Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :)

Gene 00:00 ideal bence. Tabi diğerleri ne derse...
Ne kada rçok kafa adam..o kadar çok anlamı olmayan ve birbirine giren sorular :A:A:A:A
Ömer abi yan çiziyor ona uykuya çalışıyorum Erinç abi :A

Bu arada sizlerden bana bol dua rica ediyorum.(bu konuda yazmak doğru değil, ama birkaç gündür hiç iyi değilim geçmeyen baş ve boyun ağrıları, ateş ve sıtma gibi titremeler beni bitirdi.teşekkür ediyorum)

Perṣembe 23 veya gece yarısı TR saati de olur evet. @12.Adam

Pazartesi size tatil bana değil o yüzden gece yarısı zor. @The_Erinch
------

Ömer abi yan çiziyor ona uykuya çalışıyorum Erinç abi :A

Bu arada sizlerden bana bol dua rica ediyorum.(bu konuda yazmak doğru değil, ama birkaç gündür hiç iyi değilim geçmeyen baş ve boyun ağrıları, ateş ve sıtma gibi titremeler beni bitirdi.teşekkür ediyorum)

Geçmiṣ olsun...

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Mr.At and 12.Adam
@Yakamoz-Asi ve @Gerekli24

Sizi alıp

; seyircilerin içine @RüzgarGülü @Mr.At ve @Royal_Highness yerleştirmeli..... :A:A:A:A

Biraz eğlenmeye ihtiyacımız yok mu?
Eğlenmeye her zamankinden her geçen gün daha fazla daha fazla diye doyumsuz oldum eglence hep lazım :D
Henüz belirsiz çünkü @Yakamoz-Asi çok para istedi gelmek için :F:F:F:F

@RüzgarGülü @Mr.At @Royal_Highness
@Yakamoz-Asi 1 karton sigara parası değil tabi ki değerli bir üyemiz onu Chivas Regal ile ağırlamak gerek :)
İsviçre parası da toplamak da zor şimdi :A
8 saat ormanda farm yaparız yaratık keseriz bu iş tamamdır :F
Pazar akṣam 22 de yapalım? @Gerekli24 @RüzgarGülü @Royal_Highness @Mr.At bence @xdragxx ve @12.Adam da gelir yine
Bazıları için bayram katılım az olur bana uyar bayramla işimiz olmadigi için de izleyici ve dinleyici lazım tabi :D

@Yakamoz-Asi ve @Gerekli24

Sizi alıp

; seyircilerin içine @RüzgarGülü @Mr.At ve @Royal_Highness yerleştirmeli..... :A:A:A:A

Biraz eğlenmeye ihtiyacımız yok mu?
Seyirci olarak eğlenceli sohbeti keyifle takip ederim :) Zaten kural gereği seyirciler sohbete dahil olamıyor, sadece cips ve kuruyemiş yeme izni vermiştin abi :A
Pazar akṣam 22 de yapalım? @Gerekli24 @RüzgarGülü @Royal_Highness @Mr.At bence @xdragxx ve @12.Adam da gelir yine
Pazar akşamı bayramın ilk günü olduğu için bence herkes burada olamayabilir. Ben de söz vermeyeyim.
Perṣembe 23 veya gece yarısı TR saati de olur evet. @12.Adam
Aynen, bu perşembe 23 veya 00 olabilir herkese uygunsa.

Zula'yi Persembe aksami aciyorum, isteyen kola icer, isteyen... :A

@The_Erinch @RüzgarGülü @Royal_Highness @Mr.At @12.Adam @xdragxx :A

Aha kurbanlar @Gerekli24 @Zeyno @Angelica ve @xemrexxx cok fena :A :A :A
Bence @Angelica simdiden sakinlestirici hap alsin terleyecektir :A :A
@xemrexxx yayilma evde, göbegi eriteceksin sorularla :F
@Gerekli24 simdiden hazir görünüyor bakalim ne olacak :A :A
@Zeyno gecen sefer ki rekoru kirmak icin simdiden hazirliklara baslamis gibi :A :A

Film Popcorn GIF by TRT
Euro Tl GIF by TRT

Whiskey Looping GIF by Buffalo Trace Bourbon
vs cola GIF

2.Bölüm İçin...

27 Martı 28 Marta bağlayan 00:00 öne çıkmış...

@Gerekli24 @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Yakamoz-Asi 5 tane yeni kurban....

Kendini seyirci sanıp,hiçbirşeye karışmayacağını zanneden seyirciler; @RüzgarGülü @Mr.At @Royal_Highness @12.Adam @xdragxx

Böyle seyirci koltuğunda yayılmış viski gömerken biranda 4 kamera ve tüm ışıkla size dönüp,sorunun size sekmeyeceğini mi sanıyorsunuz :F:A:F:A:F
Anaa adam teklifi bırak direk emretmiş laa neyse @Angelica ve @xemrexxx varken bana çok sıra gelmez nasılsa arada kaynar giderim :oley:
------

@Zeyno gecen sefer ki rekoru kirmak icin simdiden hazirliklara baslamis gibi :A :A
Hedefim 32 yorum bu defa, parmak kaslarımı çalıştırmaya başlasam iyi olacak ne de olsa son iki gün :A

Work Writing GIF by TRT

Son düzenleme: