Fav10 Film Kulübü 6. Sezon 1. Hafta Oylaması

İlk haftaki iki filmimiz hangi iki film olsun?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Pek korkmaya gerek yok o zaman. :):)

The Aviator'u benim de izlemem lazım bir ara. Scorsese & DiCaprio ortaklığında izlemediğim tek o kaldı ama dediğin gibi etkinliğe girmez. :D
Ben oldukça uzun süresine ve tek seferde izlememe rağmen filmi beğendim. Ama senin beğenip beğenmeyeceğin konusunda bir tahminim yok o yüzden yorumunu merakla bekliyorum. :D

Adem'in Elmaları filmini kesin olarak gördüm zaten ama en az oyu o film almış, etkinlikte olsun isterdim. :(

2. oyu ise Brüj'da filmine kullandım.

Ben oldukça uzun süresine ve tek seferde izlememe rağmen filmi beğendim. Ama senin beğenip beğenmeyeceğin konusunda bir tahminim yok o yüzden yorumunu merakla bekliyorum. :D
Muhtemelen birkaç haftaya izlerim ama anca 3 seferde olur benimki. :D

Adem'in Elmaları filmini kesin olarak gördüm zaten ama en az oyu o film almış, etkinlikte olsun isterdim. :(

2. oyu ise Brüj'da filmine kullandım.
Aslında o filmi tercih eden sen @Arslan Bey ve @gundix123 onun yerine ikinci tercihiniz ne olurdu onu da yazsanız iyi olur, çünkü çok büyük sürpriz olmazsa seçilemeyecek film. :(

Aslında o filmi tercih eden sen @Arslan Bey ve @gundix123 onun yerine ikinci tercihiniz ne olurdu onu da yazsanız iyi olur, çünkü çok büyük sürpriz olmazsa seçilemeyecek film. :(

The Basketball Diaries diyelim o zaman (İstemeyerek de olsa) :D

Biri DiCaprio olsun.:D 2.si için İlk önce Adam's Apples diyecektim ama komedi çıkınca vazgeçtim her ne kadar 14.000 yıl kadar yaşamak saçma gelse de ve çok mantıksız abuk bir şey çıkacağından %80 emin olsam da The Man From Earth dedim.:(

Ah be güzelim filme cidden yazık oldu koskaca The Man From Earth böylesine çabuk harcandı ne diyelim kısmet değilmiş ama cidden çok büyük tarihi kayıp. Sanırım 12 Angry Men de Top 250 deki yerinde olmasa, sadece konusu okunup fragmanı izleyerek kimse seçmezdi sanırım. Zaten fragman denilen şey yanıltıcı bir illüzyon. Konu deseniz, o kadar sıkıcı konusu da yok üstelik çok ilginç. Keşke başkası önerseydi o zaman seçilir ve elde patlamazdı. : ((

The Man From Earth. Benim için geriye başka bir seçenek kalmıyor zaten. :D

Ah be güzelim filme cidden yazık oldu koskaca The Man From Earth böylesine çabuk harcandı ne diyelim kısmet değilmiş ama cidden çok büyük tarihi kayıp. Sanırım 12 Angry Men de Top 250 deki yerinde olmasa, sadece konusu okunup fragmanı izleyerek kimse seçmezdi sanırım. Zaten fragman denilen şey yanıltıcı bir illüzyon. Konu deseniz, o kadar sıkıcı konusu da yok üstelik çok ilginç. Keşke başkası önerseydi o zaman seçilir ve elde patlamazdı. : ((
Daha oylama bitmiş değil. :):) Şahsen film benim ilgimi çekti. Oylarımdan birini vereceğim gibi. Seçilse de seçilmese de izleyeceğim en kısa sürede. :)

Yalnız devamlı diyalog şeklinde mi geçiyor. Yoksa bolca flashbackler falan da var mı işin içinde?

Aslında oylamak istiyorum ama muhtemelen yine izleyemem o yüzden hiç bulaşmayayım. :D

Daha oylama bitmiş değil. :):) Şahsen film benim ilgimi çekti. Oylarımdan birini vereceğim gibi. Seçilse de seçilmese de izleyeceğim en kısa sürede. :)

Yalnız devamlı diyalog şeklinde mi geçiyor. Yoksa bolca flashbackler falan da var mı işin içinde?

Film aynı 12 Angry Men formatında. Öyle baştan sona sürekli diyalog da yok, ev çevresinde gelişiyor. Tam anlamıyla beyin fırtınası yaptırıyor, adamın iddialarını öyle mantık açısından sunuyor ki inanıp inanmamak kişiden kişiye değişiyor.

12 Angry Men gibi tez ve antitez ile birbirlerini çürütmeye çalışıyorlar.

Tabi flashback filan yok çünkü bağımsız bir film. Eğer Flasbackler olsaydı bu kadar sevilir miydi bilmiyorum.

Ayrıca ekşide bu 4 film arasında hakkında en çok konuşulan filmmiş, onların elinde patlamamış. :D

(spoilerlere dikkat)

https://eksisozluk.com/the-man-from-earth--1758445?p=1

Son iki filmi tekrar izleyeceğimi sanmıyorum, yorumumu bulabilirsem iyi. 'The Basketball Diaries' çok iyiydi, onu işaretleyeyim. Aşırı dram içeriyor ve gerçek bir yaşamdan, beğenimi kazanmıştı. Mesaj içerikli bir filmdi. 'Adam's Apples' filmini izlemek isterdim, hatta Kuzey Avrupa filmlerinden. Seçilemeyecek madem, o zaman seçeneği değiştiriyorum. :)

Leonardo Di Caprio filmleri diyince akan sular durur: The Basketball Diaries

Ve detective Ray Velcoro hatrına: In Bruges

İlk haftayı bir zafer olarak görüyorum, umarım içinde benim de oylarımın bulunduğum o iki film yanılmaz bizleri. :) :D

Ruh halim. :D
albert-%C3%B6nyarg%C4%B1.jpg

Hannibal'ı satmışsın hemen. :):) Gerçi belki de hiç şansı olmadığı için direkt eledin. :)

Valla senin için izleyeceğim bu hafta filmi. Sen önerilere devam et elbet bir gün zafere ulaşacak bir filmin. :D

2 tercih yapma hakkımız var. Leonardo Di Caprio reyisin her filmini izlerim, önceki sezonlar da gençliğinde çekmiş olduğu ( What's Eating Gilbert Grape) filmi birlikte izlemiştik çok güzeldi, bu filmden de ümitliyim. :)

In Bruges ve Adam's Apples arasında 2. tercihimi yapmakta kararsız kaldım. Fakat, In Bruges'in fragmanı daha çok hoşuma gidince tercihimi ondan yana kullandım. :)

Bu hafta o zaman seçilenleri izle, izlemeyi başarırsan bir dahaki hafta oylamaya da katılırsın. :D
Bildirim gelmemiş. Uzay filmi başta ilgimi çekti ama konusunu okuyunca sıkıcı bir şeydir diye düşündüm. :D Bilim kurgu sevmeme rağmen...

In Burges olabilir baş roldeki adamın birçok filmini izlemiştim ve Adams Apples'ı duymuştum, ikisi seçilirse güzel olur. :A Oy kullanabiliyor muyum hala?

Yalnız sana bahsetmiştim net gidip geliyor nasıl izleyeceğim dizileri telefondan bir programla indirip bilgisayara atıp izliyorum ama film işi nasıl olacak birde film indirebileceğim bir site söylerseniz iyi olurdu. :D