Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

Sıfırlanmıyor da tabii ki Fifa 22 çıkınca her şey sil baştan

Ama zaten ekimden beri oynadığım için koymuyor sıfırlanması. Bilmiyorum fut almasa oyunu almam bile ama zevk meselesi tabii

Çok detaya boğulmak yoruyor beni, FM'e de bu yüzden alışamamıştım kafayı yorduğundan, yok şu görev yok bu görev çok vakit alıyor biraz.

Reactions: xdragxx
Çok detaya boğulmak yoruyor beni, FM'e de bu yüzden alışamamıştım kafayı yorduğundan, yok şu görev yok bu görev çok vakit alıyor biraz.
Fifa 16'da ben de aynı düşünüyordum ama başlayınca gerisi geliyor

Tabii ki bu saatten sonra başlama. Başlasan ayrı dert olur kadron sıfır olduğu için maç kazanma ihtimalin bile olmaz
Fut oynanacaksa en geç kasımda başlanmalı zaten

Ben 2022 Ocak'a kadar almam gibi 22'yi fakat FUT'da seviyeye kadroya göre rakip çıkması olayı yok mu
Ben başlar başlamaz rakibim ŞL kadrosu olmaz sanırım?

Ben 2022 Ocak'a kadar almam gibi 22'yi fakat FUT'da seviyeye kadroya göre rakip çıkması olayı yok mu
Ben başlar başlamaz rakibim ŞL kadrosu olmaz sanırım?
Olur
Benim bu kadro bile ortalama bi kadro artık bu dönemde

Millet bu zamana kadar kurmuştur kadroyu en kötü kadro bile senin başlangıç kadrondan iyi olur. Tabii klasman olarak büyük ihtimalle 7-8.klasmandan vs başlarsın ama yine de onların kadrosu iyidir

Reactions: Tolstoyevski
Ben en iyisi online sezonlardan kafa rahat devam
Zaten daha 5.klasmana geçemedim, geçen sene 2'yi görmüştüm oysaki bu sene 6'da takıldık kaldık.

Ulan benle neden paket açılışı yapmıyorsun? 😡
Uğursuz gelirim diye mi?
Kadron çok iyi kimyada sıkıntı var.

@Dosi , mendyi içine oyuncu atarak yükseltebilir.

Reactions: Dosi and xdragxx
@Dosi , Aykut haklı aynı takımdan olan kişiler takıma daha kolay adapte olurlar.Bir de her ne kadar Aykut takmasa da kimya için önemlidir.

Reactions: Dosi
Olayı anlamadım
mevzu ne :S
Fifa 'da kadro yaparken 2 parametre vardır.İlki kadro geni yani gücü demek,
İkincisi ise kimya bu ise oyuncular arasındaki uyumu gösterir.Aynı takımdan veya aynı ülkeden oyuncu barındırırsan doğal olarak kimyan yükselir.
------

Son düzenleme:
Reactions: xdragxx and Dosi
Reactions: 12.Adam