- Reaksiyon puanı
- 114,170
- Puanı
- 1,060
Yok aynı olmaz. Risk aldım benKafamda iki şey var aksine umarım seninkini tutturmam diyorum farklı yemekler ile katılmak daha iyi olur.
Yok aynı olmaz. Risk aldım benKafamda iki şey var aksine umarım seninkini tutturmam diyorum farklı yemekler ile katılmak daha iyi olur.
Neyse belli etmeyelim daha fazla yoksa açıklanınca anlayacaklar gibiYok aynı olmaz. Risk aldım benaslınsa daha iyi oynanacak yemekler vardı ama görsel bulamadım hoşuma giden
Ama doğruyu söylemek gerekirse iki takımda çok iyi yemeklerle gelmiş. Hangisine vereceğini bilemiyor insan.Aç karnına bakmamak lazım 🤣🤣🤣🤣🤤🤤🤤🤤
Aaaa o cadolozlar anca birbirini tokatlar
Yarışmanın sonucunu merak ediyorum @Mircan SayeAma doğruyu söylemek gerekirse iki takımda çok iyi yemeklerle gelmiş. Hangisine vereceğini bilemiyor insan.
Belli etmeyelim de. Acaba yüksük çorba ve mantı aynı takımda mı
Ayne aslında ana yemek kategorisinde adana kebap ve sade kebap da yarışıyor olabilirdi 😁😆😅🤣Belli etmeyelim de. Acaba yüksük çorba ve mantı aynı takımda mıbir tuhaf olur
Yalnız ana yemek seçen @Dosi ve @Gerekli24 'ün et seçmemesine şaşırdım. Nerde şişler
Tatlı konusunda kararsızım. Çok tatlı sevmiyorum.
Mercimek çorbası ve künefe sanki bir erkek yarışmacının seçeceği tarzda yemekler
@The_Erinch @Mircan Saye
İlk aklıma gelendi ama uygun güzel göze hitap eden görseli bulamadım. Ayrıca önemli bir detay var ama fazla yazarsam belli olur. Sonuç belli olsun tam yorum yaparımAyne aslında ana yemek kategorisinde adana kebap ve sade kebap da yarışıyor olabilirdi 😁😆😅🤣
Aman spoiler vermeyeyim 😉
Ayne aslında ana yemek kategorisinde adana kebap ve sade kebap da yarışıyor olabilirdi 😁😆😅🤣
Aman spoiler vermeyeyim 😉
Aklıma lahmacun gelmedi değil ama kendimi frenledim yemek olarak yazmaya. Yüksük mantı ben de merakla bekliyorum aynı takımdan mı acabaBelli etmeyelim de. Acaba yüksük çorba ve mantı aynı takımda mıbir tuhaf olur
Yalnız ana yemek seçen @Dosi ve @Gerekli24 'ün et seçmemesine şaşırdım. Nerde şişler
Tatlı konusunda kararsızım. Çok tatlı sevmiyorum.
Mercimek çorbası ve künefe sanki bir erkek yarışmacının seçeceği tarzda yemekler
@The_Erinch @Mircan Saye
Evet ekipçe ortak karar alıp benzer şeyler seçmek 3lü olarak güzel olabilirdi.İlk aklıma gelendi ama uygun güzel göze hitap eden görseli bulamadım. Ayrıca önemli bir detay var ama fazla yazarsam belli olur. Sonuç belli olsun tam yorum yaparımşöyle 3 çeşide bakınca doyurucu olması mühim ve birbiri ile uyumdakeşke tatlı ve çorba seçen arkadaşlarımız ile konuşma şansı olsaydı öyle seçilseydi uyum olarakyalnız ters köşe seziyorum
Erkeklerin tercihi olur diye boşuna demedimBu arada çorba bana verilseydi ben mercimek çorbası yapardım büyük ihtimalle
Doğru bir tespit yapmışsın 👍 , çoğu kişide seçimlerini böyle yapmıştır.Yüksük çorba seçen mantı seçmez, mercimek çorba seçen de beyti kebabı seçmez gibi
Kolaya kaçmaktan ziyade seveceğini düşündüğüm bir iş olur.Erkeklerin tercihi olur diye boşuna demedimKolaya kaçılmış @The_Erinch 'in dediği gibi.
Yüksük çorba seçen mantı seçmez, mercimek çorba seçen de beyti kebabı seçmez gibi
Evet + 1 oy hakkınızı hangi kategoride kullanacağınızı soracağım yarın.😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?