Fav10 Film Kulübü 6. Sezon 1. Hafta Oylaması

İlk haftaki iki filmimiz hangi iki film olsun?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Bildirim gelmemiş. Uzay filmi başta ilgimi çekti ama konusunu okuyunca sıkıcı bir şeydir diye düşündüm. :D Bilim kurgu sevmeme rağmen...

In Burges olabilir baş roldeki adamın birçok filmini izlemiştim ve Adams Apples'ı duymuştum, ikisi seçilirse güzel olur. :A Oy kullanabiliyor muyum hala?

Yalnız sana bahsetmiştim net gidip geliyor nasıl izleyeceğim dizileri telefondan bir programla indirip bilgisayara atıp izliyorum ama film işi nasıl olacak birde film indirebileceğim bir site söylerseniz iyi olurdu. :D
Oy kullanabilirsin ama sonuç belli oldu gibi pek bir şey değişmeyecek. :D Ama In Bruges seçiliyor zaten. :):)

İndirmek için yts.to'da (YIFY) çoğu film var ve düşük boyutlu. Eğer yoksa kat.cr adresinde her türlü torrent bulmak mümkün. :)

Bildirim gelmemiş. Uzay filmi başta ilgimi çekti ama konusunu okuyunca sıkıcı bir şeydir diye düşündüm. :D Bilim kurgu sevmeme rağmen...

In Burges olabilir baş roldeki adamın birçok filmini izlemiştim ve Adams Apples'ı duymuştum, ikisi seçilirse güzel olur. :A Oy kullanabiliyor muyum hala?

Yalnız sana bahsetmiştim net gidip geliyor nasıl izleyeceğim dizileri telefondan bir programla indirip bilgisayara atıp izliyorum ama film işi nasıl olacak birde film indirebileceğim bir site söylerseniz iyi olurdu. :D

Film nasılsa elendi ama boş zamanda izlersin diye yanlışı düzelteyim, filmin uzayla en ufak alakası yok. Fantastik bir şey de göremezsin. Çok akıcı ve hareketli diyaloglar. Evet tek mekan olduğu için genel geçer izleyiciye göre aksiyon filmine göre daha sıkıcı ama daha kaliteli. Adam 12 Bin Yıldır yaşadığını iddia ediyor, Mağara yaşamından bu yana tarihteki birçok ünlü ile dostluk kurmuş, Buda gibi. Ve en büyük sürpriz ise.... :)

Film nasılsa elendi ama boş zamanda izlersin diye yanlışı düzelteyim, filmin uzayla en ufak alakası yok. Fantastik bir şey de göremezsin. Çok akıcı ve hareketli diyaloglar. Evet tek mekan olduğu için genel geçer izleyiciye göre aksiyon filmine göre daha sıkıcı ama daha kaliteli. Adam 12 Bin Yıldır yaşadığını iddia ediyor, Mağara yaşamından bu yana tarihteki birçok ünlü ile dostluk kurmuş, Buda gibi. Ve en büyük sürpriz ise.... :)
Yani muhakkak izle diyorsun. :D

In Bruges ve The Basketball Diaries ilk hafta filmlerimiz oldular, konuları bugün içerisinde açılacak. İzlemeye başlayabiliriz, herkese şimdiden iyi seyirler. :):)

İzlediğin iki film de geldi, ikide iki yaparak başlamış oldun işte. :D Gelecek hafta izlemediklerinden seçmeye çalışırız. :D
İşin ilginç tarafı, aynen öyle oldu. Tekrar izleyemem zaten bu iki filmi, izlerken zorlanmıştım. Biraz psikoloji kasmışlar çünkü. İzlemediğim filmler çıksa daha iyi olurdu tabi. Sağlık olsun. :D

İşin ilginç tarafı, aynen öyle oldu. Tekrar izleyemem zaten bu iki filmi, izlerken zorlanmıştım. Biraz psikoloji kasmışlar çünkü. İzlemediğim filmler çıksa daha iyi olurdu tabi. Sağlık olsun. :D
The Man From Earth'ü izle sen de bu hafta, filmsiz kalma. @Tolstoyevski de sevinir hem bu işe. Ben de izleyeceğim bu iki filme ek olarak bu hafta içinde. :D

Abartma o kadar da etkinliği baltalayacaksın paralel etkinlikle. :D

Filmin yapım yılı da çok eski değil, sadece bu filme istisna konu açılması çok sorun olmaz sanırım çünkü birkaç kişi izleyecek, belki başka arkadaşlar da bundan yararlanır. Genel yorum konusunda unutulup gider ama? :)

@sokak sanati filmi izledikten sonra "Çok ilginç " düzeyinde düşünmezsen söz bir daha asla bu kadar ısrar etmem bir filmde. 12 Angry Men i beğendiysen akar gider. Sıkıcı değil çok sağlam kurgu. @Maskeli Fedai de izleyecekti. :)

Şu 'Adam's Apples' filmini merak etmiştim, daha öncede etkinlik için aday olmuştu sanki ve yine seçilememişti, yanlış hatırlıyor da olabilirim. Kuzey Avrupa tarzı farklı filmler de lazım etkinliğe. :)

Peki etkinlik dışı, genel rica ile bu filmin ekstra konusu açılabilir mi? :)
@gundix123'e söyleyelim açsın o zaman, yalnız etkinlik filmlerinden daha çok izlenirse suçlusu sensin ve daha fazla adam toplamaya çalışmak yok, biz yeteriz. :D

Şu 'Adam's Apples' filmini merak etmiştim, daha öncede etkinlik için aday olmuştu sanki ve yine seçilememişti, yanlış hatırlıyor da olabilirim. Kuzey Avrupa tarzı farklı filmler de lazım etkinliğe. :)
Evet 1-2 kez daha aday olmuştu. Daha fazla zorlamayı düşünmüyorum, bir daha aday olmaz muhtemelen. :)

Fakat Kuzey Avrupa filmleri aday olmaya devam edecek bu sezon. :):)