Fav10 Haftanın Üyeleri | 16 Aralık - 22 Aralık 2024

işte @serhatt la @Angelica yetiyor uğraşmak için yani onların üstüne de atom bombası atsan bişicik olmaz onlara öyle deccal tipler :A:A

hele meloş teyzem bakın 25 tane vadici vardı forumda hepsi kaçtı gitti, meloş teyze adını değiştirip devam etti

bir de bnm sağ göz doğuştan yüksek numaralı, gündüz çalışırken pc ye bakınca akşama çok enerji kalmıyor artıkın ::X
------

kız senden temelli kurtulmak kolay veririm parasını bir parlak gönderirim sana sonra ahlak polisine bastırırım, bu rezillikle kaçar gidersin :F:F
Avucunu yalarsın senin basit tuzaklarına düşecek göz var mı bende. :F

Deccalle deccal oluyoruz biz, sana pabuç bırakacak değiliz. :Z
------

İyi bari, beni yazmamışsın. Eskisi gibi kavga reytingim yok :A
@Angelica ile zamanında kimler kimler uğraştı. Hepsini yok etti :A

@serhatt ile de kavga edilmez. Adamın makinalı tüfek gibi çenesi var :A görselleri yeter kavgaya :A
Ben iki tartışıp sonra yoluma bakıyorum. Kelime hazinem fazlasına müsade etmiyor :A
Herkes senin gibi benim baş edilemez olduğumu kabul etse forum cennet olur ayol. :A
------

sen isveçte yaşadığından öyledir :X

bnm gibi her gün 2,5-3 saat istanbul trafiğinde kalsan @serhatt çok zorlu gelmez, antremanlı olmuş olursun :F:F
Sen kendini böyle avutmaya devamke. :F
------

Ender = @serhatt :A
Şimdi anladım o görseli, sana ima ettiklerini :A
O bana kurban olsun ayol. :A Eceline susamış haberi yok. :A

Kaṣınanı kaṣırız :A
------

Kendisi kadınlar kulübü kuracakmıṣ bugün @Bully :A
Vay kadınlar kulübü demek şimdiden öngörebiliyorum erkekleri nasıl yerin dibine sokacaklarını :A @Dosi
Aaa niye ifşa ediyorsunuz be, 12.Adam’a üstü kapalı bir organizasyon görevim var dedim. Size içeriği dm’de demiştim. Olmadı bu :A

------

Herkes senin gibi benim baş edilemez olduğumu kabul etse forum cennet olur ayol. :A
------

------

xemrexx misal, burnu düşse yere almaz. Hiç kabullenir mi senle baş edemeyeceğini :A

işte @serhatt la @Angelica yetiyor uğraşmak için yani onların üstüne de atom bombası atsan bişicik olmaz onlara öyle deccal tipler :A:A

hele meloş teyzem bakın 25 tane vadici vardı forumda hepsi kaçtı gitti, meloş teyze adını değiştirip devam etti

bir de bnm sağ göz doğuştan yüksek numaralı, gündüz çalışırken pc ye bakınca akşama çok enerji kalmıyor artıkın ::X
------

kız senden temelli kurtulmak kolay veririm parasını bir parlak gönderirim sana sonra ahlak polisine bastırırım, bu rezillikle kaçar gidersin :F:F
20241224_213600.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

------

------

------

Siz avlanmaya gidin bakiyim :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and xemrexxx