İyi uğraştın he onlaNeyse Tako reis kaçtığına göre bende gidebilirim
İyi uğraştın he onlaNeyse Tako reis kaçtığına göre bende gidebilirim
senin durumunu anlatıyorCansın sen cannnnnn.
@xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 130493
------
Onlar tek bana ait olsa gösteririm ama öyle değil sen anlamazsın yönetimsel işlerden hadi naş.
Şimdi arkasından konuşmak olmasın. Gelsin yüzüne yüzüne devam ederim.İyi uğraştın he onlaDevam devam
Senin durumunu anlatacak kelime yok, hangisi daha acı sen karar ver.senin durumunu anlatıyor
bunun gibi bir şey falan anlatacağına kelimelerin yetmemesi iyidirSenin durumunu anlatacak kelime yok, hangisi daha acı sen karar ver.
Adam prensip sahibiŞimdi arkasından konuşmak olmasın. Gelsin yüzüne yüzüne devam ederim.
Yalnız anlatan taraf sendin dikkatini çekerim.bunun gibi bir şey falan anlatacağına kelimelerin yetmemesi iyidir
belgeleri bekliyorum gösteremezsen tiktik olan lakabını iftiracı olarak değiştiririm
videom inmiş hadi good bye seni kraliçe aslı ile uğurluyoruzYalnız anlatan taraf sendin dikkatini çekerim.
İftiracı senin lakabın ayol biraz vizyon ama.
Ay cehennemin dibine.videom inmiş hadi good bye seni kraliçe aslı ile uğurluyoruz
https://twitter.com/x/status/1850996969168113752
@Yakamoz-Asi @Bully topluca fatik Fatih avatarını raporlayalım
İsveç makamları gereğini yapmazsa biz de avatarımıza koyacak göğüs buluruz
Evet hak veriyorum Emre'ye. Gereği yapılsın rapora gerek yok.hayatım işte ben bu yüzden yönetici olmuyorum yani sinirlensem @serhatt la @Yakamoz-Asi nin kafalarını birbirine sürterimsen yönetici olduğun daha sakince halletmelisin bence işleri
neyse saat 22 derken benim için gong çaldı ben çıkıyorum ortamdan@Yakamoz-Asi
hadi @Angelica nın kanal 7 oğlanının dizisinin günleri değişmiş ; sana noldu da birkaç gündür millete diken fırlatıyonn 😱
Ne dosyası ayol
Elinizden geleni ardınıza koymayın.
Görmedim duymadım bilmiyorum
Raporunu hazırla @xemrexxx
herkese iş çıkmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?