Umarım bakalım artık.son maçlarda puan alamadım fazlaÇok sağol bana böyle yarışmacılar lazım işte. Laf sokan insanı kıran suçlayan değil. Umarım sende ilk 5 azından olursun, oluruz hatta.
Umarım bakalım artık.son maçlarda puan alamadım fazlaÇok sağol bana böyle yarışmacılar lazım işte. Laf sokan insanı kıran suçlayan değil. Umarım sende ilk 5 azından olursun, oluruz hatta.
Ben 2.olmuştum diğer euro maçı tahminindeUmarım bakalım artık.son maçlarda puan alamadım fazlaartık öbür maçlar bakalım nasıl olacak..ben sürekli gerilerden gelen yarışmacıların yukarıda olmalarını istiyoruminşallah öbür maçlardada puanın iyi olur
İlk 3 şansın baya bulunuyor aslında daha tahmin yapılacak maç çokBen 2.olmuştum diğer euro maçı tahminindesüpe r gitmiştim yine öyle olacak inş Allah izin verirse :
Ya dediğim gibi hiç belli olmuyor bu işler inşİlk 3 şansın baya bulunuyor aslında daha tahmin yapılacak maç çok
ÜYE | TOPLAM PUAN |
s10 | 47 |
ABAY_06 | 45 |
takas | 45 |
sürgünüm | 44 |
papuleoo | 41 |
s10 | 47 |
ABAY_06 | 45 |
takas | 45 |
sürgünüm | 44 |
halukerogluFOX | 43 |
papuleoo | 43 |
bugün ve yarın maç yokdün hiç puan alamadım 8.sıradayım ilk 10 da bitirirsem benim için yeterli olur çok bile
forumdn çıkmadan yeni tahminleri yapalım @sürgünüm nerde konular
s10 | 50 |
takas | 48 |
sürgünüm | 47 |
ABAY_06 | 46 |
papuleoo | 44 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?