- Reaksiyon puanı
- 113,233
- Puanı
- 1,060
İlk ikiyi kapamışız Ben daha buralarda yer almam pek, bu güzel tablonun tadını çıkaralımÇok uzun bir aradan sonra zirve görmüşüm konu hiti olarak
@Bully az ve öz konu açmışsın. Tebrikler
Mesaj kısmında ayrıldık, burda telafi etmişizİlk ikiyi kapamışız Ben daha buralarda yer almam pek, bu güzel tablonun tadını çıkaralım
Kesinlikle Haftaya mesaj kısmında da yakınız inşallahMesaj kısmında ayrıldık, burda telafi etmişiz
Onu bilemem. Benim forum aktifliğim dalgalı olacak gibiKesinlikle Haftaya mesaj kısmında da yakınız inşallah
Senin hayatını genel olarak ‘dalgalı’ olarak tanımlayabiliriz zaten Ne mutlu sana Bakalım forum aktifliğimiz şekil aldığında nasıl sonuçlar göreceğiz sıralamadaOnu bilemem. Benim forum aktifliğim dalgalı olacak gibi
Artık bir düzen oluştu reelimde . Forum düzenimde şekil almaya başlıyor
Doğma büyüme İsveçliyim. Türkçe ile geç tanıştım. Ondan iyi değil demiştimkutlarım @Dosi mangal konusuyla tulum çıkarmışsın, dedim ama türkçen iyi olmadığı için (öyle demiştin ) tulum çıkarmayı tulum peynirimi zannedersin onu bilemiyorum artık
senden sonraki ikinciyi pas geçerek emre ozansoy ve aseratıda kutluyorum
Bambaşka bir gücüz... Forumun olmazsa olmazıyız... Bir geldik forum tekrardan hayata döndü resmen... @MasacRE @Maskeli Fedai
Helal olsun bize beee broo alnimizin teri konumuzun özüyle reaksiyonda zirvede yer almışız laaa Tam tamına@Zeyno Gızzzz zombilik evren iyi iş yapmış bacım.
Şöyle bir bakındım etrafa da, yokluğumuzda forum yine ölmüş. Bu dörtlü cidden bambaşka bir olay be kardeşim...Bambaşka bir gücüz... Forumun olmazsa olmazıyız... Bir geldik forum tekrardan hayata döndü resmen... @MasacRE @Maskeli Fedai