M TV Fav10 Masterchef - Final | 4.Bölüm - Şampiyon " MAVİ TAKIM "

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HER KATEGORİDEN 1 YEMEĞE OY KULLANABİLİRSİNİZ?

• ÇORBA ---> MERCİMEK ÇORBASI

Oy: 4 33.3%
  • ÇORBA ---> YÜKSÜK ÇORBASI

Oy: 7 58.3%
  • ANA YEMEK ---> BEYTİ KEBABI

Oy: 7 58.3%
  • ANA YEMEK ---> KAYSERİ MANTISI

Oy: 4 33.3%
  • TATLI ---> KÜNEFE

Oy: 1 8.3%
  • TATLI ---> SOĞUK BAKLAVA

Oy: 11 91.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Görevimiz takımıza destek olmaktır :):Z
Bir Melek (@Angelica ) 2 mürettebat başarıya hazırız kaptanım :A @Dosi

Emir Seksenler GIF by TRT

Oylarımı şimdi kullandım.
Tatlı şaşırttı :A
Komple bizim takıma oy verdim bence. Bakalım haklı çıkacakmıyım :A
Biri tatlıya oy verip gitmiş. Anket kurallarına göre onu saymayacağım. Bu yüzden bir takımın tatlısı ya tam kazandı ya da tam kaybetti.😁

Altta küçük bir şekilde yazıyor ya belki görmemiştir. Değil mi @Zeyno .
Sen de hemen öldürüyon😁
O şimdi son kozlarını oynuyor.. Pılını pırtısını toplamaya başlamışdır 😂😂😂😂😂😂 @xemrexxx
------

Biri tatlıya oy verip gitmiş. Anket kurallarına göre onu saymayacağım. Bu yüzden bir takımın tatlısı ya tam kazandı ya da tam kaybetti.😁
Aynen güzel bir karar, adeta sıfır çekmemek adına biri tatlıya oy vermiş kaçmış... 🤷🤷🤷

O şimdi son kozlarını oynuyor.. Pılını pırtısını toplamaya başlamışdır 😂😂😂😂😂😂 @xemrexxx
Evet bu akşam kaybeden takımın hepsi elenecek kazanan takımın hepsini de şampiyon olacak. Güzel bir akşam. Bol para ödüllü bir akşam bizi bekliyor😁

Beni sonradan eklemen çok hoş (öyle bildirim gelmiyor) :A bari sonra 3 yazsaydın :A

Oradaki "2 mürettebat" tin içindeki biri sensin biri ben zaten 3 yazmaya gerek yok (Askeri tekmil) 😉 Parantezin amacı zaten bu değil mi (cümlelerde eş anlamlı ya da benzer kelimeleri belirtmek) Meleğin kim olduğunu belirttim işte bende😄 Bildirim gelmediğini öğrendiğim yada öğrendiğimiz iyi oldu bundan sonra senin üzerinde denerim herseyide görme bee canım 😄😄 @Dosi
------

Bunun yemeği geçersiz sayılmalı ve hükmen yenilmeli daha anketi takip etmiyor. Ss @Mircan Saye
Bana bak çirkef hileye hurdaya başvuracağına şerefinle kaybet tammıı 😂😂 @xemrexxx

Son düzenleme:
FİNAL
FAV10 MASTERCHEF
"HANGİ TAKIM ŞAMPİYON OLACAK"
BU AKŞAM 20.45

Hangi yemeğin hangi takıma ait olduğu bu akşam açıklanacak. Ve kazanan takım Fav10 Masterchef Şampiyonu olacak.

VE BÜYÜK ÖDÜL 1.000.000 TL

TABAĞI KAZANAN YARIŞMACILARA EK 250.000 BİN TL

BU AKŞAM SAHİPLERİNİ BULACAK.

Oradaki "2 mürettebat" tin içindeki biri sensin biri ben zaten 3 yazmaya gerek yok (Askeri tekmil) 😉 Parantezin amacı zaten bu değil mi (cümlelerde eş anlamlı ya da benzer kelimeleri belirtmek) Meleğin kim olduğunu belirttim işte bende😄 Bildirim gelmediğini öğrendiğim yada öğrendiğimiz iyi oldu bundan sonra senin üzerinde denerim herseyide görme bee canım 😄😄 @Dosi
------

Bana bak çirkef hileye hurdaya başvuracağına şerefinle kaybet tammıı 😂😂 @xemrexxx
Hayır görmemi istediğin için etiket etmişsin beni ama başta mesajı yollarken ben yokmuşum. Sonradan edit edilip eklenince bildirim gelmiyor, onu belirttim :A askeri tekmil vs Türkçe hazineme fazla :A ben çok anlamadım o kısmı, ondan 3 dedim.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Angelica and Zeyno
Son düzenleme:
EVET ÖNCELİKLE İLK KATEGORİMİZLE BAŞLIYORUZ.

ÇORBA KATEGORİSİ

MERCİMEK ÇORBASI
MESMESO
Ekli dosyayı görüntüle 110769

YÜKSÜK ÇORBASI
ANGELİCA
Ekli dosyayı görüntüle 110770

@Dosi @Zeyno @The_Erinch @Angelica @mesmeso @slhttnmtl @Gerekli24 @BARON男爵 @xemrexxx @Tolstoyevski @Cervantes @AteşBöceği
Tam tahmin ettiğim gibi. Mercimek çorbası erkek üye seçimi artı mantı yapmayan @Angelica Yüksük çorbası ile telafi etmiş :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Angelica and STAR

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961