Var ya kardeşim adım tabloda.Başla önce de, gerisi gelir. @Sherlock adını görelim tabloda.![]()
Var ya kardeşim adım tabloda.Başla önce de, gerisi gelir. @Sherlock adını görelim tabloda.![]()
Küme düşme potasından zirveye doğru giden bir yol, yapılacak yorumlar, verilecek puanlar... İmkansız değil, var bir hayalimiz.![]()
Biraz fazla sağa kaydırmam gerekecek.Var ya kardeşim adım tabloda.Sayfayı birazcık sağa kaydırırsan görebilirsin.
![]()
Senin adını bulana kadar tabloyu kaybetmezse iyidir.Biraz fazla sağa kaydırmam gerekecek.![]()
@Yakamoz-Asi toprağım, bir dönem sen de film izliyordun, şimdi izliyor musun bilmiyorum. İstersen, sen de katıl bize.![]()
Film etkinliğine bir gün katılırsın umarım. Aydın taraflarına gelirsen haber et toprağım.Arada Netflix'de vakit olursa bakıyorum evet. Ama bu aralar zaman ve fırsat olmadı. Tatil de kapıda. Sağol.![]()
Film etkinliğine bir gün katılırsın umarım. Aydın taraflarına gelirsen haber et toprağım.![]()
Doğaçlama takılan birisin aslında, o yüzden uyum sorunu yaşarsın tabii. Ben de öyleyim gerçi de, izleme yapabiliyorum arada.Beni bilirsin, bir etkinliğe katıldım mı pek uyum sağlayamıyorum. Kafam rahat olması gerekiyor.
Bu sene Aydın yok programda. 🙄
Yok yarasa adam olan.İl olan mı?@eskici
Hazır gelmişken, film kulübüne de bir uğra, film izle. Filmler üzerinden espri yaparsın.Güzel espri![]()
Bu aralar pek film izleyecek vaktim yok yaHazır gelmişken, film kulübüne de bir uğra, film izle. Filmler üzerinden espri yaparsın.![]()
Ben senin film izlediğine hiç denk gelmedim.Bu aralar pek film izleyecek vaktim yok ya![]()
Çok fazla film izleyen biri değilim zaten, arada bir izliyorumBen senin film izlediğine hiç denk gelmedim.![]()
En azından Fenerbahçe'nin maçlarını yorumla, o bile iyi.Çok fazla film izleyen biri değilim zaten, arada bir izliyorum![]()
Fenerbahçe beni deli ediyorEn azından Fenerbahçe'nin maçlarını yorumla, o bile iyi.![]()