Bir maç konum ve bir reaksiyon mesajımla listedeyim, bereket versin
Zirvedeki isimler @Dosi ve @Yakamoz-Asi yi tebrik ederim![]()
Cumhuriyet Bayramı @Yakamoz-Asi ye reaksiyon bayramı yaşatmış 13 reaksiyon![]()
Görüntüleme ve mesaj listelerinde ilk 3 sırayı kapatarak büyük başarı elde eden Sayın Süper Modumuz @Dosi ile en çok reaksiyon alan "Cumhuriyet Bayramı🇹🇷" konusunun sahibi emektar üyemiz @Yakamoz-Asi'yi can-ı gönülden tebrik ediyorum![]()
Son anda girmiş, girmeyeymiş iyiymiş
Son anda girmiş, girmeyeymiş iyiymişBen o konuyu görmezden geliyordum @MasacRE beni etiketledi cevap verdik mecburen. trendlere girdi öyle ucundan
Neyse ki Beşiktaş'ın mağlubiyet konusuyla geçmişim senin konuyu![]()
Boşver Kaan'ım şu rezilliklerini cümle alem görmüş oldu işte fena mıSon anda girmiş, girmeyeymiş iyiymişBen o konuyu görmezden geliyordum @MasacRE beni etiketledi cevap verdik mecburen. trendlere girdi öyle ucundan
Neyse ki Beşiktaş'ın mağlubiyet konusuyla geçmişim senin konuyu![]()
Forumda şekerli yoğurttan anlayan yok ki çok az kişi yemiş zatenUlaaa birinizde tek başına gülücük saçannnn yoğurdumu tebrik etmemiş 😒
konu şekerli değilde tuzlu bişey olsaydı ilk ben kutlardım şekerle aram yokturForumda şekerli yoğurttan anlayan yok ki çok az kişi yemiş zaten![]()
Teşekkür ederim. Bereketli bir haftaydı.@Dosi iki başlıkta ilk üçü temizlemişsin tebrik ederim , sadece reaksiyonda @Yakamoz-Asi a kaybetmişsin onada tebrik atalım burdan![]()
değerini bil işte bak seni tebrik etmişim. @Yakamoz-Asi a ise tebrik fırlatmışım! aradaki farkı görüyormusunTeşekkür ederim. Bereketli bir haftaydı.
Allah razı olsun.değerini bil işte bak seni tebrik etmişim. @Yakamoz-Asi a ise tebrik fırlatmışım! aradaki farkı görüyormusun![]()
@Dosi iki başlıkta ilk üçü temizlemişsin tebrik ederim , sadece reaksiyonda @Yakamoz-Asi a kaybetmişsin onada tebrik atalım burdan
------
konu şekerli değilde tuzlu bişey olsaydı ilk ben kutlardım şekerle aram yoktur![]()
değerini bil işte bak seni tebrik etmişim. @Yakamoz-Asi a ise tebrik fırlatmışım! aradaki farkı görüyormusun![]()
Konu guzel özgür içerikli bir konu iyi de ilgi gördü@Dosi iki başlıkta ilk üçü temizlemişsin tebrik ederim , sadece reaksiyonda @Yakamoz-Asi a kaybetmişsin onada tebrik atalım burdan
------
konu şekerli değilde tuzlu bişey olsaydı ilk ben kutlardım şekerle aram yoktur![]()