Training Day diyeyim. Baktım listelere hiç bir etkinlikte yok. İzlemediğim bir film, izlemek de istiyordum, yine listemde yer almasına rağmen üşengeçlikten izlememişim. Danzel Washington'a Oscar kazandırmış bir yapım. Merak ettim doğrusu.
İşte çok film izledikten sonra izlemediğini bulmak da zor oluyor. Diğerleri sizin kadar izlemediği için onların ilk izlediği sizin ikinci oluyor maalesef. Ben çok eksiğim mesela o yönden, sizin gibi değilim. Bir çok kaliteli filmi izlememişim, indirdiğim ama izlemediğim çok fazla film var. 700 filmlik falan arşiv yaptım ama yarısını anca izlemişimdir. Nasıl bitireceğim hiç bir fikrim yok, zaman büyük sıkıntı.@MEnes Çok iyi film. Ben de önermeyi düşünmüştüm hatta. Yalnız bu etkinlikte hepi topu 3 filmi ilk kez izleyeceğim sanırım.
Senin durumun daha iyi. İstediğin filmi seç izle işte. Bugün mesela açayım bir film izleyeyim desem film bulmak 2 saatimi alır.İşte çok film izledikten sonra izlemediğini bulmak da zor oluyor. Diğerleri sizin kadar izlemediği için onların ilk izlediği sizin ikinci oluyor maalesef. Ben çok eksiğim mesela o yönden, sizin gibi değilim. Bir çok kaliteli filmi izlememişim, indirdiğim ama izlemediğim çok fazla film var. 700 filmlik falan arşiv yaptım ama yarısını anca izlemişimdir. Nasıl bitireceğim hiç bir fikrim yok, zaman büyük sıkıntı.
Tabi benim durumum rahat, film bulmakta sıkıntı çekmem hiç bir zaman da bir an önce izlemem gereken de çok film var. O kadar sinema kültürüm var diyorum kendime, çevremdekilere falan ama izlemediğim tabi üşengeçlikten dolayı izlemediğim çok sayıda sağlam film var.Senin durumun daha iyi. İstediğin filmi seç izle işte. Bugün mesela açayım bir film izleyeyim desem film bulmak 2 saatimi alır.
İyi seçim benim de izlemek istediğim bir filmdi.Training Day diyeyim. Baktım listelere hiç bir etkinlikte yok. İzlemediğim bir film, izlemek de istiyordum, yine listemde yer almasına rağmen üşengeçlikten izlememişim. Danzel Washington'a Oscar kazandırmış bir yapım. Merak ettim doğrusu.
Ben izledim ve sevmiştim ama etkinliğe çok uygun bir yapım değil bence. Zeki Demirkubuz'un izlemediğim birçok yapımı varken bunu ikinci kez izlemek de istemem.@OzaN Diğer ankete Zeki Demirkubuz'un Masumiyet filmini koymayı düşünür müydün? Sen izledin mi bilmiyorum ama ben bayadır izlemeyi düşünüyordum.
Sana zamanında dedik fazla izleme diye.@MEnes Çok iyi film. Ben de önermeyi düşünmüştüm hatta. Yalnız bu etkinlikte hepi topu 3 filmi ilk kez izleyeceğim sanırım.
Öbür ankete izlemediğim bir film koyun. Efter Bryllupet mutlaka seçilmeli. Bir de Masumiyet tam olarak nasıl bir film? İlk kez Zeki Demirkubuz filmi izleyeceğim.İyi seçim benim de izlemek istediğim bir filmdi.
Ben izledim ve sevmiştim ama etkinliğe çok uygun bir yapım değil bence. Zeki Demirkubuz'un izlemediğim birçok yapımı varken bunu ikinci kez izlemek de istemem.
Sana zamanında dedik fazla izleme diye.
Senin izlemediğin film bulmamız baya zor.Öbür ankete izlemediğim bir film koyun. Efter Bryllupet mutlaka seçilmeli. Bir de Masumiyet tam olarak nasıl bir film? İlk kez Zeki Demirkubuz filmi izleyeceğim.
Bari az hatırladığım olsun. Mesela The Game olabilir.Senin izlemediğin film bulmamız baya zor.
Nasıl anlatayım ki az olaylı bol diyaloglu sanat filmlerinden. Oyuncular çok iyi ve baştan sona kendine bağlıyor film ama olay örgüsü açısından senaryodan pek bir beklentin olmasın.
O olur bak 10 senedir izlemek istiyorum o filmi.Bari az hatırladığım olsun. Mesela The Game olabilir.
Tamam ankette seçeriz o filmi. Öbür anket konusu ne zaman açılacak?O olur bak 10 senedir izlemek istiyorum o filmi.
Hazırlamam gereken bir rapor var bu akşam erken bitirebilirsem açarım ama büyük ihtimal yarın akşama kalır.Tamam ankette seçeriz o filmi. Öbür anket konusu ne zaman açılacak?
Ee ben anket açtım bile içinde o film de vardı.Casablanca'dan vazgeçtim izlediğim filmi tekrar izlemeye gerek yok. Mads Mikkelsen'ın Jagten filmini izleyince kendisini ne kadar sevdiğimi bir kez daha fark ettim.
Efter brylluppet diyeyim. Bu arada @Danger UA! Jagten önerin için teşekkür ettim.
@OzaN
Tamam sana zahmet olmasın tekrar. Seçilmese ben kendim ayrı olarak izlerim zaten.Ee ben anket açtım bile içinde o film de vardı.
O zaman anketten çıkarıp 6 filme mi düşelim oylamayı?
Sen bilirsin pek sorun değil değiştirebilirim de senin isteğin önemli.Tamam sana zahmet olmasın tekrar. Seçilmese ben kendim ayrı olarak izlerim zaten.
Konuyu daha açmadın galiba o zaman değiştirirsen sevinirim.Sen bilirsin pek sorun değil değiştirebilirim de senin isteğin önemli.
Açtım aslında bildirim gelmedi mi? Düzenliyorum şimdi.Konuyu daha açmadın galiba o zaman değiştirirsen sevinirim.
Yok görmedim, atlamış da olabilirim tabii.Açtım aslında bildirim gelmedi mi? Düzenliyorum şimdi.