Dökecek hiçççç bir foyam yok benim çatla 🤣Foyanızı böyle ortaya dökerim çarpıklar kenarın dilberi paçozlar. Ss herkes önce gözündeki çöpe baksın@Carpe Diem @Zeyno @cookies @ozmoturk @12.Adam @The_Erinch @offensive @Emre Ozansoy
Dökecek hiçççç bir foyam yok benim çatla 🤣Foyanızı böyle ortaya dökerim çarpıklar kenarın dilberi paçozlar. Ss herkes önce gözündeki çöpe baksın@Carpe Diem @Zeyno @cookies @ozmoturk @12.Adam @The_Erinch @offensive @Emre Ozansoy
Ne alakası var, ben hep zirvedeydim sonradan gelmedim.
Totale vuracaksak zirve isim @xemrexxxNe alakası var, ben hep zirvedeydim sonradan gelmedim.![]()
Ya bu insanlar delirmiş resmen. Sosyal medya çılgınlığı çok garip olmaya başlamış. Ben yazdan bu yana çok görmeye başladım böyle tipleri. Daha önce hiç denk gelmemiş olmama seviniyorum
Sana nanik kudurmaya devamke.
@xemrexxx total ben AB'yim ve Total beni hiç enterese etmiyoooorr.Totale vuracaksak zirve isim @xemrexxx
Hakkını yemeyelim
------
Ya bu insanlar delirmiş resmen. Sosyal medya çılgınlığı çok garip olmaya başlamış. Ben yazdan bu yana çok görmeye başladım böyle tipleri. Daha önce hiç denk gelmemiş olmama seviniyorum![]()
Sen ancak cennet mahallesindekiker gibi '' Abe, abe'' dersin. Nanik
Vurdu gol olduSenin ABliğini yesinlerhani AB pasaportun
![]()
Atayım özelden.Senin ABliğini yesinlerhani AB pasaportun
![]()
Sen onu bile diyemezsin patatessss.Sen ancak cennet mahallesindekiker gibi '' Abe, abe'' dersin. Nanik
------
Vurdu gol oldu![]()
Aaaa şer birliği kurmuş bunlar neyse hepinizle baş ederim evelallah.@serhatt ‘a bundan 👇yaptın Emre’nin deyişiyle![]()
Git zıbar be. .ss
Yeminle esnedim gördüğüm an sjsjhshhs
Bende mesajını okurken esnedim.Yeminle esnedim gördüğüm an sjsjhshhs
Gidip uyuyayım zaten uykusuzum![]()
Bir şeye bakayım dedim yine gözüm çarptı yine esnedimBende mesajını okurken esnedim.Ama uyumayacağım.
İsveç’te maç izleyeceğin zaman domuz eti yeBir şeye bakayım dedim yine gözüm çarptı yine esnedim@xemrexxx @Yakamoz-Asi
Esnemek bulaşıcı diye boşuna demiyorlar![]()
Ne yaptın @Keith Long 😱 para verseler yine yemem, bana ne takımların kazanıp kazanmadığından.İsveç’te maç izleyeceğin zaman domuz eti ye
İyi totem oluyor @12.Adam @Dosi @Yakamoz-Asi özellikle derbilerde
@Yakamoz-Asi de timsah eti bulabilirse isviçrede
@12.Adam @Dosi
Sen reisin mesajını çözüp yanıtladın ya helal sana.Ne yaptın @Keith Long 😱 para verseler yine yemem, bana ne takımların kazanıp kazanmadığından.
@Angelica @12.Adam @xemrexxx
@Yakamoz-Asi timsah eti durumları nasıl orda?![]()