Ünal AysalllllSoon the career...
Ünal AysalllllSoon the career...
Kimya kaç ve takım geni ?
Siyah Çoraplılar savunma yapmaz yaptırır mantığıyla oldukça ofansif bir kadro kurduk
Şeva manyak atıyor 5 maç 12 gol 2 asist istatistiği yakaladı şimdiden
Kimya 100 hocam ortalama da 86.Kimya kaç ve takım geni ?
Bir tek kaleci ve savunma ikilisi yeşil renkte,sanki kimya 86 takım geni 100 gibi.Kimya 100 hocam ortalama da 86.
Yok kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok 100 oluyor kimyaBir tek kaleci ve savunma ikilisi yeşil renkte,sanki kimya 86 takım geni 100 gibi.
Mobil Fifa 20 mi?Yok kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok 100 oluyor kimya
Yok ps4 fifa 21Mobil Fifa 20 mi?
Maalesef öylePS5 güncellemesi çok temiz gözüküyor... Bu sene yine tam yeni nesil için yapmadılar ama seneye PS4 ile PS5 arasındaki FIFA farkı da korkunç olacaktır maalesef... Seneye PS4 için direkt FIFA 21'in kadro güncellenmiş halini verirler, PS5'de ise uçarlar. @xdragxx
PS5 güncellemesi çok temiz gözüküyor... Bu sene yine tam yeni nesil için yapmadılar ama seneye PS4 ile PS5 arasındaki FIFA farkı da korkunç olacaktır maalesef... Seneye PS4 için direkt FIFA 21'in kadro güncellenmiş halini verirler, PS5'de ise uçarlar. @xdragxx
XBox One S...Maalesef öyle
Seneye 600-700 lira koyup ekran kartını güçlendirip pc'ye geçiş tek çare benim için
O kollara alışmamın imkanı yokXBox One S...
Ben de kol kullanmadım bir kaç kez PS4e gittim o kadarO kollara alışmamın imkanı yok
Bir ara pcde 14 oynamıştım. Ben daha çok Pes oynuyorum onu da şu an kaldırmıyor 18den sonrasını@Gerekli24 fifa oynamışlığın var mı?
Eski takımla oynanmıyor şimdi varsa bilmiyorum mobilde bizim lig ve Messenger grubumumuz da vardı bir kaç kişiBenim de 100 üstü bir takımım vardı.Güncellenmeden sonra eski takımımı arşive kaldırdılar.Ne yaptımsa eski takımımla oynayamadım. Sıfırdan bir kadro kurmamı istediler.Siz oynayabildiniz mi? @Gerekli24
Oynayabilen mi?Eski takımla oynanmıyor şimdi varsa bilmiyorum mobilde bizim lig ve Messenger grubumumuz da vardı bir kaç kişi