Profilinde dede fotoğrafı var ve "unutkanlık" diyorsun, çok uyumlu.Gönderiyorum, unutkanlığımız ile dalga geçilmiş.
Profilinde dede fotoğrafı var ve "unutkanlık" diyorsun, çok uyumlu.Gönderiyorum, unutkanlığımız ile dalga geçilmiş.
Jüri üyelerimiz üstadı aday etmemek gibi bir saygısızlıkta bulunmuş yapacak bir şey yok.Asghar Farhadi nerede sayın admin... @bazinga
Jüri üyelerimiz üstadı aday etmemek gibi bir saygısızlıkta bulunmuş yapacak bir şey yok.
"En İyi Film" kategorisinde "A Royal Affair", "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde de Mads Mikkelsen aday olarak gösterilmemesi de var. Filmi geçtim, Mads Mikkelsen'in performansıyla listeye girseydi keşke. Hatta ödüllük performanstı bana göre.Asghar Farhadi nerede sayın admin... @bazinga
"En İyi Film" kategorisinde "A Royal Affair", "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde de Mads Mikkelsen aday olarak gösterilmemesi de var. Filmi geçtim, Mads Mikkelsen'in performansıyla listeye girseydi keşke. Hatta ödüllük performanstı bana göre.
Daha izlemedim de, belki dokuzuncu sezonda "The Road" filmiyle vatandaşı Viggo Mortensen aday gösterilip, ödül alır belki.Yapacak bir şey yok Araf beyciğim, milli iradeye saygı göstereceğiz...
Aday olana kadar her sezon farklı bir Danimarkalı getirmeye devam edeceğim merak etmeyin.Daha izlemedim de, belki dokuzuncu sezonda "The Road" filmiyle vatandaşı Viggo Mortensen aday gösterilip, ödül alır belki.
Bu iki oyuncunun filmlerini koyup dursan yeterli, zaten bu ikisi göze çarpıyor oyunculuk konusunda. Ödül vermeden göndermeyelim.Aday olana kadar her sezon farklı bir Danimarkalı getirmeye devam edeceğim merak etmeyin.
Daha izlemedim de, belki dokuzuncu sezonda "The Road" filmiyle vatandaşı Viggo Mortensen aday gösterilip, ödül alır belki.
"Jagten" filmi ile muhtemelen Mads Mikkelsen ödülü götürür, film de en iyi film seçilir.Önce LOTR, sonra Jagten'i alalım listeye. Sonra da yağdıralım ödülleri. @bazinga
Kütük dostum yerime oylayacaktır @MasacRE
Googleye vurdum kimi dediğini anlamak için veAsghar Farhadi nerede sayın admin... @bazinga
Assolistler en son çıkar çünkü.@Maskeli Fedai tebrikler en sona kalmayı başardın, şimdi oylarını gönderebilirsin.
Ben konuya çok uzak kaldım İlk sayfadaki en iyi filmleri mi oyluyoruz@Maskeli Fedai tebrikler en sona kalmayı başardın, şimdi oylarını gönderebilirsin.
Evet üç aday seçip 3 puan, 2 puan, 1 puan diye sıralayıp özel mesaj atıyorsunuz.Ben konuya çok uzak kaldım İlk sayfadaki en iyi filmleri mi oyluyoruz
Assolist daha hangi şarkıyı söyleyeceğini bilmiyor.Ben konuya çok uzak kaldım İlk sayfadaki en iyi filmleri mi oyluyoruz
Yine benimle uğraşacak bir konu bulmuşsun Ama benzetme harikaAssolist daha hangi şarkıyı söyleyeceğini bilmiyor.