S.G.A.T.
Emekli
Pardon yaYol gösterken derken senin fikrine ne anlamında dedim
Ahh bir konuşsam ah bazı duvarlar haykıracak yakında bu sessizliğimi.
2.adının buğra olduğunu bilmiyordum.
Pardon yaYol gösterken derken senin fikrine ne anlamında dedim
2.adının buğra olduğunu bilmiyordum.
Yol gösterken derken senin fikrine ne anlamında dedim
Bahar şenliğinde göreceğim seni o zaman da dersin çay çay diye."Dünya mı yıkılsın yoksa bir bardak çay mı içersin? Deseler... Ben çayımı içtikten sonra, dünyanın canı cehenneme derdim."
Hiç ilgimi çekmedi bu anket daha güzel konular bekliyoruzMezar işler müdürlüğü başkanı @MasacRE- siz ne diyorsunuz.
Doğru nasıl bir mezarlık isterseniz diye sormam lazımdı.Hiç ilgimi çekmedi bu anket daha güzel konular bekliyoruz
Yine ilk sen bulursun
Siz ne yapardınız Iraz Hanım.Kendince zamana bırakmış olabilir bence ama sonuçta arkadaş olarak da görmek istiyor olabilir, bu yüzden Instagram'dan takip etmeye devam eder. Ama kadınların sağı solu belli olmaz, erkeğin Instagram paylaşımlarına göre o iş değişir.
Doğru nasıl bir mezarlık isterseniz diye sormam lazımdı.
Destere gelse de anket için fikir verseÇiğdem'in mesajının altına imzamı atarımSenin sevgilin olabilir ama bizi de düşünürek aç şu anketleri
destere'nin açtıracağı anketler belli değil mi zatenDestere gelse de anket için fikir verse
Ben 1 tam puana açarım konuyu sıkıntı yok@Çiğdem-
Buradan bile fırsat yarattı kendine sokak çakalı 😱
Böyle böyle finale çıkacağım.
oyüzden @Harunnn60 eleniyor @sokak sanati final görüyor zaten maşa başı kadar maşa dışıda önemli hatta çoğunluk orası önemliBuradan bile fırsat yarattı kendine sokak çakalı 😱
oyüzden @Harunnn60 eleniyor @sokak sanati final görüyor zaten maşa başı kadar maşa dışıda önemli hatta çoğunluk orası önemli
Ben nasıl çıktım acaba finale yoksa ben de mi böyleydim geçen sezon kendimi mi kaybetmiştim 😱oyüzden @Harunnn60 eleniyor @sokak sanati final görüyor zaten maşa başı kadar maşa dışıda önemli hatta çoğunluk orası önemli
Yok canım bana işlemez bu numaraların başka kapıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?