Bak hepsine net skor verdim Ozan'ın maçlara olabilir dedim konuda zaten 5-1 diye yazmışım
Ah hocam ah... Sözünüze ve hafızanıza güvendik konuya bakmadık, bakmak lazımmış.
Bak hepsine net skor verdim Ozan'ın maçlara olabilir dedim konuda zaten 5-1 diye yazmışım
Müsaitsen 1 maç oynayalım şu an survivor bittiyseGüncel tabloyu paylaşırsanız liderlik için hesap kitap yapacağım sn. @Sherlock bey 😂
İyiydi böyle asdfghjjk 😂😂😂Aynen hocam secquin 4-1 xdragxx dediğin için olmuş hata .A
Benim fikstürde de xdragxx 4-1 secquin yazmışsınHaliyle averajı da hatalı
Hocam 4'te 4 yapmadığınız takdirde şampiyon benimGüncel tabloyu paylaşırsanız liderlik için hesap kitap yapacağım sn. @Sherlock bey 😂
Henüz bitmedi.Bende bitmesini bekliyorum 😂 ama az sonra biter.Tv boşa çıkar 😂Müsaitsen 1 maç oynayalım şu an survivor bittiyse
Mucize diyorsun yani 😂😂😂Hocam 4'te 4 yapmadığınız takdirde şampiyon benim
Belli olmaz hocam ama ben hem @Sherlock hem de @Tolstoyevski'yle oynadığım 4 maçtan 7 puan aldımMucize diyorsun yani 😂😂😂
Ben Leipzig’i seçeceğim, 4.5 yıldızlı takım. İstersen 5 yıldızlı da seçebilirsin sana kalmışHenüz bitmedi.Bende bitmesini bekliyorum 😂 ama az sonra biter.Tv boşa çıkar 😂
Yapma Tolsto hocam yapmaBen Leipzig’i seçeceğim, 4.5 yıldızlı takım. İstersen 5 yıldızlı da seçebilirsin sana kalmış
Şuan liderlik savaşı verdiğim için juve tercihimi değiştiremeyeceğim malesef 😂 açtım konsolu ben şuan. Kullanıcı adım HanBaltaBen Leipzig’i seçeceğim, 4.5 yıldızlı takım. İstersen 5 yıldızlı da seçebilirsin sana kalmış
Geliyorum. İlk maç Leipzig ile kapitalizm mücadelesi vereceğim. İkinci maç dişine göre bir rakip gelecek eğer başaramazsam.Şuan liderlik savaşı verdiğim için juve tercihimi değiştiremeyeceğim malesef 😂 açtım konsolu ben şuan. Kullanıcı adım HanBalta
Hocam çokta kasmana gerek yok.Altı üstü bir oyun.Önemli olan keyif almak @Tolstoyevski 😂😂😂😂Tolsto hocam alacağın 1 puan dahi beni şampiyon yapar adamsıııın @Tolstoyevski
Olsun hocam oyun da olsa şampiyon sıfatı her zaman güzeldirHocam çokta kasmana gerek yok.Altı üstü bir oyun.Önemli olan keyif almak @Tolstoyevski 😂😂😂😂
Son dakika gerçekten çok yazık oldu pozisyona.Pas vermem lazımdıİlk maç:
Juve 2 - 2 Leipzig
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?