Dökecek hiçççç bir foyam yok benim çatla 🤣Foyanızı böyle ortaya dökerim çarpıklar kenarın dilberi paçozlar. Ss herkes önce gözündeki çöpe baksın@Carpe Diem @Zeyno @cookies @ozmoturk @12.Adam @The_Erinch @offensive @Emre Ozansoy
Dökecek hiçççç bir foyam yok benim çatla 🤣Foyanızı böyle ortaya dökerim çarpıklar kenarın dilberi paçozlar. Ss herkes önce gözündeki çöpe baksın@Carpe Diem @Zeyno @cookies @ozmoturk @12.Adam @The_Erinch @offensive @Emre Ozansoy
Ne alakası var, ben hep zirvedeydim sonradan gelmedim.
Totale vuracaksak zirve isim @xemrexxxNe alakası var, ben hep zirvedeydim sonradan gelmedim.
Ya bu insanlar delirmiş resmen. Sosyal medya çılgınlığı çok garip olmaya başlamış. Ben yazdan bu yana çok görmeye başladım böyle tipleri. Daha önce hiç denk gelmemiş olmama seviniyorum
Sana nanik kudurmaya devamke.
@xemrexxx total ben AB'yim ve Total beni hiç enterese etmiyoooorr.Totale vuracaksak zirve isim @xemrexxx
Hakkını yemeyelim
------
Ya bu insanlar delirmiş resmen. Sosyal medya çılgınlığı çok garip olmaya başlamış. Ben yazdan bu yana çok görmeye başladım böyle tipleri. Daha önce hiç denk gelmemiş olmama seviniyorum
Sen ancak cennet mahallesindekiker gibi '' Abe, abe'' dersin. Nanik
Vurdu gol olduSenin ABliğini yesinlerhani AB pasaportun
Atayım özelden.Senin ABliğini yesinlerhani AB pasaportun
Sen onu bile diyemezsin patatessss.Sen ancak cennet mahallesindekiker gibi '' Abe, abe'' dersin. Nanik
------
Vurdu gol oldu
Aaaa şer birliği kurmuş bunlar neyse hepinizle baş ederim evelallah.@serhatt ‘a bundan 👇yaptın Emre’nin deyişiyle
Git zıbar be. .ss
Yeminle esnedim gördüğüm an sjsjhshhs
Bende mesajını okurken esnedim.Yeminle esnedim gördüğüm an sjsjhshhs
Gidip uyuyayım zaten uykusuzum
Bir şeye bakayım dedim yine gözüm çarptı yine esnedimBende mesajını okurken esnedim.Ama uyumayacağım.
İsveç’te maç izleyeceğin zaman domuz eti yeBir şeye bakayım dedim yine gözüm çarptı yine esnedim@xemrexxx @Yakamoz-Asi
Esnemek bulaşıcı diye boşuna demiyorlar
Ne yaptın @Keith Long 😱 para verseler yine yemem, bana ne takımların kazanıp kazanmadığından.İsveç’te maç izleyeceğin zaman domuz eti ye
İyi totem oluyor @12.Adam @Dosi @Yakamoz-Asi özellikle derbilerde
@Yakamoz-Asi de timsah eti bulabilirse isviçrede
@12.Adam @Dosi
Sen reisin mesajını çözüp yanıtladın ya helal sana.Ne yaptın @Keith Long 😱 para verseler yine yemem, bana ne takımların kazanıp kazanmadığından.
@Angelica @12.Adam @xemrexxx
@Yakamoz-Asi timsah eti durumları nasıl orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?