datlum ben başarıya doymuşum bahane zirveden
zirvedeyim hala
zirvedeyim hala2. çiğdem ve 3. deniz marulu da yo artık sonsuza dek zirve benim
Artık enler açılırsa her hafta “Haftanın Olayı” beklerim.Beni beklentiye soktun.
Dokunmayın sakın doktor müdahale etmeyin dedi.haksızlık ediyorsun ama , benim onca karğaşa gürültü arasında @12.Adam ı tekrar tekrar geçmiş olmam hiçmi dikkatini çekmedi
ama haklısın tabi artık her hafta geçiyorum rutine bağladım işi şaşırmıyor kimse
Artı mosi , artı ….Onun çenesi ancak benim çenem açılırsa açılır@12.Adam
Seni boğarım bak oğlum bak git.o zaman sen hiç konuşturma onu böyle biz iyiyiz
Yooo dikkatle inceledim.kesin birinden yardım almışsındır özellikle baştaki 3 ve sondaki 9 u görmüş olman imkansız
çene konusunda beni küçümseme geçmen imkansız arada hızımı kaybetmeme sebep oldular yoksa çene hızı konusunda tek rakibim x hava yollarıArtık enler açılırsa her hafta “Haftanın Olayı” beklerim.Beni beklentiye soktun.
Dokunmayın sakın doktor müdahale etmeyin dedi.
Artı mosi , artı ….♾️
Seni boğarım bak oğlum bak git.
Ahahahajaajaja tekin oturma organı oldu.
Yooo dikkatle inceledim.
her olayı benden bilmeyin, tek yönetici ben değilim. Sana gelince kartal pençe olmayı benden bilme.çene konusunda beni küçümseme geçmen imkansız arada hızımı kaybetmeme sebep oldular yoksa çene hızı konusunda tek rakibim x hava yolları
@Dosi nerdesin bana gelince kartal gibi pençe atıyorsun
görmüyormusun günahım kadar sevmediğim 27-15. şahıs bana oturma şeysi diyerek hakaret etti buna bir ceza falan yazmıyacakmısın
Editli olarak attım zaten.her olayı benden bilmeyin, tek yönetici ben değilim. Sana gelince kartal pençe olmayı benden bilme.
O mesajı rapor edersin bizde gereken cezayı veririz oy birliği ile (gerekli görünürse).
Kendisinin mesajını editleyip uyarısını verdim.
noldu uyarı geldimi mosmor kesilmişsindir şimdiEditli olarak attım zaten.
Mosmor mu ?noldu uyarı geldimi mosmor kesilmişsindir şimdi
senin adına çok üzüldüm valla
hiç boşuna etkilenmemiş gibi yapmaMosmor mu ?Akşam akşam iyi güldüm Allah ta seni güldürsün.
@12.Adam bizden sayısız uyarı alıp ceza puanı bile almıştı, buna rağmen bir kere olsun morali bozulmadı forumda goygoyuna devam etti.noldu uyarı geldimi mosmor kesilmişsindir şimdi
senin adına çok üzüldüm valla
hiç boşuna etkilenmemiş gibi yapma
bana üç beş uyarı mesajı gelmişti ben hala etkisinden kurtulamadımbir mesaj yazarken sağıma soluma bakıyorum yetkili birileri varmı civarda diye? korku insanın içine işliyor
o alışmış onu anca teneşir paklar@12.Adam bizden sayısız uyarı alıp ceza puanı bile almıştı, buna rağmen bir kere olsun morali bozulmadı forumda goygoyuna devam etti.
Banlatacak kadar ileri gitmem. 😡 Kalitemi korurum. @Dosio alışmış onu anca teneşir paklarşöyle banlayın bir kaç yıl giremesin foruma bakalım bir daha hata yapıyormu
Banlatacak kadar ileri gitmem. 😡 Kalitemi korurum. @Dosi
sanki beni anlattın bende öyleyim, kalitem çok iyi çevrem kötü çevremBanlatacak kadar ileri gitmem. 😡 Kalitemi korurum. @Dosi
Ahahaaha arkam çok sağlam.Ellemeyin adamımı eski kötü süper mod döner ortalığı temizler valla.
Çevreni değiştir.sanki beni anlattın bende öyleyim, kalitem çok iyi çevrem kötü çevrem
nasıl ya öyle don değiştirir gibi çevre değiştirmek kolaymıAhahaaha arkam çok sağlam.
Çevreni değiştir.
@Yakamoz-Asi paragrafı oku, doğru kelimeyi bul, cezayı kes.nasıl ya öyle don değiştirir gibi çevre değiştirmek kolaymıbunun psikolojik sosyolojik ekonomik boyutları var şimdi bir yerden bir yere gitmek kolaymı senin kira fiyatlarından haberin varmı yok tabi ? öyle oturmuş şeyinle oynarken çevre değiştirilmiyor bu imkan meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?