Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

Sıfırlanmıyor da tabii ki Fifa 22 çıkınca her şey sil baştan :A
Ama zaten ekimden beri oynadığım için koymuyor sıfırlanması. Bilmiyorum fut almasa oyunu almam bile ama zevk meselesi tabii :A

Çok detaya boğulmak yoruyor beni, FM'e de bu yüzden alışamamıştım kafayı yorduğundan, yok şu görev yok bu görev çok vakit alıyor biraz. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Çok detaya boğulmak yoruyor beni, FM'e de bu yüzden alışamamıştım kafayı yorduğundan, yok şu görev yok bu görev çok vakit alıyor biraz. :A
Fifa 16'da ben de aynı düşünüyordum ama başlayınca gerisi geliyor :A
Tabii ki bu saatten sonra başlama. Başlasan ayrı dert olur kadron sıfır olduğu için maç kazanma ihtimalin bile olmaz :A Fut oynanacaksa en geç kasımda başlanmalı zaten :A

Fifa 16'da ben de aynı düşünüyordum ama başlayınca gerisi geliyor :A
Tabii ki bu saatten sonra başlama. Başlasan ayrı dert olur kadron sıfır olduğu için maç kazanma ihtimalin bile olmaz :A Fut oynanacaksa en geç kasımda başlanmalı zaten :A
Ben 2022 Ocak'a kadar almam gibi 22'yi fakat FUT'da seviyeye kadroya göre rakip çıkması olayı yok mu :A Ben başlar başlamaz rakibim ŞL kadrosu olmaz sanırım? :A

• Güldürdün
Ben 2022 Ocak'a kadar almam gibi 22'yi fakat FUT'da seviyeye kadroya göre rakip çıkması olayı yok mu :A Ben başlar başlamaz rakibim ŞL kadrosu olmaz sanırım? :A
Olur :A Benim bu kadro bile ortalama bi kadro artık bu dönemde :A
Millet bu zamana kadar kurmuştur kadroyu en kötü kadro bile senin başlangıç kadrondan iyi olur. Tabii klasman olarak büyük ihtimalle 7-8.klasmandan vs başlarsın ama yine de onların kadrosu iyidir :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Olur :A Benim bu kadro bile ortalama bi kadro artık bu dönemde :A
Millet bu zamana kadar kurmuştur kadroyu en kötü kadro bile senin başlangıç kadrondan iyi olur. Tabii klasman olarak büyük ihtimalle 7-8.klasmandan vs başlarsın ama yine de onların kadrosu iyidir :A
Ben en iyisi online sezonlardan kafa rahat devam :A Zaten daha 5.klasmana geçemedim, geçen sene 2'yi görmüştüm oysaki bu sene 6'da takıldık kaldık. :A

• Güldürdün
Ulan benle neden paket açılışı yapmıyorsun? 😡
Uğursuz gelirim diye mi?
Kadron çok iyi kimyada sıkıntı var. :A
@Dosi , mendyi içine oyuncu atarak yükseltebilir. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
@Dosi , Aykut haklı aynı takımdan olan kişiler takıma daha kolay adapte olurlar.Bir de her ne kadar Aykut takmasa da kimya için önemlidir.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Olayı anlamadım :A mevzu ne :S
Fifa 'da kadro yaparken 2 parametre vardır.İlki kadro geni yani gücü demek,
İkincisi ise kimya bu ise oyuncular arasındaki uyumu gösterir.Aynı takımdan veya aynı ülkeden oyuncu barındırırsan doğal olarak kimyan yükselir.
------

IMG_0723.jpg

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and Dosi
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam