Ben mobil kast ediyorum sıfırlanıyordu eskiden kasım gibi su an oynamıyorum. Kast ettiğin normal FIFA ise bilgim yok.Oynayabilen mi?
Ben mobil kast ediyorum sıfırlanıyordu eskiden kasım gibi su an oynamıyorum. Kast ettiğin normal FIFA ise bilgim yok.Oynayabilen mi?
Oynamış olduğun karşılaşmayı YouTube a yükleme şansın var mı?Gen 87 kimya 100
Denerim netin stabil olduğu bir zaman.Oynamış olduğun karşılaşmayı YouTube a yükleme şansın var mı?
Aykut hocam ne zamandır turnuva oynamıyorsunuz. Paslandım yahu bir maç yorumlamak istiyorum.Denerim netin stabil olduğu bir zaman.
Gen 1 puan düşmüş.Neden ?Sıfırdan mı kadro kurdun?
Lewa 93'tü Torres 85 ondanGen 1 puan düşmüş.Neden ?Sıfırdan mı kadro kurdun?
Birkaç el attın mı?Lewa 93'tü Torres 85 ondan
Attık iyi gidiyor şimdilikBirkaç el attın mı?
Nerde görüntü, nerede video?Attık iyi gidiyor şimdilik
Ben aylardır oynamıyorum. Bu şekilde daha mutluyum.Bir ara FIFA 21 mini turnuvası mı yapsak yine ama yılların oyuncusu @xdragxx daha mütevazı bir takımla oynar tabi daha FIFA 21'de çok yeniyiz birkaç maç anca oynamışımdır. @bazinga @HeisenBerg
ya direkt oynamak isteyen varsa bu akşam şu andan itibaren.
Are you Fifa?3-0 geriye düştüğüm Tothennam maçını 4-3 yaptım 15 dakikada gel gör ki 90’da gol yedik 4-4 bütün enerjiyi götürdü. 🤦🏻♂️
Lag inanılmaz boyutlarda ama bir modemi reset edeyim deneyelim, baktık olmuyor çıkarız .Are you Fifa?
Hemen şimdi mi hocamLag inanılmaz boyutlarda ama bir modemi reset edeyim deneyelim, baktık olmuyor çıkarız .