bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Geçen sezon da bizi reelde 3-1 yenmişlerdi, tam belalı takımımızHiç fena değil yayın, Haaland tutulamıyor.
Afiyet olsun.4 tane yedik temizindenAma elim terledi biraz hava sıcak ondan dolayı konsantre olamadım@12.Adam
------
Geçen sezon da bizi reelde 3-1 yenmişlerdi, tam belalı takımımız
Ekli dosyayı görüntüle 108315
Savunmadan topla çıkarken topu kaybediyorsun, çabuk oynayayım derken acele mi ediyorsun? 68.dk daki kornere nasıl vuramadın ya...Üst üste çok oynayınca yoruluyor insan kapattım o yüzden umarım 7. Ligden 6. Lige çıkabiliriz5’e kadar çıkmıştım sonra düştüm… Bir sonraki maç bir ara oynarım artık
Yokum, F1 var.
Bazı maçlar momentum çok düşüyor düşündüğümü gerçekleştiremiyorumSavunmadan topla çıkarken topu kaybediyorsun, çabuk oynayayım derken acele mi ediyorsun? 68.dk daki kornere nasıl vuramadın ya...
Yanlış yazmışım aslında ben daha yeni 7’ye çıktım yani denk sayılırızYokum, F1 var.
Ben 8. ligdeyim 6. lig mücadelesindeki biriyle haksız rekabet olur.
Şu maç bitsin şu an rezil olmakla meşgulüm@Tolstoyevski beni ekiyon kaç gündür gel atalım 1-2 maç
Tamam bekliyorum o zaman yavaştan açayım ps'yi
Elim ağrıdı biraz üst üste mağlubiyetler gelince bir de sen 5-6 atarsan tam olurTamam bekliyorum o zaman yavaştan açayım ps'yi
------
2 saat önce davet atmışın keşke forumdan yazsaydın
Ben 2 aydır oynamıyorum bileElim ağrıdı biraz üst üste mağlubiyetler gelince bir de sen 5-6 atarsan tam olur
FB Leipzig derbisine geçelim o halde yavaştan
Tamamdır kapadım ps'yi
720p canlı yayın olmasına rağmen hiç kasmadı sanırım, hatta 20ms’lerde gezdi genelde Ping daima 100’lerde geçiyorduTamamdır kapadım ps'yi
Oyunu durdurup taktik ayalarını değiştirmese maç bize geçebilirdi ama taktiklerle bir şeyler yapınca yine gümledik@xdragxx 2 aydır oynamamış halin bu mu? Sakız gibi çiğnedin.
Yok bir cacık olmazdı.720p canlı yayın olmasına rağmen hiç kasmadı sanırım, hatta 20ms’lerde gezdi genelde Ping daima 100’lerde geçiyordu
------
Oyunu durdurup taktik ayalarını değiştirmese maç bize geçebilirdi ama taktiklerle bir şeyler yapınca yine gümledik
Aynen hiç donma olmadı720p canlı yayın olmasına rağmen hiç kasmadı sanırım, hatta 20ms’lerde gezdi genelde Ping daima 100’lerde geçiyordu
------
Oyunu durdurup taktik ayalarını değiştirmese maç bize geçebilirdi ama taktiklerle bir şeyler yapınca yine gümledik
Nasıl geçtin?Aynen hiç donma olmadı
Taktik sıkıntılıydı baştaDefans orta sahaya kadar çıkıp geride çok boşluk veriyordu onun önüne geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?