Rüyanda zaar.
------
Beter ettim onu.![]()
Benim rüyalarımda ecünüleri üzerine salıp mesaj sayısında sana fark atıyorum.
Rüyanda zaar.
------
Beter ettim onu.![]()
Onlarla baş edebiliyorum ben yani bu beni geçmende bir etken olamaz.Benim rüyalarımda ecünüleri üzerine salıp mesaj sayısında sana fark atıyorum.![]()
Onlarla baş edebiliyorum ben yani bu beni geçmende bir etken olamaz.![]()
13-15 olunca bile.3-5 olunca da mı![]()
Daha da edebilirsin bence 🤣Rüyanda zaar.
------
Beter ettim onu.![]()
Bu kadarı bile yetti ona daha fazlasını hak etmiyor.Daha da edebilirsin bence 🤣
Ne bu havalarRüyanda zaar.
------
Beter ettim onu.![]()
Ne bu havalaren son frenlemeseydik seni geçerdi demiştik sende büyük konuşmuştun, @Yakamoz-Asi bir mesaj eksik yazıp sana gözdağı verdi, istese geçerdi
![]()
Hava değil gerçekler.Ne bu havalaren son frenlemeseydik seni geçerdi demiştik sende büyük konuşmuştun, @Yakamoz-Asi bir mesaj eksik yazıp sana gözdağı verdi, istese geçerdi
![]()
Hava değil gerçekler.Queen her zaman zirvedeydi ve zirvede yer olmaya da devam edecek.
![]()
Beni geçersen sayılmaz çünkü hırs yaptın ve fazla konuşacaksın.Göreceğiz![]()
Beni geçersen sayılmaz çünkü hırs yaptın ve fazla konuşacaksın.![]()
Ne bahanesi durum ortada hırs yaptın.Hemen bahaneler hazır![]()
@Dosi
Ben geçen hafta tatilden dönünce aldım o gazı bu haftaya özel bir ṣey yok.![]()
Ne bahanesi durum ortada hırs yaptın.![]()
Daha da edebilirsin bence 🤣
Ne bu havalaren son frenlemeseydik seni geçerdi demiştik sende büyük konuşmuştun, @Yakamoz-Asi bir mesaj eksik yazıp sana gözdağı verdi, istese geçerdi
![]()
Belki de bu hafta nanik yaparım ben![]()
Foyanızı böyle ortaya dökerim çarpıklar kenarın dilberi paçozlar. Ss herkes önce gözündeki çöpe baksınNe bahanesi durum ortada hırs yaptın.![]()
Foyanızı böyle ortaya dökerim çarpıklar kenarın dilberi paçozlar. Ss herkes önce gözündeki çöpe baksın@Carpe Diem @Zeyno @cookies @ozmoturk @12.Adam @The_Erinch @offensive @Emre Ozansoy
Foyanızı böyle ortaya dökerim çarpıklar kenarın dilberi paçozlar. Ss herkes önce gözündeki çöpe baksın@Carpe Diem @Zeyno @cookies @ozmoturk @12.Adam @The_Erinch @offensive @Emre Ozansoy
Kapının önüne oturmuş gelene gidene laf atıyor .
Kapının önüne oturmuş gelene gidene laf atıyor .![]()
Ayol benim foyam mı var ortaya dökülecek? Bu kadının saydıklarının vücut bulmuş hali sende.Foyanızı böyle ortaya dökerim çarpıklar kenarın dilberi paçozlar. Ss herkes önce gözündeki çöpe baksın@Carpe Diem @Zeyno @cookies @ozmoturk @12.Adam @The_Erinch @offensive @Emre Ozansoy