Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

Online oynuyorum yani gerçek kişilere göre ama 7. Ligdeyim bayadır oynamadığım için :A neyse maç başlıyor 720p olacak bu kez takılacak mi bakalım
------

@12.Adam @pompy
Hiç fena değil yayın, Haaland tutulamıyor. :A

4 tane yedik temizinden :A Ama elim terledi biraz hava sıcak ondan dolayı konsantre olamadım :A @12.Adam
------

Hiç fena değil yayın, Haaland tutulamıyor. :A
Geçen sezon da bizi reelde 3-1 yenmişlerdi, tam belalı takımımız :A

024EAB79-45D7-4C92-9C8D-A21106EC8BC9.jpeg

• Güldürdün
Reactions: bazinga and 12.Adam
Üst üste çok oynayınca yoruluyor insan kapattım o yüzden umarım 7. Ligden 6. Lige çıkabiliriz :A 5’e kadar çıkmıştım sonra düştüm… Bir sonraki maç bir ara oynarım artık :A
------

@bazinga FB - Leipzig derbisine var mısın güncellemeler Yoksa şu an kapışalım :A @12.Adam

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Üst üste çok oynayınca yoruluyor insan kapattım o yüzden umarım 7. Ligden 6. Lige çıkabiliriz :A 5’e kadar çıkmıştım sonra düştüm… Bir sonraki maç bir ara oynarım artık :A
Savunmadan topla çıkarken topu kaybediyorsun, çabuk oynayayım derken acele mi ediyorsun? 68.dk daki kornere nasıl vuramadın ya...

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
------

@bazinga FB - Leipzig derbisine var mısın güncellemeler Yoksa şu an kapışalım :A @12.Adam
Yokum, F1 var. :A

Ben 8. ligdeyim 6. lig mücadelesindeki biriyle haksız rekabet olur. :A

Savunmadan topla çıkarken topu kaybediyorsun, çabuk oynayayım derken acele mi ediyorsun? 68.dk daki kornere nasıl vuramadın ya...
Bazı maçlar momentum çok düşüyor düşündüğümü gerçekleştiremiyorum :bilmem: :A
------

Yokum, F1 var. :A

Ben 8. ligdeyim 6. lig mücadelesindeki biriyle haksız rekabet olur. :A
Yanlış yazmışım aslında ben daha yeni 7’ye çıktım yani denk sayılırız :A

F1 bitince kapışalım İşte canlı yayın imkanıyla hem :A
------

Hırs yaptım o 4-1 lik hezimetin acısını çıkarmalıyım bir maç daha atacağım gazamız mübarek olsun… (5 bu kez 5 yedi) :A @12.Adam

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Tamam bekliyorum o zaman yavaştan açayım ps'yi :A
------

2 saat önce davet atmışın keşke forumdan yazsaydın :A
Elim ağrıdı biraz üst üste mağlubiyetler gelince bir de sen 5-6 atarsan tam olur :A

FB Leipzig derbisine geçelim o halde yavaştan :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and 12.Adam
720p canlı yayın olmasına rağmen hiç kasmadı sanırım, hatta 20ms’lerde gezdi genelde Ping daima 100’lerde geçiyordu :A
------

Oyunu durdurup taktik ayalarını değiştirmese maç bize geçebilirdi ama taktiklerle bir şeyler yapınca yine gümledik :A
Yok bir cacık olmazdı. :A @xdragxx fifa'nın bug ını bulmuş gibi oynuyor.

720p canlı yayın olmasına rağmen hiç kasmadı sanırım, hatta 20ms’lerde gezdi genelde Ping daima 100’lerde geçiyordu :A
------

Oyunu durdurup taktik ayalarını değiştirmese maç bize geçebilirdi ama taktiklerle bir şeyler yapınca yine gümledik :A
Aynen hiç donma olmadı :A
Taktik sıkıntılıydı başta :A Defans orta sahaya kadar çıkıp geride çok boşluk veriyordu onun önüne geçtim :A