Fav10 Film Kulübü 12. Sezon | Film Seçimi - 1. Hafta

Hangi filmleri izleyelim?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Ne yaptın, ne yaptın? :A

@Dosi seni bile geçen çıktı sanırım. :A

Birkaç saate geliyor inşallah. :Z
Yedi filmin ikisini çok önceden izlemiştim, birini anket çıkmadan önce izlemiştim. Geri kalan dört filmi de anket devam ederken izledim. Biri bugün bitti zaten. :A

Red Kit gölgesinden hızlı silah çeker, @Araf film konuları açılmadan önce filmleri izler. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Araf
Hafızam beni yanıltmıyorsa, @gundix123 de eski film kulübü üyelerindendi. Kendisine hoş geldin diyor, etkinliğe davet ediyoruz. :D
Aslında güzel olabilir ama ben bu aralar daha önce izlediğim ve tekrar izlemek istediğim klasik filmlere vakit ayırmak istiyordum hatta birkaç filmle de başlamıştım. :D Zamanında da başyapıtları izlediğimiz güzel bir etkinlik yapmıştık diye hatırlıyorum. @bazinga :D

Yine de bu haftanın süresi ne zaman bitiyor? Size yetişebilir miyim bilmiyorum ama bakmaya çalışayım. :D

• Harika
  • Beğendim
Reactions: bazinga and Araf
Aslında güzel olabilir ama ben bu aralar daha önce izlediğim ve tekrar izlemek istediğim klasik filmlere vakit ayırmak istiyordum hatta birkaç filmle de başlamıştım. :D Zamanında da başyapıtları izlediğimiz güzel bir etkinlik yapmıştık diye hatırlıyorum. @bazinga :D

Yine de bu haftanın süresi ne zaman bitiyor? Size yetişebilir miyim bilmiyorum ama bakmaya çalışayım. :D
Evet başyapıt etkinliği de yaptık 5 sezon. Toplam 16 sezon devirmiş olduk Oscar Takımı dışında ve bu 17. sezon. :D 6. ve son sezonu da Eylül gibi olacak sanırım. :D

Eğer eski tempon sürüyorsa sen klasiklerini de araya sıkıştırırsın bence. :D

İlk hafta 3 gün sonra bitiyor. Fakat etkinlik bitişi 16 Ağustos. O tarihe kadar izlemeye devam edebilirsin. Toplam 12-14 film olmuş olacak büyük ihtimalle ve tabii ki hepsini izlemek de zorunlu değil. :D

• Beğendim
Reactions: gundix123

Bir aya yakın sürüyor ve şu anda etkinliğin üzerinden bir hafta geçti. @bazinga daha iyi bilir tabii, kendisi bilgilendirsin. :D

Günde bir film izlersen rahatlıkla yetişirsin bence. İkinci haftaya da gireceğiz yakında. :D

• Beğendim
Reactions: gundix123
Evet başyapıt etkinliği de yaptık 5 sezon. Toplam 16 sezon devirmiş olduk Oscar Takımı dışında ve bu 17. sezon. :D 6. ve son sezonu da Eylül gibi olacak sanırım. :D

Eğer eski tempon sürüyorsa sen klasiklerini de araya sıkıştırırsın bence. :D

İlk hafta 3 gün sonra bitiyor. Fakat etkinlik bitişi 16 Ağustos. O tarihe kadar izlemeye devam edebilirsin. Toplam 12-14 film olmuş olacak büyük ihtimalle ve tabii ki hepsini izlemek de zorunlu değil. :D
Son başyapıt etkinliğinde burada olmaya çalışayım o zaman. :D 5. sezonda izlediğiniz filmlere bir göz atayım dedim, çoğu da tekrar izlemek istediğim filmlermiş. Gayet güzel tercihler yapmışsınız, burada olmadığıma üzüldüm diyebilirim. :D

Şimdilik ilk haftadan 1-2 film seçeyim o zaman. Zaman kalırsa daha sonra ilk haftaki filmlere bakmaya çalışayım. :)

• Beğendim
Reactions: bazinga