Fav10 Haftanın Üyeleri | 18 Kasım - 24 Kasım 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,245
Puanı
1,060
Listeye girenlere tebrikler :D

Reyting konularına yazmasam @Dosi bana fark atacak maşallah mesaj sayısında :A O kadar çabalamama rağmen geçememişim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Listeye girenlere tebrikler :D

Reyting konularına yazmasam @Dosi bana fark atacak maşallah mesaj sayısında :A O kadar çabalamama rağmen geçememişim :A
Senin niye fragmanlara dadandığın belli oldu :A
Yalnız eğer dün gece son dakikalarda @Yakamoz-Asi ile yazışma olmasaydı geçmiştin. Biz top10 nedeni ve Derya Bedavacı sayesinde bir kaç mesaj yazdık kepenkler kapanacakken :A

Senin niye fragmanlara dadandığın belli oldu :A
Yalnız eğer dün gece son dakikalarda @Yakamoz-Asi ile yazışma olmasaydı geçmiştin. Biz top10 nedeni ve Derya Bedavacı sayesinde bir kaç mesaj yazdık kepenkler kapanacakken :A
Aslında geçme çabasından çok, kendi mesaj sayım artsın diye :A Bu kadar ucu ucuna bir durumu nasıl hesap edeyim :A

Sen bir de reyting konularına yazmıyorsun. Sen benden daha konuşkansın, ben bireysel mesajlarla telafi etmeye çalışıyorum durumu :A

• Güldürdün
Aslında geçme çabasından çok, kendi mesaj sayım artsın diye :A Bu kadar ucu ucuna bir durumu nasıl hesap edeyim :A

Sen bir de reyting konularına yazmıyorsun. Sen benden daha konuşkansın, ben bireysel mesajlarla telafi etmeye çalışıyorum durumu :A
Aslında bende nasıl bu kadar mesaj sayısı oluyor diyorum hep. Çoğu zaman çok suskunun ama demekki yazışma olurken çok fazla seri yazıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Aslında bende nasıl bu kadar mesaj sayısı oluyor diyorum hep. Çoğu zaman çok suskunun ama demekki yazışma olurken çok fazla seri yazıyorum :A
Aynen ikili sohbetlerde çok seri yazıyorsun :A Sen bireysel yazmaktan çok üyelerle yazışmayı seviyorsun :A

Sen ya kabuğuna çekiliyorsun, yazıştın mı da tam yazışıyorsun ortan yok :A

• Güldürdün
Aynen ikili sohbetlerde çok seri yazıyorsun :A Sen bireysel yazmaktan çok üyelerle yazışmayı seviyorsun :A

Sen ya kabuğuna çekiliyorsun, yazıştın mı da tam yazışıyorsun ortan yok :A
Aslında bireysel yazıyorum ama bireysel yazılarımın %74 i falan alıntı olunca haliyle ikili konuşmaya dönüşüyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Aslında bireysel yazıyorum ama bireysel yazılarımın %74 i falan alıntı olunca haliyle ikili konuşmaya dönüşüyor :A
Kısacası aktif olduğunda üyelerle sohbet döndürmeyi seviyorsun :A O ikili konuşmalar sen farkında olmadan çok hızlı arttırıyor mesaj sayını :A Biraz kaptırma durumu oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
listeye girmişim bu da bir başarı :D

@Yakamoz-Asi güya gidecekti forumdan! yine ilk sırada, nasıl olsa kurtulamadık kutlayalım bari :A
@Dosi ve @Bully yi de kutlayacaktım ilk üçe girememişler vazgeçtim, onların yerine @xemrexxx ile @serhatt ı kutlayacağız mecburen :D
@RüzgarGülü benim kadar olmasada o da düşüşlerde hayırdır diyelim :D

listeye girmişim bu da bir başarı :D

@Yakamoz-Asi güya gidecekti forumdan! yine ilk sırada, nasıl olsa kurtulamadık kutlayalım bari :A
@Dosi ve @Bully yi de kutlayacaktım ilk üçe girememişler vazgeçtim, onların yerine @xemrexxx ile @serhatt ı kutlayacağız mecburen :D
@RüzgarGülü benim kadar olmasada o da düşüşlerde hayırdır diyelim :D
İyi bile yazmışım ya. Kafayı yedim call of Duty sardı bu aralar seriyi oynuyorum.

Call of duyu 2, 4 , 5 , 6 , 7 bitti. 8 de bu hafta biter. Dizi film izlemekten de vakit kalmıyor birde çok fazla reyting TV konuları sarmiyor. Konu dışı boş beleş konu lazım bana :D
------

Sende yoktun ama @tekin ne oldu iyisindir umarım

• Güldürdün
Reactions: tekin