Fav10 Haftanın Trendleri | 24 Mart - 30 Mart 2025

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,399
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları​

Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları​

TOTAL ve AB de 2. ABC1 de 5. Olarak tamda programın hakkını vermişiz..

Tam olarak konsepte uygun olarak konusuz,kurgusuz,ne olduğu belli olmayan :F:F:F:FErinç İle Alev Alev 2. Bölümünede gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum..

3.Bölüm yakın zamanda yayında olacakdır......

@Yakamoz-Asi @xemrexxx @Zeyno @Angelica

@Mr.At @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @serhatt @RüzgarGülü

Nasıl bilerek yapıyorsun :A

Büyüteç kısmıyla bakıp öylede edit yapabilirdin. Başkaları görmemeli dikkat lütfen :A
Burada konu sahibi sendin ama o benim konum olsaydı kızardım ifşa oldum diye :A
Bildiğin bilerek yaptım işte. :A

1 dakikada kaç kişi konuya girip, görebilirdi ki o detayı. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bildiğin bilerek yaptım işte. :A

1 dakikada kaç kişi konuya girip, görebilirdi ki o detayı. :A
Sen buna kısaca önden düzenleme yapmayı bilmiyorum de :A
@xemrexxx konuda olsaydı ekran resmi alırdı. Malzeme vermemek gerekir :A (bu durum mühim değil ama başroller başkaları olsa farklı şeyler olabilir :A)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Sen buna kısaca önden düzenleme yapmayı bilmiyorum de :A
@xemrexxx konuda olsaydı ekran resmi alırdı. Malzeme vermemek gerekir :A (bu durum mühim değil ama başroller başkaları olsa farklı şeyler olabilir :A)
14 senelik forum tarihimde neden bilmeyeyim? Aaa, olmadı bu. :A

• Güldürdün
Adımın geçmediği ender konulardan biri :A meydanı gençlere bırakma zamanı demiştim :A @Bully

@12.Adam ilk kez birinci olmuş olabilirsin hemde çok yüksek bir oranla. Zirven hayırlı olsun. Bunuda @xdragxx ile yapman senin için daha anlamlı olmuştur. Sürpriz konun ile dengeleri alt üst etmişsin. Konun sayesinde herkes coştu malum :A vesile olmuş bazı şeylere

@mesmeso en dikkat çeken detaylardan biri konunun 3000 hite yakın oran alması. Durgun bir dönem olmasına rağmen. Tebrikler.
Ayrıca @serhatt senin konuda coşmuş :A

@cokiyitvci tebrik ederim. Zirveyi açık ara yapmışsın

Bilmemek değil de, o an aklıma gelmemiş olabilir. :A
En başta deseydin böyle uğraşmazdım senle :A bende aylığı açarken dikkat ederim buna :A

TOTAL ve AB de 2. ABC1 de 5. Olarak tamda programın hakkını vermişiz..

Tam olarak konsepte uygun olarak konusuz,kurgusuz,ne olduğu belli olmayan :F:F:F:FErinç İle Alev Alev 2. Bölümünede gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum..

3.Bölüm yakın zamanda yayında olacakdır......

@Yakamoz-Asi @xemrexxx @Zeyno @Angelica

@Mr.At @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @serhatt @RüzgarGülü

Kocamannn maşallah diyorum hep böyle olması dileğiyle abimmmmmmmmm :Z
------

@12.Adam Berkcim tebrik ederimmm :D

Adımın geçmediği ender konulardan biri :A meydanı gençlere bırakma zamanı demiştim :A @Bully

@12.Adam ilk kez birinci olmuş olabilirsin hemde çok yüksek bir oranla. Zirven hayırlı olsun. Bunuda @xdragxx ile yapman senin için daha anlamlı olmuştur. Sürpriz konun ile dengeleri alt üst etmişsin. Konun sayesinde herkes coştu malum :A vesile olmuş bazı şeylere

@mesmeso en dikkat çeken detaylardan biri konunun 3000 hite yakın oran alması. Durgun bir dönem olmasına rağmen. Tebrikler.
Ayrıca @serhatt senin konuda coşmuş :A

@cokiyitvci tebrik ederim. Zirveyi açık ara yapmışsın

En başta deseydin böyle uğraşmazdım senle :A bende aylığı açarken dikkat ederim buna :A
Çooook teşekkür ederim. Paragrafın ikinci kısmına kurşun atar , kurşun yerim. :A @xdragxx
------

Kocamannn maşallah diyorum hep böyle olması dileğiyle abimmmmmmmmm :Z
------

@12.Adam Berkcim tebrik ederimmm :D
Teşekkür ederim. :Z

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi

Mart ayı nostalji ayı gibi bir şey oldu. Önce ayın en favori üyesi sonra haftalıkta zirve kapamak derken sanki sene 2012 ve 2021 gibiydi :A

Artık bu saatten sonra gençlerin önünü açmak lazım olmuyor böyle daha program falan yapmam VMYM yaparım zirve sorgu odasına girerim zirve yeter da biraz da millet birinci olsun olmuyor böyle :A Nisan aynı ve bundan sonraki aylarda artık frene basmak lazım...

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

Mart ayı nostalji ayı gibi bir şey oldu. Önce ayın en favori üyesi sonra haftalıkta zirve kapamak derken sanki sene 2012 ve 2021 gibiydi :A

Artık bu saatten sonra gençlerin önünü açmak lazım olmuyor böyle daha program falan yapmam VMYM yaparım zirve sorgu odasına girerim zirve yeter da biraz da millet birinci olsun olmuyor böyle :A Nisan aynı ve bundan sonraki aylarda artık frene basmak lazım...

Bu hafta şöyleydik ,ortağımla şıkır şıkırız.

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Taslağı fırlatırsın ben yaparım yalnız dikkatini çeken bir şey oldu mu mesajlarda :A
Yo ne gibi? :A

Yani sende haklısın. İstediğin sürece zirveden inmezsin. Yukarılarda olunca seni aşağısı kesmez :A Nisan ayı benimde durulmayı planladığım bir ay :A
Zoraki konularım harici el atmayı düşünmüyorum. Farklı isimler artık yer edinsin buralarda. bazinga moduna geçiş yapma dönemi geldi. Mart ayının bitişini bekliyordum :A
2021, tamda öyle bir duygu geçişi oldu :A
Mart ayının en zirve konusuda olacak bu arada. Sadece haftalık bir durum değil.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx

Yani sende haklısın. İstediğin sürece zirveden inmezsin. Yukarılarda olunca seni aşağısı kesmez :A Nisan ayı benimde durulmayı planladığım bir ay :A
Zoraki konularım harici el atmayı düşünmüyorum. Farklı isimler artık yer edinsin buralarda. bazinga moduna geçiş yapma dönemi geldi. Mart ayının bitişini bekliyordum :A
Tamam işte mosi istemeden zirvede bırakmış olduk :A
Bir de VMYM falan istenmişti bizden, eğer o işe girsek herhalde ayın değil yılın 1. alıp bırakırdık :A

• Güldürdün

Anlattığın konu işte :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi