Fav10 Film Kulübü 8. Sezon Ödül Adayları Belli Oldu!

Şu işi bir netleştirelim. Final oylaması nasıl olsun?

A) Adaylar arasından tek bir film seçilsin, anket linki üzerinden
B) Adaylar arasından üç film 3 puan, 2 puan, 1 puan diye sıralansın, @bazinga'ya özel mesaj atarak

@Sherlock @sokak sanati @Dosi @Araf @Maskeli Fedai @MasacRE @vadikızı
Benim için fraketmez.
Tek film daha kolay, diğeri daha sağlıklı sonuç verir.
Oylama süresini biraz uzun tut 😊

• Beğendim
Reactions: bazinga
Ya fark etmez de sıralama usülü olursa bütün filmleri izlemediğimden, 3 film çıkmazsa kategoride ne yapacağım :A
Ciddi bir pişmanlık duygusu yaşamanın ardından sadece 2 film sıralayabilirsin. 2 puan, 1 puan şeklinde kabul ederiz. :A Fakat öyle kategori çok azdır muhtemelen. :A

Şu işi bir netleştirelim. Final oylaması nasıl olsun?

A) Adaylar arasından tek bir film seçilsin, anket linki üzerinden
B) Adaylar arasından üç film 3 puan, 2 puan, 1 puan diye sıralansın, @bazinga'ya özel mesaj atarak

Uzun süredir anket üzerinden, her kategori için tek seçim yapıp geçiyoruz. Bu yüzden diğeri olsun, biraz da farklı yöntemler deneyelim. :A

Ciddi bir pişmanlık duygusu yaşamanın ardından sadece 2 film sıralayabilirsin. 2 puan, 1 puan şeklinde kabul ederiz. :A Fakat öyle kategori çok azdır muhtemelen. :A
Şöyle bir baktım da 4-5 kategori var gibi öyle en az :A Neyse isterseniz yapın öyle, daha az izleyenlere ceza da oluyor bu sistemle galiba 2 puan değerinde puanlar olunca :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Gençler o zaman sıralamalı şekilde oyları özelden bekliyorum. Sıralamayı istediğiniz şekilde nasıl kolayınıza geliyorsa yapabilirsiniz. 3-2-1 şeklinde puanlayacağım. Eğer izlemediğiniz varsa 3'ü tamamlamak zorunda değilsiniz. Oylarınız 2-1 veya sadece 1 olarak değerlendirilir.

Gençler o zaman sıralamalı şekilde oyları özelden bekliyorum. Sıralamayı istediğiniz şekilde nasıl kolayınıza geliyorsa yapabilirsiniz. 3-2-1 şeklinde puanlayacağım. Eğer izlemediğiniz varsa 3'ü tamamlamak zorunda değilsiniz. Oylarınız 2-1 veya sadece 1 olarak değerlendirilir.

Konudaki adaylık listesi mi?
üzerinde düşünmem gerekiyor. En kısa zamanda yollarım 😊

Oylarını verdim. En iyi filmi sadece 2 kategoride görmek üzdü.:(

Bol şans etkinliğin en ikonik karakterini canlandıran Ryan Gosling.:X

Oylarımı kullandım.
Oylamayı unutanlar hatırlasın diye konu uplansın. Ben de unutmuştum ama tamamladım bugün 😊

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf