E yani, adamlar Oscar'ı dağıtalı 1 ay olacak biz hala kendi Oscar'ımızı dağıtmadık. Geç bile kaldık, o yüzden go next...Adaşım beeee... Gereken açıklamayı yapmış.
Son düzenleme:
E yani, adamlar Oscar'ı dağıtalı 1 ay olacak biz hala kendi Oscar'ımızı dağıtmadık. Geç bile kaldık, o yüzden go next...Adaşım beeee... Gereken açıklamayı yapmış.
E yani, adamlar Oscar'ı dağıtalı 1 ay olacak biz hala kendi Oscar'ımızı dağıtmadık. Geç bile kalmadık, o yüzden go next...
Bıraak kimse gerekli katılımı göstermiyor demiyorsun da böyle boş yapıyorsun, herkes herşeyin farkında...Bizim ödüllerimiz daha prestijli, hummalı bir çalışma gösteriyoruz bu konuda. O yüzden.
Bıraak kimse gerekli katılımı göstermiyor demiyorsun da böyle boş yapıyorsun, herkes herşeyin farkında...
Aynen yap gerekenleri de biraz katılım olsun...Dur hatırlatma yapalım, iyi hatırlattın.
Aynen yap gerekenleri de biraz katılım olsun...
Bi zahmet hallet artık be adam...Daha ben göndermedim, dur halledeyim bari.
@Sherlock yerime hallet
1 hafta iyi bir süre. Kimse liste göndermezse gönderilen listeler üzerinden devam ederiz, yapacak bir şey yok...
Peki yarın 23.59 geçeye kadar mı? ben 8 kişi yapmadan yapmam dedim ama buradaki herkes üşengeç oyüzden fazla rakam söylemiş olabilirimYok uzaması mümkün değil, daha burada belirlediğimiz aday adaylarından aday listesi yapıp onu oylayacağız. Beklememiz mümkün değil fazla.
Üşengeç Şerlok..Ben daha kendiminkini halletmedim.
Üşengeç Şerlok..
@Forumdash online olduğun an yolla listeni, sen gececisin, geceye kadar gelmezsen kepenk kapanacakYarın son gün, göndermenizi rica ediyorum...
@MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @Özgür @-potterhead- @Forumdash @xdragxx...
Birazda atarım. Aklımdaydi ama biraz yoğundum😊Son hatırlatma...
@MasacRE @Dosi @mesmeso61 @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @Özgür @-potterhead- @Forumdash @xdragxx...
Bir tek son kategori boş kalacak. aklımda hiç şarkı kalmamış🙄 sadece 1 tane var, onu yaparım.@Dosi hanım farkı...