M TV Fav10 Masterchef - Final | 4.Bölüm - Şampiyon " MAVİ TAKIM "

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HER KATEGORİDEN 1 YEMEĞE OY KULLANABİLİRSİNİZ?

• ÇORBA ---> MERCİMEK ÇORBASI

Oy: 4 33.3%
  • ÇORBA ---> YÜKSÜK ÇORBASI

Oy: 7 58.3%
  • ANA YEMEK ---> BEYTİ KEBABI

Oy: 7 58.3%
  • ANA YEMEK ---> KAYSERİ MANTISI

Oy: 4 33.3%
  • TATLI ---> KÜNEFE

Oy: 1 8.3%
  • TATLI ---> SOĞUK BAKLAVA

Oy: 11 91.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Kafamda iki şey var aksine umarım seninkini tutturmam diyorum farklı yemekler ile katılmak daha iyi olur.
Yok aynı olmaz. Risk aldım ben :A aslınsa daha iyi oynanacak yemekler vardı ama görsel bulamadım hoşuma giden :A

• Beğendim
Reactions: STAR
@xemrexxx tokatlanmaya hazır mısın 🤣🤣🤣 Kızçelerimmm gümbür gümbür geliyor 😍 @Dosi @Zeyno @Angelica

@Dosi ikimizin sunumu da çok güzel olmuş bence insanın iştahı kabarıyor :A
------

Beni başlarda seçip ana yemeği verdin umarım üzmem seni @xemrexxx :A
Belli etmeyelim de. Acaba yüksük çorba ve mantı aynı takımda mı :A bir tuhaf olur :A

Yalnız ana yemek seçen @Dosi ve @Gerekli24 'ün et seçmemesine şaşırdım. Nerde şişler :A

Tatlı konusunda kararsızım. Çok tatlı sevmiyorum.

Mercimek çorbası ve künefe sanki bir erkek yarışmacının seçeceği tarzda yemekler :A
@The_Erinch @Mircan Saye

Belli etmeyelim de. Acaba yüksük çorba ve mantı aynı takımda mı :A bir tuhaf olur :A

Yalnız ana yemek seçen @Dosi ve @Gerekli24 'ün et seçmemesine şaşırdım. Nerde şişler :A

Mercimek çorbası ve künefe sanki bir erkek yarışmacının seçeceği tarzda yemekler :A
@The_Erinch @Mircan Saye
Ayne aslında ana yemek kategorisinde adana kebap ve sade kebap da yarışıyor olabilirdi 😁😆😅🤣

Aman spoiler vermeyeyim 😉

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ayne aslında ana yemek kategorisinde adana kebap ve sade kebap da yarışıyor olabilirdi 😁😆😅🤣

İlk aklıma gelendi ama uygun güzel göze hitap eden görseli bulamadım. Ayrıca önemli bir detay var ama fazla yazarsam belli olur. Sonuç belli olsun tam yorum yaparım :A şöyle 3 çeşide bakınca doyurucu olması mühim ve birbiri ile uyumda :A keşke tatlı ve çorba seçen arkadaşlarımız ile konuşma şansı olsaydı öyle seçilseydi uyum olarak :A yalnız ters köşe seziyorum :A

• Beğendim
Reactions: STAR

@The_Erinch @Mircan Saye
Aklıma lahmacun gelmedi değil ama kendimi frenledim yemek olarak yazmaya. Yüksük mantı ben de merakla bekliyorum aynı takımdan mı acaba :A
------

İlk aklıma gelendi ama uygun güzel göze hitap eden görseli bulamadım. Ayrıca önemli bir detay var ama fazla yazarsam belli olur. Sonuç belli olsun tam yorum yaparım :A şöyle 3 çeşide bakınca doyurucu olması mühim ve birbiri ile uyumda :A keşke tatlı ve çorba seçen arkadaşlarımız ile konuşma şansı olsaydı öyle seçilseydi uyum olarak :A yalnız ters köşe seziyorum :A
Evet ekipçe ortak karar alıp benzer şeyler seçmek 3lü olarak güzel olabilirdi.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Umarım Mantı ve Yüksük aynı anda bizim takımda değildir.. İkiside birbirini boğar çünkü..
Mercimek Çorbası herzaman içilir... Bana göre çok basit kaçmış umarım bizim değildir 🤷🤷🤷

Tatlılarda ikisinede bayılırım 🤤🤤🤤

Ana Yemekde ise Mantı uğruna televizyon ekranı yiyesim gelmiştir... İkiside çok iyi seçilmiş ama birinin görseli muazzam.

Kaptan olupda takımın yemeklerini bilmemek üzücü ama bakalım artık 🙏🙏🙏

Bu arada çorba bana verilseydi ben mercimek çorbası yapardım büyük ihtimalle :A
Erkeklerin tercihi olur diye boşuna demedim :A Kolaya kaçılmış @The_Erinch 'in dediği gibi.
Yüksük çorba seçen mantı seçmez, mercimek çorba seçen de beyti kebabı seçmez gibi :A

Erkeklerin tercihi olur diye boşuna demedim :A Kolaya kaçılmış @The_Erinch 'in dediği gibi.
Yüksük çorba seçen mantı seçmez, mercimek çorba seçen de beyti kebabı seçmez gibi :A
Kolaya kaçmaktan ziyade seveceğini düşündüğüm bir iş olur. :A Forumun kıstaslarını öğrenelim bir daha denk gelirse ona göre davranırım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and STAR