Sende bir karar verÖyle de zevkli olmuyor
Galiba en düşük mesaj sayı rekorumu kırdım
Burada açık açık böyle az yazmaya devam et dedinAynen devam aynen. Hiç bozma
Sende bir karar verÖyle de zevkli olmuyor
Galiba en düşük mesaj sayı rekorumu kırdım
Burada açık açık böyle az yazmaya devam et dedinAynen devam aynen. Hiç bozma
İrlanda @RüzgarGülüDublin neresi?
------
Bir sonraki sigaramı senin için yakarım
Yani bana yaz, ama genel manada az yaz. 😅Sende bir karar ver
Burada açık açık böyle az yazmaya devam et dedin
Ben edeyim ama di mi mosi ?tamam o zaman beni etiket etme alıntı etmeki ben de cevap yazmayayım ve mesaj sayım yükselmesin@Yakamoz-Asi @12.Adam
Beni rakibin olarak görme, benim normalim çok fazla mesaj değil zatenen son tatildi diye coşmuştuk.
Yani bana yaz, ama genel manada az yaz. 😅
Aman en az sen yapBen edeyim ama di mi mosi ?@Yakamoz-Asi
Vur vur acıma henüz ölmedi gibi. Azda olsa nefes alıyorAman en az sen yapsenin radarına yakalandık mı yandık
Ben seni görmezden gelemem bünyeme ters.bakarız duruma
Aman en az sen yapsenin radarına yakalandık mı yandık
Ankara kızlar lisesinden sonra heyecanlanmış orda ne yasadıysa etiket bile yapamamış @Yakamoz-AsiBen seni görmezden gelemem bünyeme ters.İsveç, norveç, danimarka. belçika, belçika, hollanda türkiyenin başkenti ankara ankara kızlar lisesi eteğin pilesi @yaka
Yakalandı. Bingo.Ankara kızlar lisesinden sonra heyecanlanmış orda ne yasadıysa etiket bile yapamamış @Yakamoz-Asi
Ben seni görmezden gelemem bünyeme ters.İsveç, norveç, danimarka. belçika, belçika, hollanda türkiyenin başkenti ankara ankara kızlar lisesi eteğin pilesi @yaka
Ankara kızlar lisesinden sonra heyecanlanmış orda ne yasadıysa etiket bile yapamamış @Yakamoz-Asi
Ankara kızlar lisesinden sonra heyecanlanmış orda ne yasadıysa etiket bile yapamamış @Yakamoz-Asi
Etiket yaptım ama eksik çıkmış.Kahkaha attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?