DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,127
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
[emoji2] dört yıl önce kuponlara tövbe ettim [emoji2] Allah bir daha düşürmesin.
Öyle büyük konuşma ya , ikimiz yeni bi başlangıç yapabiliriz[emoji2] dört yıl önce kuponlara tövbe ettim [emoji2] Allah bir daha düşürmesin.
@takas | 10 |
@papuleoo | 9 |
@Bully | 7 |
@sürgünüm | 7 |
yarın gör sen beni inşİkinci gün sonuçlarıyla güncellendi puan durumu.
Üst sıraları da her gün paylaşalım ki zirve kimlerin eline geçti görebilelim.
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @Tolstoyevski @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MayısKralı @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz
@takas 10 @papuleoo 9 @Bully 7 @sürgünüm 7
Şimdi bakınca alfabetik sıraya göre torpil geçmişim sana, normalde sonuncu sıradasın. Onu en kısa zamanda düzelteceğim.En azından sonunculukta tek değilim.
Daha yeni başladık zaten. Kısa sürede yükseleceğine inancım sonsuz?İddialı bir giriş yapacağımı düşünüyorum, direk 1. sıraya yazabilirsin beni @sürgünüm
Aynen gördüm, pek bir şey kaybetmemişim.Daha yeni başladık zaten. Kısa sürede yükseleceğine inancım sonsuz?
Bu arada hoşgeldiniz.
En azından sonunculukta tek değilim.
@takas | 16 |
@papuleoo | 15 |
@sürgünüm | 15 |
@Çiğdem- | 14 |
@ABAY_06 | 13 |
@Çiğdem- rezil etti bizi.ssÜçüncü gün sonuçlarıyla güncellendi puan durumu.
İlk beş şöyle:
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @Tolstoyevski @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MayısKralı @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29
@takas 16 @papuleoo 15 @sürgünüm 15 @Çiğdem- 14 @ABAY_06 13
ayy bizim türk erkekleri top oynamayı bile beceremiyorlar zaten birşeyden ansalar nerde
1-0 hırvatistan kazanır diyelim bakalım
herkes 2-0 almanya demiş bende çoğunluğa uyucam bu sefer tutar belki
almanya 2-0 yener diyelim bakalım orasıda yarı türkiye sayılır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?