An itibari ile çok fena gaza geldim. Bugün planda bir şey yok zaten. Gündüz 1, gece 1 film ile adımı atacağımAslında burada da dile getirmişsin, "bir başlasan" diye ama başlayamamışsın.
An itibari ile çok fena gaza geldim. Bugün planda bir şey yok zaten. Gündüz 1, gece 1 film ile adımı atacağımAslında burada da dile getirmişsin, "bir başlasan" diye ama başlayamamışsın.
Bir yorum yapsın, o bile tamam. Bir yorum yaptıktan sonra belki gerisi gelir.@Tolstoyevski eski nickine dönüşünün şerefine senden 5 film yorumu birden bekliyoruz bugün.
Ben bu aralar kendi film festivalimi yapıyorum bunlara da bir gün sıra gelir inş.Saygıdeğer Fav10 Film Kulübü üyeleri merhabalar,
İlk haftayı noktalamaya iki gün kaldı. Tabii bu film süre sonrasında da ikinci hafta filmleriyle birlikte izlemeye devam edebilirsiniz.
Şu ana kadarki oylarla oluşan minik tabloyu paylaşıyorum. İnşallah tabloyu genişletip, zenginleştiririz birlikte.
Bence şu ana kadar önceki sezonun üzerinde, kaliteli bir sezon oluyor. Herkesin farklı favori filmleri var gibi gözüküyor şu an. 7 filmimizden 5 tanesi en az 1 kişiden 8 puan almayı başardı...
İkinci hafta filmlerimiz de ilk haftadan altta kalır nitelikte olmayacak. Bugün içerisinde oylama konusunu açacağım. Oylama süresi sonuna kadar en az 5 film izleyip yorumlayan kişilerin 2 oy hakkı olacak. Oylamada oy hakkı elde edebilmek için ise oylama süresi sonuna kadar en az 1 film izleyip yorumlamanız yeterli...
Ekli dosyayı görüntüle 106083
@Araf @phoebebuffay @cehennet @mesmeso @Dosi @The_Erinch @Tolstoyevski @MasacRE @MEnes @gundix123 @Angelica @kerem @serhatt @Aserat @dreamy @Maskeli Fedai @Sherlock
@MEnes @Maskeli Fedai @Sherlock @dreamy sizler de görün bu yorumu.@bazinga bu sezonu çok sevdim, katılım da artıyor gibi. Seçilen filmler de genel olarak kaliteli. İzleyiciyi de bölüyor, en güzeli de bu aslında.
Tamam yorumlarımı son ana bırakıyor olabilirim ancak bu etiket beni paramparça etti sayın admin, demek filmleri izlemeyeceğimi düşündün...
Yok, belki bu sefer erken yorum yapmaya iter diye şey ettim.Tamam yorumlarımı son ana bırakıyor olabilirim ancak bu etiket beni paramparça etti sayın admin, demek filmleri izlemeyeceğimi düşündün...
Ben köydeyim hala, haftaya dönüyorum İstanbul'a... Ve filmleri burada internet kıtlığından dolayı izleyemeyeceğim elbette... Ancak kalan süreyi göz önüne alırsak 16 Ağustos'a kadar yetiştirme ihtimalim mevcut... Hayırlısı diyelim...
İstanbul'a döndüğümdeki ruh halime ve çevresel koşullara ve iş durumuna bağlı biraz da... Bakacağız...
Eskiden bana laf atıyordun Avrupa sinemasına ve arthouse işlere şans vermiyorum diye şimdi sen sade belli kalıplara sıkışmış gibi gözüküyorsun.İlk haftaki 7 film içerisinden 7’de 2 olarak kalacağım sanırım büyük ihtimalle. Hem filmlerin genelinde düşük puanların verilmesi hem de filmlerinin genelinin biraz fazla durgun temada olmaları nedeniyle kalan beş filmden izleme heyecanı uyandıran bir film çıkmadı gibi. Olası ikinci hafta filmleri de şimdilik pek heyecan verici gözükmüyor, gizem-gerilim veya K-Pax tarzı düşük bütçeli bilim kurguları da arıyor arada gözler.
Eskiden bana laf atıyordun Avrupa sinemasına ve arthouse işlere şans vermiyorum diye şimdi sen sade belli kalıplara sıkışmış gibi gözüküyorsun.
Ayrıca puanlar da hiç düşük değil bence. Forumda eskisi gibi 9-10 puanlar hiçbir film için uçuşmuyor zaten herkesin beğeni düzeyi çok yükselmeye başladı.
@Dosi bu sezonu "berbat" buldu. İzlemediği filmleri de beğenmeyecek gibi görünüyor.
İlk haftamız tamamlandı, ikinci hafta filmleri az sonra Film Yorumları bölümümüzdeki yerlerini alacak.
16 Ağustos tarihine kadar hem ilk hafta hem ikinci hafta filmlerini izleyebilirsiniz... Şu an için puan durumumuz şu şekilde...
Ekli dosyayı görüntüle 106337
@Araf @phoebebuffay @cehennet @mesmeso @Dosi @gundix123 @Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock
Az sonra...2 filmim kalmış. 1 tanesini daha izlemeyi planlıyorum.
2. Part filmlere ne zamab başlıyoruz?
Küme düşme potasından zirveye doğru giden bir yol, yapılacak yorumlar, verilecek puanlar... İmkansız değil, var bir hayalimiz.İlk haftamız tamamlandı, ikinci hafta filmleri az sonra Film Yorumları bölümümüzdeki yerlerini alacak.
16 Ağustos tarihine kadar hem ilk hafta hem ikinci hafta filmlerini izleyebilirsiniz... Şu an için puan durumumuz şu şekilde...
Ekli dosyayı görüntüle 106337
@Araf @phoebebuffay @cehennet @mesmeso @Dosi @gundix123 @Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock
Başla önce de, gerisi gelir. @Sherlock adını görelim tabloda.Küme düşme potasından zirveye doğru giden bir yol, yapılacak yorumlar, verilecek puanlar... İmkansız değil, var bir hayalimiz.