Var ya kardeşim adım tabloda. Sayfayı birazcık sağa kaydırırsan görebilirsin.Başla önce de, gerisi gelir. @Sherlock adını görelim tabloda.
Var ya kardeşim adım tabloda. Sayfayı birazcık sağa kaydırırsan görebilirsin.Başla önce de, gerisi gelir. @Sherlock adını görelim tabloda.
Küme düşme potasından zirveye doğru giden bir yol, yapılacak yorumlar, verilecek puanlar... İmkansız değil, var bir hayalimiz.
Biraz fazla sağa kaydırmam gerekecek.Var ya kardeşim adım tabloda. Sayfayı birazcık sağa kaydırırsan görebilirsin.
Senin adını bulana kadar tabloyu kaybetmezse iyidir. @SherlockBiraz fazla sağa kaydırmam gerekecek.
@Yakamoz-Asi toprağım, bir dönem sen de film izliyordun, şimdi izliyor musun bilmiyorum. İstersen, sen de katıl bize.
Film etkinliğine bir gün katılırsın umarım. Aydın taraflarına gelirsen haber et toprağım.Arada Netflix'de vakit olursa bakıyorum evet. Ama bu aralar zaman ve fırsat olmadı. Tatil de kapıda. Sağol.
Film etkinliğine bir gün katılırsın umarım. Aydın taraflarına gelirsen haber et toprağım.
Doğaçlama takılan birisin aslında, o yüzden uyum sorunu yaşarsın tabii. Ben de öyleyim gerçi de, izleme yapabiliyorum arada.Beni bilirsin, bir etkinliğe katıldım mı pek uyum sağlayamıyorum. Kafam rahat olması gerekiyor.
Bu sene Aydın yok programda. 🙄
Yok yarasa adam olan.İl olan mı? @eskici
Ben bu konuda @eskici’nin fikrini merak ediyorum.Yok yarasa adam olan.
Hazır gelmişken, film kulübüne de bir uğra, film izle. Filmler üzerinden espri yaparsın.Güzel espri
Bu aralar pek film izleyecek vaktim yok yaHazır gelmişken, film kulübüne de bir uğra, film izle. Filmler üzerinden espri yaparsın.
Ben senin film izlediğine hiç denk gelmedim.Bu aralar pek film izleyecek vaktim yok ya
Çok fazla film izleyen biri değilim zaten, arada bir izliyorumBen senin film izlediğine hiç denk gelmedim.
En azından Fenerbahçe'nin maçlarını yorumla, o bile iyi.Çok fazla film izleyen biri değilim zaten, arada bir izliyorum
Fenerbahçe beni deli ediyor sinirlerime hakim olabilirsem yorumlarımEn azından Fenerbahçe'nin maçlarını yorumla, o bile iyi.