Yine ayrılık zamanı geldi
Yine ayrılık zamanı geldi
Ah be dosi iyi bir şey çıkaramadın be.....Yine ayrılık zamanı geldi
Bence sen beni çağırmayı bırak. Olmuyor. Yıldızımız barışmıyor buradaAh be dosi iyi bir şey çıkaramadın be.....
Ama bu hafta perşembe günü beleş Mbappe geldi ve kadro baya güçlendi dur atayım O yüzden pe koymadı 10k zarar etmek Geçen hafta 60-70k gitmişti
Yalnız bende foto görünmüyor
Al kadro bu @Dosi
@HeisenBerg sen de merak ediyordun Kimyalara bakmayın Kimmich ve Lozano oyuna sonradan giriyor herkes 10 kimya
Mesut 50 maçta 45 gol 25 asist gibi bir şey yaptı takımın lideri
Haydaaa sende nasıl gözükecek pekiYalnız bende foto görünmüyor
Mesut
Petit çok konuşur.
Al kadro bu @Dosi
@HeisenBerg sen de merak ediyordun Kimyalara bakmayın Kimmich ve Lozano oyuna sonradan giriyor herkes 10 kimya
Mesut 50 maçta 45 gol 25 asist gibi bir şey yaptı takımın lideri
Espriyi anlamadımPetit çok konuşur.
Ohoooo. Terim'in sözleri final öncesi.Espriyi anlamadım
Lan ben de dedim Petit küçük demek onla alakalı bir şey mi? İzlemedim detaylı ondan bilmiyorumOhoooo. Terim'in sözleri final öncesi.
Bu hafta bazı fotolar uçmuş anlamadım sebebini. Yine hızlı resim'in yurt dışına kapalı olma durumu olabilirHaydaaa sende nasıl gözükecek peki
Lozano nasıl 87 anlamadım.Lan ben de dedim Petit küçük demek onla alakalı bir şey mi? İzlemedim detaylı ondan bilmiyorum
Hızlı resimden yüklemedim amaBu hafta bazı fotolar uçmuş anlamadım sebebini. Yine hızlı resim'in yurt dışına kapalı olma durumu olabilir
SS atma imkanın yoksa kalsın
Mesut nasıl 90 demiyorsun yani?Lozano nasıl 87 anlamadım.
Yes görünüyor. Kadro iyi Neymar'da varHızlı resimden yüklemedim ama
Şimdi gözüküyor mu?
Mesut'un 90 olmasını sorgulamadım bile. 😎Hızlı resimden yüklemedim ama
Şimdi gözüküyor mu?
------
Mesut nasıl 90 demiyorsun yani?
Sarı kartlar normal kartlar. Diğer renkli kartlar özel kartlar. Parası biraz daha fazla öyle alıyorsun Lozano'ya sövüyorum zaten. Biraz iyi oynasa özelliği de artacak turuncu kartlar öyle Ama reelde çok ortalama gittiği için yükselmiyor
Neymar takımın en iyisi zaten 400 küsür maça falan çıktı 400 küsür golü 200 küsür asisti varYes görünüyor. Kadro iyi Neymar'da var
Kral zaten 2-3 sene önce oyunun reyting olarak en yüksek ilk 10-15 kartı arasındaydıMesut'un 90 olmasını sorgulamadım bile. 😎
Güzel güzel.Neymar takımın en iyisi zaten 400 küsür maça falan çıktı 400 küsür golü 200 küsür asisti var
Mesut'un kart da güzel. Fener formalı falan Gollerden sonra da şöyle seviniyor
------
Kral zaten 2-3 sene önce oyunun reyting olarak en yüksek ilk 10-15 kartı arasındaydı
Mecburum ona Puanına bakma oyunda hızlı her kart iş yapıyorGüzel güzel.
Mendy'den kurtulmaya bak. Puanı düşük diğerlerine oranla
Bu kadrolar 2-3 ay sonra sıfırlanacak 22 ile birlikte, o yüzden hiç başlamadan online sezonlarda kafa dağıtmak yetiyor. Daha az stres daha rahat ortam.Mecburum ona Puanına bakma oyunda hızlı her kart iş yapıyor
O olmazsa Varane de olmuyor. Bir ara ikisini de değiştirecem ama
------
@Tolstoyevski sen de anca sezon oyna Leipzig'le Oyunun tadı Fut'ta ama bakmıyorsun bile
Sıfırlanmıyor da tabii ki Fifa 22 çıkınca her şey sil baştanBu kadrolar 2-3 ay sonra sıfırlanacak 22 ile birlikte, o yüzden hiç başlamadan online sezonlarda kafa dağıtmak yetiyor. Daha az stres daha rahat ortam.