herkese iş çıkmış olur
Azıcık yöneticilerimiz yorulsun çok mu?
Neyse bu seferlik yormayalım madem.
herkese iş çıkmış olur
Bu kez onlar yorulsun ben böyle olayım:
Ekli dosyayı görüntüle 130495
Doğru tahmin ama TV kapattım az önceṢuan @Dosi 'yi evinde koltuğa yayılmıṣ, karnı tok, elinde çay, TV baṣında hayal ediyorum. Valla yorulmuṣ onu gördüm yani o görüntü gözümün önünde.
Bak sen de anlamışsın demek ki içmek gerekmiyormuş Tekirdağ'ı bilmek içinTekirdağ neydi ki? Rakı markası?
Sende pek anlıyor gibisin böyle şeylerden
Görsellerden ama sen içeriğinin özelliğinden bahsetmişsin. Gurmesiymişsin işteBak sen de anlamışsın demek ki içmek gerekmiyormuş Tekirdağ'ı bilmek için
İçeriğinin özelliğinden bahsetmedim ben sadece Hobbit'e hak verdim, tekin de kendi yazmış zaten Tekirdağ detayınıGörsellerden ama sen içeriğinin özelliğinden bahsetmişsin. Gurmesiymişsin işte
Neyse git uykun açılacak yoksa. Haydi sana iyi uykular @Yakamoz-Asiİçeriğinin özelliğinden bahsetmedim ben sadece Hobbit'e hak verdim, tekin de kendi yazmış zaten Tekirdağ detayını
Gurmesi değilim benim Tekirdağ türevleriyle aram yoktur
Gideyim madem. İyi uykularNeyse git uykun açılacak yoksa. Haydi sana iyi uykular @Yakamoz-Asi
Eminem'in 8 mil filminde bir arkadasi var silahı kendisine sıkıyor tekin o işte tekinsiz @tekinŞey… sen şimdi herkesi böyle etiketleyince topuğuna sıkmış oldun
Seni bu şekilde idare ediyordum ama şimdi arka planda tıpkı sözlük konuları gibi doğrucuyum maalesef. Orda sorular sorulduğunda gerçekleri söylemek zorundayım.
Geçmiş olsun…
Big big boylar götürsün de kurtulalım senden
Gönderi kaldırılmış. 😂Big big boylar götürsün de kurtulalım senden
mecburen çıkmak zorunda kaldık hem saat 22 ye geldi hemde @Dosi ile arkadaşı @hoppidik habire bizi sıkıştırmaya başladı forumdan çıkmaktan başka çare bulamadık
tekirdağ göbek demiştim daha kalitelisi hemdeTekirdağ neydi ki? Rakı markası?
Sende pek anlıyor gibisin böyle şeylerden
Hoppidik ben miyim tako?mecburen çıkmak zorunda kaldık hem saat 22 ye geldi hemde @Dosi ile arkadaşı @hoppidik habire bizi sıkıştırmaya başladı forumdan çıkmaktan başka çare bulamadıkyani erkekliğin yüzde doksanını gerçekleştirdik anlayacağın
------
tekirdağ göbek demiştim daha kalitelisi hemdetek kötü tarafı göbek yapıyor avatarımdan anlaşılıyor zaten tekirdağ göbeği
Yarasın diyelimmecburen çıkmak zorunda kaldık hem saat 22 ye geldi hemde @Dosi ile arkadaşı @hoppidik habire bizi sıkıştırmaya başladı forumdan çıkmaktan başka çare bulamadıkyani erkekliğin yüzde doksanını gerçekleştirdik anlayacağın
------
tekirdağ göbek demiştim daha kalitelisi hemdetek kötü tarafı göbek yapıyor avatarımdan anlaşılıyor zaten tekirdağ göbeği
Hoppidik sen degilsin de tako ney takas miHoppidik ben miyim tako?
Bundan böyle benim için onun adı Tako 🤩Hoppidik sen degilsin de tako ney takas mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?