Fav10 Film Kulübü 10. Sezon (90'lar Özel) | 1. Hafta Oylaması

Hangi Filmleri İzleyelim? (6-8 film seçebilirsiniz)

• Pleasantville (1998)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
E tabi ki... Ki Mr. Robot'ta şov yapan bir oyuncu o oyuncu, adını gördüğüm gibi ilgimi çekti ama diğer filmler daha ağır bastı.
Bence izlediğinde "keşke seçseydim" diyeceksin. Hatırladığım kadarıyla iyi bir filmdi.

Reactions: MEnes
Bence izlediğinde "keşke seçseydim" diyeceksin. Hatırladığım kadarıyla iyi bir filmdi.
Film neredeyse hiçbir yerde dikkatimi çekmemiş ve hatta Watchlist'ime bile almamışım... 2000 üzeri film dizi var listede ve Tarantino'nun senaryosunu yazdığı yüksek puanlı bu film listemde yok resmen.
Neresinden bakarsan bak bu ilginç bir durum...

Reactions: Araf
Dances with Wolves (Bi western filmi canım çekti. 9 tane Ödüllüde varmışmadem. Gömeriz. )
This Boy’s Life (Kaç yıldır Leonardo izlemiyorum. Özledik.
)
True Romance (Tarantino olunca bizim forum kendini kaybediyor. Kesin seçilir dedim ama benim dışımda kimse isaretlememis. Belli ki tirt çıkacak yine yada herkes izledi.
)
Three Colors: Red (100 puan alması etkili oldu. Çok cezbedici duruyor o detay.)
The English Patient (9 Oscarlı bi başyapıt lafı bitirdi zaten olayı.)

Jerry Maguire (Son kazandığı Oscar'ın aksine, Reneé Zelweger'in oyunculuk ile ön plana çıktığı bi filmdir diye düşündüm. O sebeple işaretledim.)
Donnie Brasco (Johnny Depp'e doyamadık geçen sezon. Bu sezonda olmalı.
)
The Cider House Roles (99 gibi zorlu bir yılda başarılı sonuçlar elde etmiş. Bakmak lazım.)

Reactions: bazinga
This Boy's Life ve True Romance oyladim. Birisi Tarantino için diğeri Dicaprio
Three Colors'da ilgimi çekti ama üçlemeymiş. Üçünü izlemek için ayrı zaman gerek

This Boy's Life ve True Romance oyladim. Birisi Tarantino için diğeri Dicaprio
Three Colors'da ilgimi çekti ama üçlemeymiş. Üçünü izlemek için ayrı zaman gerek
Üç film arasında pek bir bağlantı yok diye biliyorum. Devam filmi gibi değil yani. Üç renk Fransız bayrağının renkleri ve onların anlamlarını sembolize ediyormuş. Her biri farklı bir rengin sembolünden yola çıkıyor. Ortak karakter vs yok.

Ben Blue'yu izlemiştim yıllar önce ve sevmemiştim. White'ı izlemeyi düşünmüyorum, direkt Red'e geçeceğim.

Reactions: Forumdash
Bayrağin renklerini temsil etmesi ilgi çekici duruyor ama nasıl bağlantı olmaz tek bi bağlantı varsa
Neyse seçilirse izlerim diye boşluk bırakayım.

Önceki etkinliği 7'ye tamamlayıp kullandık buraya oyumuzu. Yıllardır izleme listemde duran ama bir türlü izleyemediğim filmlerle dolmuş anket. Umarım bu etkinlik vasıtasıyla aradan çıkarırım onları

1 tane filmi izledim bakalım. Ankette de en çok oy alanları oylayacağım. Uzamasın eşitlik falan durumları için.
Filmler çok ilgi çekici gelmedi. Umarım iyidirler. Tam seçilsinler ozaman karar veririm hangilerini izleyeceğime.

İkinci filmi izlemeye koyulayım bakalım.
@bazinga acaba önden sızdırma değilde erkenden hafta sonuna diğer haftanın oylamasına da mı başlatsan?
oylama süresini uzun tutarsın. Ben de yavaştan onlarada el atarım

Bu filmlerin çoğu ilgi çekmiyor :/
Bu arada neden 6-8 yazmakta? 6 olsun bir zahmet

Edit: bilgisayar bende kalması son gün Pazar. Şimdi öğrendim. Gerek yok ozaman önden açmana :S
Zamanı gelince 2 film izlemeye çalışırım son haftada 😊

Son düzenleme:
@bazinga oylarımı verdim 90 lar olması dahada keyifli olacak diğer sezonunun filmlerinin 6 sınıda izledim bağ evine gitmeden 6.filmimide izledim iki filmim kalmıştı o iki filmde izlemek istiyorum ne kadar zamanımız var acaba

Süre bitti aslında da bugün işle yoğun olduğumdan vakit bulamadım henüz eskisini bitirip yenisine başlamaya. Yarın akşama kadar diyelim o zaman senin için.
En kötü oylama aşamasına yetişmiş olursun zaten.

Reactions: Angelica
Sana da bir şey beğendiremez olduk. Geçen etkinliğin en beğenilen filmini izlemedin bile. 😕

Reactions: Dosi