- Reaksiyon puanı
- 34,644
- Puanı
- 1,061
Rüyanda zaar.
------
Beter ettim onu.
Benim rüyalarımda ecünüleri üzerine salıp mesaj sayısında sana fark atıyorum.
Rüyanda zaar.
------
Beter ettim onu.
Onlarla baş edebiliyorum ben yani bu beni geçmende bir etken olamaz.Benim rüyalarımda ecünüleri üzerine salıp mesaj sayısında sana fark atıyorum.
Onlarla baş edebiliyorum ben yani bu beni geçmende bir etken olamaz.
13-15 olunca bile.3-5 olunca da mı
Daha da edebilirsin bence 🤣Rüyanda zaar.
------
Beter ettim onu.
Bu kadarı bile yetti ona daha fazlasını hak etmiyor.Daha da edebilirsin bence 🤣
Ne bu havalar en son frenlemeseydik seni geçerdi demiştik sende büyük konuşmuştun, @Yakamoz-Asi bir mesaj eksik yazıp sana gözdağı verdi, istese geçerdiRüyanda zaar.
------
Beter ettim onu.
Ne bu havalar en son frenlemeseydik seni geçerdi demiştik sende büyük konuşmuştun, @Yakamoz-Asi bir mesaj eksik yazıp sana gözdağı verdi, istese geçerdi
Hava değil gerçekler. Queen her zaman zirvedeydi ve zirvede yer olmaya da devam edecek.Ne bu havalar en son frenlemeseydik seni geçerdi demiştik sende büyük konuşmuştun, @Yakamoz-Asi bir mesaj eksik yazıp sana gözdağı verdi, istese geçerdi
Hava değil gerçekler. Queen her zaman zirvedeydi ve zirvede yer olmaya da devam edecek.
Beni geçersen sayılmaz çünkü hırs yaptın ve fazla konuşacaksın.Göreceğiz
Beni geçersen sayılmaz çünkü hırs yaptın ve fazla konuşacaksın.
Ne bahanesi durum ortada hırs yaptın.Hemen bahaneler hazır @Dosi
Ben geçen hafta tatilden dönünce aldım o gazı bu haftaya özel bir ṣey yok.
Ne bahanesi durum ortada hırs yaptın.
Daha da edebilirsin bence 🤣
Ne bu havalar en son frenlemeseydik seni geçerdi demiştik sende büyük konuşmuştun, @Yakamoz-Asi bir mesaj eksik yazıp sana gözdağı verdi, istese geçerdi
Belki de bu hafta nanik yaparım ben
Foyanızı böyle ortaya dökerim çarpıklar kenarın dilberi paçozlar. Ss herkes önce gözündeki çöpe baksın @Carpe Diem @Zeyno @cookies @ozmoturk @12.Adam @The_Erinch @offensive @Emre OzansoyNe bahanesi durum ortada hırs yaptın.
Foyanızı böyle ortaya dökerim çarpıklar kenarın dilberi paçozlar. Ss herkes önce gözündeki çöpe baksın @Carpe Diem @Zeyno @cookies @ozmoturk @12.Adam @The_Erinch @offensive @Emre Ozansoy
Foyanızı böyle ortaya dökerim çarpıklar kenarın dilberi paçozlar. Ss herkes önce gözündeki çöpe baksın @Carpe Diem @Zeyno @cookies @ozmoturk @12.Adam @The_Erinch @offensive @Emre Ozansoy
Kapının önüne oturmuş gelene gidene laf atıyor .Yahu bu kadın resmen Forumun @xemrexxx 'i yemin olsun bak
Kapının önüne oturmuş gelene gidene laf atıyor .
Ayol benim foyam mı var ortaya dökülecek? Bu kadının saydıklarının vücut bulmuş hali sende.Foyanızı böyle ortaya dökerim çarpıklar kenarın dilberi paçozlar. Ss herkes önce gözündeki çöpe baksın @Carpe Diem @Zeyno @cookies @ozmoturk @12.Adam @The_Erinch @offensive @Emre Ozansoy