Konular o kadar eğlendirici sohbetler de son derece keyifliydi çok eğlendim konularda emeğine sağlık yeniden @The_Erinch sayende yorumlarda @Angelica bile geçtim hey anam heyy 🤭🤭Vay iki konu, her ikisinde TOTAL ve AB de 2 ve 3 yer almışız 🌸🌸
Emeği geçen, katkı yapan herkese teşekkürler 🌸🌸☺️☺️
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @12.Adam @xdragxx @Zeyno
Tebrik ederim abiVay iki konu, her ikisinde TOTAL ve AB de 2 ve 3 yer almışız 🌸🌸
Emeği geçen, katkı yapan herkese teşekkürler 🌸🌸☺️☺️
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @12.Adam @xdragxx @Zeyno
Konular o kadar eğlendirici sohbetler de son derece keyifliydi çok eğlendim konularda emeğine sağlık yeniden @The_Erinch sayende yorumlarda @Angelica bile geçtim hey anam heyy 🤭🤭
Beni olan olaylar etkiledi senaryom düşüşte Fav10.Net gidiyor sürekli yayınlayacağım saatte @Angelica @DosiAngelica yaşlandı artık@xemrexxx boşuna bunak demiyor
@The_Erinch abicim tebrik ederim harika bir program olmuştu
2 bastonla sonuna geldini anımsıyorum, @RüzgarGülü üstüne viskini dökmüştü 😂😂😂Angelica yaşlandı artık@xemrexxx boşuna bunak demiyor
@The_Erinch abicim tebrik ederim harika bir program olmuştu
2 bastonla sonuna geldini anımsıyorum, @RüzgarGülü üstüne viskini dökmüştü 😂😂😂
Hikayem ortalığı kasıp kavurduKonular o kadar eğlendirici sohbetler de son derece keyifliydi çok eğlendim konularda emeğine sağlık yeniden @The_Erinch sayende yorumlarda @Angelica bile geçtim hey anam heyy 🤭🤭
Yaa evet malum yaşlıyım anca geldim2 bastonla sonuna geldini anımsıyorum, @RüzgarGülü üstüne viskini dökmüştü 😂😂😂
Sihirli annemde periliçe rolünü oynayan kişinin adı seninle aynı adı var Senaryom düşünce bayram arasından sonra büyük hamlem olacak @AngelicaYaa evet malum yaşlıyım anca geldim![]()