Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

optimized-d8ex.png

Al kadro bu @Dosi
@HeisenBerg sen de merak ediyordun :A Kimyalara bakmayın Kimmich ve Lozano oyuna sonradan giriyor herkes 10 kimya :A
Mesut 50 maçta 45 gol 25 asist gibi bir şey yaptı takımın lideri :A

Bu hafta bazı fotolar uçmuş anlamadım sebebini. Yine hızlı resim'in yurt dışına kapalı olma durumu olabilir :A
SS atma imkanın yoksa kalsın :A
Hızlı resimden yüklemedim ama :A
Şimdi gözüküyor mu?
0p9lq.png

------

Lozano nasıl 87 anlamadım. :A
Mesut nasıl 90 demiyorsun yani? :A
Sarı kartlar normal kartlar. Diğer renkli kartlar özel kartlar. Parası biraz daha fazla öyle alıyorsun :A Lozano'ya sövüyorum zaten. Biraz iyi oynasa özelliği de artacak turuncu kartlar öyle :A Ama reelde çok ortalama gittiği için yükselmiyor :A

Hızlı resimden yüklemedim ama :A
Şimdi gözüküyor mu?
0p9lq.png

------

Mesut nasıl 90 demiyorsun yani? :A
Sarı kartlar normal kartlar. Diğer renkli kartlar özel kartlar. Parası biraz daha fazla öyle alıyorsun :A Lozano'ya sövüyorum zaten. Biraz iyi oynasa özelliği de artacak turuncu kartlar öyle :A Ama reelde çok ortalama gittiği için yükselmiyor :A
Mesut'un 90 olmasını sorgulamadım bile. 😎

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Yes görünüyor. Kadro iyi :A Neymar'da var :A
Neymar takımın en iyisi zaten :A 400 küsür maça falan çıktı 400 küsür golü 200 küsür asisti var :A
Mesut'un kart da güzel. Fener formalı falan :A Gollerden sonra da şöyle seviniyor :A

5bb4f6470f25442a20a474e6

------

Mesut'un 90 olmasını sorgulamadım bile. 😎
Kral zaten 2-3 sene önce oyunun reyting olarak en yüksek ilk 10-15 kartı arasındaydı :A

Neymar takımın en iyisi zaten :A 400 küsür maça falan çıktı 400 küsür golü 200 küsür asisti var :A
Mesut'un kart da güzel. Fener formalı falan :A Gollerden sonra da şöyle seviniyor :A

5bb4f6470f25442a20a474e6

------

Kral zaten 2-3 sene önce oyunun reyting olarak en yüksek ilk 10-15 kartı arasındaydı :A
Güzel güzel.

Mendy'den kurtulmaya bak. Puanı düşük diğerlerine oranla :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Güzel güzel.

Mendy'den kurtulmaya bak. Puanı düşük diğerlerine oranla :A
Mecburum ona :A Puanına bakma oyunda hızlı her kart iş yapıyor :A
O olmazsa Varane de olmuyor. Bir ara ikisini de değiştirecem ama :A
------

@Tolstoyevski sen de anca sezon oyna Leipzig'le :A Oyunun tadı Fut'ta ama bakmıyorsun bile :A

Mecburum ona :A Puanına bakma oyunda hızlı her kart iş yapıyor :A
O olmazsa Varane de olmuyor. Bir ara ikisini de değiştirecem ama :A
------

@Tolstoyevski sen de anca sezon oyna Leipzig'le :A Oyunun tadı Fut'ta ama bakmıyorsun bile :A
Bu kadrolar 2-3 ay sonra sıfırlanacak 22 ile birlikte, o yüzden hiç başlamadan online sezonlarda kafa dağıtmak yetiyor. :A Daha az stres daha rahat ortam. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bu kadrolar 2-3 ay sonra sıfırlanacak 22 ile birlikte, o yüzden hiç başlamadan online sezonlarda kafa dağıtmak yetiyor. :A Daha az stres daha rahat ortam. :A
Sıfırlanmıyor da tabii ki Fifa 22 çıkınca her şey sil baştan :A
Ama zaten ekimden beri oynadığım için koymuyor sıfırlanması. Bilmiyorum fut almasa oyunu almam bile ama zevk meselesi tabii :A