E yani, adamlar Oscar'ı dağıtalı 1 ay olacak biz hala kendi Oscar'ımızı dağıtmadık. Geç bile kaldık, o yüzden go next...Adaşım beeee... Gereken açıklamayı yapmış.![]()
Son düzenleme:
E yani, adamlar Oscar'ı dağıtalı 1 ay olacak biz hala kendi Oscar'ımızı dağıtmadık. Geç bile kaldık, o yüzden go next...Adaşım beeee... Gereken açıklamayı yapmış.![]()
E yani, adamlar Oscar'ı dağıtalı 1 ay olacak biz hala kendi Oscar'ımızı dağıtmadık. Geç bile kalmadık, o yüzden go next...![]()
Bıraak kimse gerekli katılımı göstermiyor demiyorsun da böyle boş yapıyorsun, herkes herşeyin farkında...Bizim ödüllerimiz daha prestijli, hummalı bir çalışma gösteriyoruz bu konuda. O yüzden.![]()
Bıraak kimse gerekli katılımı göstermiyor demiyorsun da böyle boş yapıyorsun, herkes herşeyin farkında...![]()
Aynen yap gerekenleri de biraz katılım olsun...Dur hatırlatma yapalım, iyi hatırlattın.![]()
Aynen yap gerekenleri de biraz katılım olsun...![]()
Bi zahmet hallet artık be adam...Daha ben göndermedim, dur halledeyim bari.![]()
1 hafta iyi bir süre. Kimse liste göndermezse gönderilen listeler üzerinden devam ederiz, yapacak bir şey yok...![]()
Peki yarın 23.59 geçeye kadar mı?Yok uzaması mümkün değil, daha burada belirlediğimiz aday adaylarından aday listesi yapıp onu oylayacağız. Beklememiz mümkün değil fazla.![]()
Üşengeç Şerlok..Ben daha kendiminkini halletmedim.![]()
Üşengeç Şerlok..
@Forumdash online olduğun an yolla listeni, sen gececisin, geceye kadar gelmezsen kepenk kapanacakYarın son gün, göndermenizi rica ediyorum...
@MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @Özgür @-potterhead- @Forumdash @xdragxx...
Birazda atarım. Aklımdaydi ama biraz yoğundum😊Son hatırlatma...
@MasacRE @Dosi @mesmeso61 @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @Özgür @-potterhead- @Forumdash @xdragxx...
Bir tek son kategori boş kalacak. aklımda hiç şarkı kalmamış🙄 sadece 1 tane var, onu yaparım.@Dosi hanım farkı...