel konularda objektif olabilmek
  • Hiçbir şekilde forumda cezaya sebep olabilecek olayların içine bulaşmamak
  • İyi bir takım oyuncusu olarak, yönetimdeki diğer kişilerle gereksiz tartışmalara girmemek
  • Forumun daha iyi noktalara gelebilmesi için çaba göstermeye gönüllü olmak
  • Yönetime gelen şikayetlerle ilgilenerek objektif şekilde oy kullanmak

Başvurularınızı ve oylarınızı bekliyoruz!

Son başvuru tarihi 24 Mayıs, son oy kullanma tarihi ise 25 Mayıs 2025 (saat 22.45).

Konudada belirtmistim ama sizden ricam su kisma yönetici degilseniz oylamayip bos birakmaniz:

Şikayetlerle ilgilenmedeki başarılarına göre yöneticileri değerlendiriniz. (Sadece Yöneticiler Değerlendirmeli)

Konudada belirtmistim ama sizden ricam su kisma yönetici degilseniz oylamayip bos birakmaniz:

Bende halettim belirttiğin kısmı boş bıraktım

• Beğendim
Reactions: Dosi
Merhaba.
Ben asıl seni değerlenirmek istiyorum @Dosi

Diğer listede adı geçen 4 arkadaş, genel itibariyle senin düşüncelerine karşı saygılı ve yakın zamanda değerlendirdik.

Bence asıl senin değerlendirilmen gerekiyor ki Co Admin öncesi ve sonrası kendini bir gör bakalım.

Yetkisi sınırlı olan Dosi ile Yetki Aldıkdan sonra oluşan Dosi arasındaki farkı görmen gerekiyor

Merhaba.
Ben asıl seni değerlenirmek istiyorum @Dosi

Bence asıl senin değerlendirilmen gerekiyor ki Co Admin öncesi ve sonrası kendini bir gör bakalım.

Yetkisi sınırlı olan Dosi ile Yetki Aldıkdan sonra oluşan Dosi arasındaki farkı görmen gerekiyor
Fikrin için teşekkürler. Anket sahipleri, adminler değerlendirilmiyor. Admin olduktan sonra yönetim panelinde olan oranlarım (moderasyon işlemleri) eksilme yerine artmış vaziyette. Sevgili Ozanda admin olduğum dönemde gösterdiğim performanstan memnun olduğu için bu görevi bana teslim etti.
Şimdi başrollerimiz ankette olan isimler. Beni konuşmaya gerek yok ama senin gözünden illa kendimi görmemi istiyorsan yazı yazılan kısımlarda fikrini belirtebilirsin.

İyi forumlar
------

Bende halettim belirttiğin kısmı boş bıraktım
Teşekkürler değerlendirmen için.

Fikrin için teşekkürler. Anket sahipleri, adminler değerlendirilmiyor. Admin olduktan sonra yönetim panelinde olan oranlarım (moderasyon işlemleri) eksilme yerine artmış vaziyette. Sevgili Ozanda admin olduğum dönemde gösterdiğim performanstan memnun olduğu için bu görevi bana teslim etti.
Şimdi başrollerimiz ankette olan isimler. Beni konuşmaya gerek yok ama senin gözünden illa kendimi görmemi istiyorsan yazı yazılan kısımlarda fikrini belirtebilirsin.

İyi forumlar
------

Teşekkürler değerlendirmen için.
Cevabın için teşekkürler.

Seninle ilgili değerlendirmemi, bahsettiğin kısımda göreceğine emin olabilirsin

İyi Forumlar.

Oylarımı kullandım.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Degerlendirmemi yaptım. Açıklamaları yaptım. Tavsiyelerimi belirttim.

Yönetici olarak görmek istediklerim ise açık yazacağım. Sebebimi ankette belirttim burda belirtmeyecegim tekrar uzun oldu çünkü :D

@Bully
@The_Erinch
@Royal_Highness
@TenTen

Arkadaşlar sizi yonetici olarak görmek istediğimi belirttim. Siz olursunuz yada olmak istemezsiniz o sizin görüşünüz. Bu benim görüşüm. Saygılar :)

Yönetici olarak görmek istediklerim ise açık yazacağım. Sebebimi ankette belirttim burda belirtmeyecegim tekrar uzun oldu çünkü :D

@Bully
@The_Erinch
@Royal_Highness
@TenTen

Arkadaşlar sizi yonetici olarak görmek istediğimi belirttim. Siz olursunuz yada olmak istemezsiniz o sizin görüşünüz. Bu benim görüşüm. Saygılar :)
Böyle düşünmen şaşırttı. Beklemiyordum. Sağ olasın güzel görüşlerin için. :)

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü

galiba bunu arada hatirlatmam gerekecek :A

Yıl olmuş 2025 yöneticilik mi kaldı yahu. Herkes iş güç peşinde. Forumda zaten bir kaç üyeyiz. Yeni yöneticiler almak mantıksız. Pek ceza alan falan da yok zaten. Eğer kimlerse ayrılacaksa onların yerine @The_Erinch @Yakamoz-Asi @TenTen @Royal_Highness direkt eklenebilir ama bu arkadaşların da boşu boşuna yorulmalarını hiç istemem.

@Bully
@The_Erinch
@Royal_Highness
@TenTen

Yıl olmuş 2025 yöneticilik mi kaldı yahu. Herkes iş güç peşinde. Forumda zaten bir kaç üyeyiz. Yeni yöneticiler almak mantıksız. Pek ceza alan falan da yok zaten. Eğer kimlerse ayrılacaksa onların yerine @The_Erinch @Yakamoz-Asi @TenTen @Royal_Highness direkt eklenebilir ama bu arkadaşların da boşu boşuna yorulmalarını hiç istemem.
Benimile ilgili olan Görüşleriniz için Teşekkür ederim.

Hakkımdaki düşüncen mutlu etti. Teşekkür ederim.

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Değerlendirmemi yaptım.

@Bully
@The_Erinch
@Royal_Highness
@TenTen

Oyladım

Bence yeni yöneticiler olmasını istediğim kardeşlerim
@Yakamoz-Asi
@The_Erinch
@RüzgarGülü
@Royal_Highness
@TenTen
Görüşleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ne kadar güzel yazmışsın azizim noktasından virgülüne kadar katılıyorum.

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Aktifligi arttırmak ve daha çok pozitif yönlülük için alınıyordur. Forumlar hala günümüzde aktif. Ayakta kalacaksak dinamiklige ihtiyaç var. Ha biz zaten eğlence ve vakit geçirmek için giriyoruz orası ayrı tabi.

• Aynen
Reactions: TenTen

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox