Umut iyidir, umut güzeldir...Umut dünyası işte.
Umut iyidir, umut güzeldir...Umut dünyası işte.
Oy değiştirebiliyordu, istersen onu da ekle. Sen bilirsin tabii. Mr. Robot'tan bir oyuncunun gençliğini göreceksin.Çok geç oylarımı kullandım bile...
YAPMA...Benim oyumla dağdaki çobanın pardon @MEnes 'in oyu bir mi şuan.
Oylarımı filmleri inceleyerek kullandım, bu yüzden değiştirmeye gerek duymuyorum.Oy değiştirebiliyordu, istersen onu da ekle. Sen bilirsin tabii. Mr. Robot'tan bir oyuncunun gençliğini göreceksin.
Sen bilirsin. O zaman bahsettiğim oyuncu detayını fark etmişsindir bile.Oylarımı filmleri inceleyerek kullandım, bu yüzden değiştirmeye gerek duymuyorum.
YAPMA...
E tabi ki... Ki Mr. Robot'ta şov yapan bir oyuncu o oyuncu, adını gördüğüm gibi ilgimi çekti ama diğer filmler daha ağır bastı.Sen bilirsin. O zaman bahsettiğim oyuncu detayını fark etmişsindir bile.
Bence izlediğinde "keşke seçseydim" diyeceksin. Hatırladığım kadarıyla iyi bir filmdi.E tabi ki... Ki Mr. Robot'ta şov yapan bir oyuncu o oyuncu, adını gördüğüm gibi ilgimi çekti ama diğer filmler daha ağır bastı.
Film neredeyse hiçbir yerde dikkatimi çekmemiş ve hatta Watchlist'ime bile almamışım... 2000 üzeri film dizi var listede ve Tarantino'nun senaryosunu yazdığı yüksek puanlı bu film listemde yok resmen.Bence izlediğinde "keşke seçseydim" diyeceksin. Hatırladığım kadarıyla iyi bir filmdi.
Üç film arasında pek bir bağlantı yok diye biliyorum. Devam filmi gibi değil yani. Üç renk Fransız bayrağının renkleri ve onların anlamlarını sembolize ediyormuş. Her biri farklı bir rengin sembolünden yola çıkıyor. Ortak karakter vs yok.This Boy's Life ve True Romance oyladim. Birisi Tarantino için diğeri DicaprioThree Colors'da ilgimi çekti ama üçlemeymiş. Üçünü izlemek için ayrı zaman gerek
Bayrağin renklerini temsil etmesi ilgi çekici duruyor ama nasıl bağlantı olmaz tek bi bağlantı varsaÜç film arasında pek bir bağlantı yok diye biliyorum. Devam filmi gibi değil yani. Üç renk Fransız bayrağının renkleri ve onların anlamlarını sembolize ediyormuş. Her biri farklı bir rengin sembolünden yola çıkıyor. Ortak karakter vs yok.
Ben Blue'yu izlemiştim yıllar önce ve sevmemiştim. White'ı izlemeyi düşünmüyorum, direkt Red'e geçeceğim.
Önceki etkinliği 7'ye tamamlayıp kullandık buraya oyumuzu. Yıllardır izleme listemde duran ama bir türlü izleyemediğim filmlerle dolmuş anket. Umarım bu etkinlik vasıtasıyla aradan çıkarırım onları
Süre bitti aslında da bugün işle yoğun olduğumdan vakit bulamadım henüz eskisini bitirip yenisine başlamaya. Yarın akşama kadar diyelim o zaman senin için.@bazinga oylarımı verdim 90 lar olması dahada keyifli olacak diğer sezonunun filmlerinin 6 sınıda izledim bağ evine gitmeden 6.filmimide izledim iki filmim kalmıştı o iki filmde izlemek istiyorum ne kadar zamanımız var acaba
Sana da bir şey beğendiremez olduk. Geçen etkinliğin en beğenilen filmini izlemedin bile. 😕İkinci filmi izlemeye koyulayım bakalım.
@bazinga acaba önden sızdırma değilde erkenden hafta sonuna diğer haftanın oylamasına da mı başlatsan?oylama süresini uzun tutarsın. Ben de yavaştan onlarada el atarım
Bu filmlerin çoğu ilgi çekmiyor :/
Bu arada neden 6-8 yazmakta? 6 olsun bir zahmet
Edit: bilgisayar bende kalması son gün Pazar. Şimdi öğrendim. Gerek yok ozaman önden açmana :S
Zamanı gelince 2 film izlemeye çalışırım son haftada 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?