Fav10 ''Gecenin Anketi' / 26.10.2017 / Aldatılma

Duygusal aldatılma mı, cinsel aldatılma mı sizi daha çok yaralar?

• Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Daha bugün Türk sanat müziği konseri verdim, benim beynim çok farklı işliyor yarı hayal dünyasında yaşıyorum, o yüzden ölümeme kadar beklemen lazım.
@Çiğdem-
Ölmeni bekleyemem benden çok yaşarsın sen kesin
Ama İngiltere'ye gittiğimde seni misafir olarak evime kabul ettiğim gün anlatıcam bunları elimde puro ile şarabımı yudumlarken

İşte bu yüzde metroda yanına gelmiyorum.
İşte bu yüzde metroda yanına gelmiyorum.
Ben otururken gel bari

Yoksa yine mi gördün? BEn bakmayı bıraktım bir iki hafta önce

Sanmıyorum her şeyi çok kafaya takan bir insanım ömrüm fazla olmaz.
Zaten yurt dışına gider gitmez davetiye göndereceksin ki ben de bu sayede yurt dışına kapak atabiliyim.

Yok geçen seneden bahsediyorum.

Sanmıyorum her şeyi çok kafaya takan bir insanım ömrüm fazla olmaz.
Zaten yurt dışına gider gitmez davetiye göndereceksin ki ben de bu sayede yurt dışına kapak atabiliyim.
İş başvurusu yapacağın bir şirkete direk referans olarak ver, beni İngiltere'nin en ünlü mühendislerinden olacağım için direkt olarak işi kapar yerleşirsin. 1 Sterlin 5 TL, düşünsene asgari ücretle bile efsane bir parayla dönersin Türkiye'ye

Bu soruya Atacan cevap versin
@mrt-06

Yalnız @XanTier bu adamdan da uzun ben metroda gördüm birkaç kez canlı olarak, dev gibiydi ya da ben kısayım diye bana öyle geldi diycem ama metronun tavanına kafası geliyordu.
@Harunnn60
@XanTier le neden konuşmadın cnm madem tanıyıp görüyorsun seni çiğneyecek hali yokya önüne bakıyordur herhalde

Niye geri dönüyormuşum ki senle evlenip oturma izni alacam sonra boşanırız.
Plana bak kendime hayret etttim şuan.

Ben diyim 2 metre sen de 3.
@Harunnn60

@XanTier le neden konuşmadın cnm madem tanıyıp görüyorsun seni çiğneyecek hali yokya önüne bakıyordur herhalde
Ne biliyim heyecanlandım ya yıllardır konuşuyoruz gidip ne diyim şimdi.
@XanTier