- Reaksiyon puanı
- 50,408
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yedi filmin ikisini çok önceden izlemiştim, birini anket çıkmadan önce izlemiştim. Geri kalan dört filmi de anket devam ederken izledim. Biri bugün bitti zaten.
8 puan verdiğim filme 5 puan verdin, daha fazla konuşma.Bütün filmlerin yorumlarını paylaştım ve sanki puanlar çok düşük gelecek gibi geliyor bana. @Tolstoyevski ve @Sherlock kardeşlerimden ümitliyim ama @bazinga ile @phoebebuffay'dan ümitli değilim. @Dosi yüksek de verebilir, düşük de verebilir, muamma. Diğerlerini bilemem.
Sen de 7-8 puan verdiğim filmlere 5 puan verirsin, ödeşiriz.8 puan verdiğim filme 5 puan verdin, daha fazla konuşma.
Ben film ne hak ediyorsa onu veriyorum. Senin puanına göre değerlendirme yapamam.Sen de 7-8 puan verdiğim filmlere 5 puan verirsin, ödeşiriz.
Verdiğin puanları şimdiden zihnimde canlandırıyorum. @bazinga'nın puanları 5 ila 7.5 arasında olacak; senin 3 ila 6.5 arası olacak.Ben film ne hak ediyorsa onu veriyorum. Senin puanına göre değerlendirme yapamam.
İki filmi önceden izlemiştim zaten, birine 8 diğerine 6.5 vereceğim.Verdiğin puanları şimdiden zihnimde canlandırıyorum. @bazinga'nın puanları 5 ila 7.5 arasında olacak; senin 3 ila 6.5 arası olacak.
O 8 puanlık filmi saymasak da olur, ben sonrası için demiştim ve doğru bildim.İki filmi önceden izlemiştim zaten, birine 8 diğerine 6.5 vereceğim.
Kulübün kurucu üyelerinden biri, keşke yine katılsa.Hafızam beni yanıltmıyorsa, @gundix123 de eski film kulübü üyelerindendi. Kendisine hoş geldin diyor, etkinliğe davet ediyoruz.
Bence katılır tekrar, renk de katar. Eskileri görmek çok iyi.Kulübün kurucu üyelerinden biri, keşke yine katılsa.
Aslında güzel olabilir ama ben bu aralar daha önce izlediğim ve tekrar izlemek istediğim klasik filmlere vakit ayırmak istiyordum hatta birkaç filmle de başlamıştım. Zamanında da başyapıtları izlediğimiz güzel bir etkinlik yapmıştık diye hatırlıyorum. @bazingaHafızam beni yanıltmıyorsa, @gundix123 de eski film kulübü üyelerindendi. Kendisine hoş geldin diyor, etkinliğe davet ediyoruz.
Evet başyapıt etkinliği de yaptık 5 sezon. Toplam 16 sezon devirmiş olduk Oscar Takımı dışında ve bu 17. sezon. 6. ve son sezonu da Eylül gibi olacak sanırım.Aslında güzel olabilir ama ben bu aralar daha önce izlediğim ve tekrar izlemek istediğim klasik filmlere vakit ayırmak istiyordum hatta birkaç filmle de başlamıştım. Zamanında da başyapıtları izlediğimiz güzel bir etkinlik yapmıştık diye hatırlıyorum. @bazinga
Yine de bu haftanın süresi ne zaman bitiyor? Size yetişebilir miyim bilmiyorum ama bakmaya çalışayım.
Bir aya yakın sürüyor ve şu anda etkinliğin üzerinden bir hafta geçti. @bazinga daha iyi bilir tabii, kendisi bilgilendirsin.Aslında güzel olabilir ama ben bu aralar daha önce izlediğim ve tekrar izlemek istediğim klasik filmlere vakit ayırmak istiyordum hatta birkaç filmle de başlamıştım. Zamanında da başyapıtları izlediğimiz güzel bir etkinlik yapmıştık diye hatırlıyorum. @bazinga
Yine de bu haftanın süresi ne zaman bitiyor? Size yetişebilir miyim bilmiyorum ama bakmaya çalışayım.
Son başyapıt etkinliğinde burada olmaya çalışayım o zaman. 5. sezonda izlediğiniz filmlere bir göz atayım dedim, çoğu da tekrar izlemek istediğim filmlermiş. Gayet güzel tercihler yapmışsınız, burada olmadığıma üzüldüm diyebilirim.Evet başyapıt etkinliği de yaptık 5 sezon. Toplam 16 sezon devirmiş olduk Oscar Takımı dışında ve bu 17. sezon. 6. ve son sezonu da Eylül gibi olacak sanırım.
Eğer eski tempon sürüyorsa sen klasiklerini de araya sıkıştırırsın bence.
İlk hafta 3 gün sonra bitiyor. Fakat etkinlik bitişi 16 Ağustos. O tarihe kadar izlemeye devam edebilirsin. Toplam 12-14 film olmuş olacak büyük ihtimalle ve tabii ki hepsini izlemek de zorunlu değil.