Fav10 Haftanın Üyeleri | 6 Ağustos - 12 Ağustos 2024

Bence haftanın olayı @RüzgarGülü 'nün @serhatt 'ı geçmesi :A
Artık enler açılırsa her hafta “Haftanın Olayı” beklerim.Beni beklentiye soktun. :A
haksızlık ediyorsun ama , benim onca karğaşa gürültü arasında @12.Adam ı tekrar tekrar geçmiş olmam hiçmi dikkatini çekmedi :A
ama haklısın tabi artık her hafta geçiyorum rutine bağladım işi şaşırmıyor kimse :F
Dokunmayın sakın doktor müdahale etmeyin dedi. :A
Onun çenesi ancak benim çenem açılırsa açılır :A @12.Adam
Artı mosi , artı …. :( ♾️
o zaman sen hiç konuşturma onu böyle biz iyiyiz :A
Seni boğarım bak oğlum bak git. :A
kesin birinden yardım almışsındır özellikle baştaki 3 ve sondaki 9 u görmüş olman imkansız :D
Yooo dikkatle inceledim. :A

Moderatörün son düzenlenenleri:
Artık enler açılırsa her hafta “Haftanın Olayı” beklerim.Beni beklentiye soktun. :A

Dokunmayın sakın doktor müdahale etmeyin dedi. :A

Artı mosi , artı …. :( ♾️

Seni boğarım bak oğlum bak git. :A

Ahahahajaajaja tekin oturma organı oldu. :A

Yooo dikkatle inceledim. :A
çene konusunda beni küçümseme geçmen imkansız arada hızımı kaybetmeme sebep oldular yoksa çene hızı konusunda tek rakibim x hava yolları :D

@Dosi nerdesin bana gelince kartal gibi pençe atıyorsun:D

görmüyormusun günahım kadar sevmediğim 27-15. şahıs bana oturma şeysi diyerek hakaret etti buna bir ceza falan yazmıyacakmısın :(

Son düzenleme:
çene konusunda beni küçümseme geçmen imkansız arada hızımı kaybetmeme sebep oldular yoksa çene hızı konusunda tek rakibim x hava yolları :D

@Dosi nerdesin bana gelince kartal gibi pençe atıyorsun:D

görmüyormusun günahım kadar sevmediğim 27-15. şahıs bana oturma şeysi diyerek hakaret etti buna bir ceza falan yazmıyacakmısın :(
her olayı benden bilmeyin, tek yönetici ben değilim. Sana gelince kartal pençe olmayı benden bilme.

O mesajı rapor edersin bizde gereken cezayı veririz oy birliği ile (gerekli görünürse).

Kendisinin mesajını editleyip uyarısını verdim.

her olayı benden bilmeyin, tek yönetici ben değilim. Sana gelince kartal pençe olmayı benden bilme.

O mesajı rapor edersin bizde gereken cezayı veririz oy birliği ile (gerekli görünürse).

Kendisinin mesajını editleyip uyarısını verdim.
Editli olarak attım zaten.

Mosmor mu ? :A Akşam akşam iyi güldüm Allah ta seni güldürsün. :A
hiç boşuna etkilenmemiş gibi yapma :D
bana üç beş uyarı mesajı gelmişti ben hala etkisinden kurtulamadım :( bir mesaj yazarken sağıma soluma bakıyorum yetkili birileri varmı civarda diye? korku insanın içine işliyor :A

noldu uyarı geldimi mosmor kesilmişsindir şimdi:A
senin adına çok üzüldüm valla :Z:Z:Z
@12.Adam bizden sayısız uyarı alıp ceza puanı bile almıştı, buna rağmen bir kere olsun morali bozulmadı forumda goygoyuna devam etti.
hiç boşuna etkilenmemiş gibi yapma :D
bana üç beş uyarı mesajı gelmişti ben hala etkisinden kurtulamadım :( bir mesaj yazarken sağıma soluma bakıyorum yetkili birileri varmı civarda diye? korku insanın içine işliyor :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and tekin
Ahahaaha arkam çok sağlam. :A

Çevreni değiştir. :A
nasıl ya öyle don değiştirir gibi çevre değiştirmek kolaymı :A bunun psikolojik sosyolojik ekonomik boyutları var şimdi bir yerden bir yere gitmek kolaymı senin kira fiyatlarından haberin varmı yok tabi ? öyle oturmuş şeyinle oynarken çevre değiştirilmiyor bu imkan meselesi:F

nasıl ya öyle don değiştirir gibi çevre değiştirmek kolaymı :A bunun psikolojik sosyolojik ekonomik boyutları var şimdi bir yerden bir yere gitmek kolaymı senin kira fiyatlarından haberin varmı yok tabi ? öyle oturmuş şeyinle oynarken çevre değiştirilmiyor bu imkan meselesi:F
@Yakamoz-Asi paragrafı oku, doğru kelimeyi bul, cezayı kes. :A Vücudumdan sana ne lan.