Bilerek açtım o şekilde. Açtıktan sonra düzeltme yapacaktım ve yaptım.@emreemreu tam siliyordum görmüşsün detayı. Önden uyarı bile yapmıştık![]()
Nasıl bilerek yapıyorsunBilerek açtım o şekilde. Açtıktan sonra düzeltme yapacaktım ve yaptım.![]()
Bildiğin bilerek yaptım işte.Nasıl bilerek yapıyorsun
Büyüteç kısmıyla bakıp öylede edit yapabilirdin. Başkaları görmemeli dikkat lütfen
Burada konu sahibi sendin ama o benim konum olsaydı kızardım ifşa oldum diye![]()
Sen buna kısaca önden düzenleme yapmayı bilmiyorum deBildiğin bilerek yaptım işte.
1 dakikada kaç kişi konuya girip, görebilirdi ki o detayı.![]()
14 senelik forum tarihimde neden bilmeyeyim? Aaa, olmadı bu.Sen buna kısaca önden düzenleme yapmayı bilmiyorum de
@xemrexxx konuda olsaydı ekran resmi alırdı. Malzeme vermemek gerekir(bu durum mühim değil ama başroller başkaları olsa farklı şeyler olabilir
)
Önden düzenlemek varken bunu yapıyorsan bilmiyorsun demektir. Verdim notunu14 senelik forum tarihimde neden bilmeyeyim? Aaa, olmadı bu.![]()
Bilmemek değil de, o an aklıma gelmemiş olabilir.Önden düzenlemek varken bunu yapıyorsan bilmiyorsun demektir. Verdim notunu![]()
En başta deseydin böyle uğraşmazdım senleBilmemek değil de, o an aklıma gelmemiş olabilir.![]()
TOTAL ve AB de 2. ABC1 de 5. Olarak tamda programın hakkını vermişiz..
Tam olarak konsepte uygun olarak konusuz,kurgusuz,ne olduğu belli olmayanErinç İle Alev Alev 2. Bölümünede gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum..
3.Bölüm yakın zamanda yayında olacakdır......
@Yakamoz-Asi @xemrexxx @Zeyno @Angelica
@Mr.At @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @serhatt @RüzgarGülü
Çooook teşekkür ederim. Paragrafın ikinci kısmına kurşun atar , kurşun yerim.Adımın geçmediği ender konulardan birimeydanı gençlere bırakma zamanı demiştim
@Bully
@12.Adam ilk kez birinci olmuş olabilirsin hemde çok yüksek bir oranla. Zirven hayırlı olsun. Bunuda @xdragxx ile yapman senin için daha anlamlı olmuştur. Sürpriz konun ile dengeleri alt üst etmişsin. Konun sayesinde herkes coştu malumvesile olmuş bazı şeylere
@mesmeso en dikkat çeken detaylardan biri konunun 3000 hite yakın oran alması. Durgun bir dönem olmasına rağmen. Tebrikler.
Ayrıca @serhatt senin konuda coşmuş
@cokiyitvci tebrik ederim. Zirveyi açık ara yapmışsın
En başta deseydin böyle uğraşmazdım senlebende aylığı açarken dikkat ederim buna
![]()
Teşekkür ederim.Kocamannn maşallah diyorum hep böyle olması dileğiyle abimmmmmmmmm
------
@12.Adam Berkcim tebrik ederimmm![]()
Normalde konuyu sana vermezdim ama dostluğunuz malum.Çooook teşekkür ederim. Paragrafın ikinci kısmına kurşun atar , kurşun yerim.@xdragxx
Taslağı fırlatırsın ben yaparım yalnız dikkatini çeken bir şey oldu mu mesajlardaNormalde konuyu sana vermezdim ama dostluğunuz malum.
Yalnız artık konuları arada sana teslim edebilirim. İyi not aldın benden![]()
Bu hafta şöyleydik ,ortağımla şıkır şıkırız.
Mart ayı nostalji ayı gibi bir şey oldu. Önce ayın en favori üyesi sonra haftalıkta zirve kapamak derken sanki sene 2012 ve 2021 gibiydi
Artık bu saatten sonra gençlerin önünü açmak lazım olmuyor böyle daha program falan yapmam VMYM yaparım zirve sorgu odasına girerim zirve yeter da biraz da millet birinci olsun olmuyor böyleNisan aynı ve bundan sonraki aylarda artık frene basmak lazım...
Yo ne gibi?Taslağı fırlatırsın ben yaparım yalnız dikkatini çeken bir şey oldu mu mesajlarda![]()
Yani sende haklısın. İstediğin sürece zirveden inmezsin. Yukarılarda olunca seni aşağısı kesmezArtık bu saatten sonra gençlerin önünü açmak lazım olmuyor böyle daha program falan yapmam VMYM yaparım zirve sorgu odasına girerim zirve yeter da biraz da millet birinci olsun olmuyor böyleNisan aynı ve bundan sonraki aylarda artık frene basmak lazım...
Tamam işte mosi istemeden zirvede bırakmış oldukYo ne gibi?
Yani sende haklısın. İstediğin sürece zirveden inmezsin. Yukarılarda olunca seni aşağısı kesmezNisan ayı benimde durulmayı planladığım bir ay
Zoraki konularım harici el atmayı düşünmüyorum. Farklı isimler artık yer edinsin buralarda. bazinga moduna geçiş yapma dönemi geldi. Mart ayının bitişini bekliyordum
2021, tamda öyle bir duygu geçişi oldu
Mart ayının en zirve konusuda olacak bu arada. Sadece haftalık bir durum değil.
Anlattığın konu işteYo ne gibi?
Yani sende haklısın. İstediğin sürece zirveden inmezsin. Yukarılarda olunca seni aşağısı kesmezNisan ayı benimde durulmayı planladığım bir ay
Zoraki konularım harici el atmayı düşünmüyorum. Farklı isimler artık yer edinsin buralarda. bazinga moduna geçiş yapma dönemi geldi. Mart ayının bitişini bekliyordum
2021, tamda öyle bir duygu geçişi oldu
Mart ayının en zirve konusuda olacak bu arada. Sadece haftalık bir durum değil.