BesaleT
Emekli
Çok karışık olmuş kime hangi yorum gitti çözemedim.Dark için oNokta gelince sana yazmışım gibi olmuş.
Sende gelişme var ama gülücük emojileri filan.
Bana yorum yapmadın o zaman.
Çok karışık olmuş kime hangi yorum gitti çözemedim.Dark için oNokta gelince sana yazmışım gibi olmuş.
Sende gelişme var ama gülücük emojileri filan.
O iki kütüğe güvenilir mi bacım sen de ne yaptın.Listesini yapan herkese çok teşekkür ederim. 👏 Editlemenize gerek kalmadı artık. Yarından itibaren hesap kitap işlerine girerimbelirli limitler olacak, mrt-06'y danışarak nasıl hesap edeceğimi belirtmiştim. Yarın gündüz tüm günümü bu konuyla geçireceğim. Umarım yeterli bir süre olur. Toplam 27 kişi listesini yapmış bulunmakta.
Listeyi yapmayacağını en başta belirten @DarkLegenD @dreamy teşekkürler belirttiğiniz için.
@Forumdash sen başta olumlu baktın gibi ama sonra yapmayacağını belirttin ama sıkıntı yok halettik😊
@xBUGRAx sana ve bir kaç kişiye daha yapmayacaksınız belirtin hatırlatma etiketi yapmayayım dedim ama sadece güldürü atıp geçmen sinir bozucuydu ama sonra yapamayacğını belirtiçme nezaketşnde bulununca sorun olmadı
@MasacRE ve @Maskeli Fedai size karşı diyeceğim tek şey """"""""
Aa evet bana da ekle.En özlenilen üyeye @dizi kolik'i unutmusum, ona da +1 ekle tamamdir.
Aklın nerdeydiEn özlenilen üyeye @dizi kolik'i unutmusum, ona da +1 ekle tamamdir.
İşte bir umut bekliyor insan
Teşekkür ederim canım🤗Canım benim emeğine sağlık sonuçları merakla bekliyorum
Teşekkür ederim canım🤗
@MasacRE ve @Maskeli Fedai nin cesedini ne zaman buluruzListesini yapan herkese çok teşekkür ederim. 👏 Editlemenize gerek kalmadı artık. Yarından itibaren hesap kitap işlerine girerimbelirli limitler olacak, mrt-06'y danışarak nasıl hesap edeceğimi belirtmiştim. Yarın gündüz tüm günümü bu konuyla geçireceğim. Umarım yeterli bir süre olur. Toplam 27 kişi listesini yapmış bulunmakta.
Listeyi yapmayacağını en başta belirten @DarkLegenD @dreamy teşekkürler belirttiğiniz için.
@Forumdash sen başta olumlu baktın gibi ama sonra yapmayacağını belirttin ama sıkıntı yok halettik😊
@xBUGRAx sana ve bir kaç kişiye daha yapmayacaksınız belirtin hatırlatma etiketi yapmayayım dedim ama sadece güldürü atıp geçmen sinir bozucuydu ama sonra yapamayacğını belirtiçme nezaketşnde bulununca sorun olmadı
Bilmiyorum. Yarın nekadar toparlaycağıma bağlıNe zaman açıklarsın sonucugerçi bugün son gündü bir kaç günü bulur dimi
Yakında
A Haber'e bile güvenilir onlara güvenilmez o derece.İşte bir umut bekliyor insan
Hhahaha dur @xemrexxx nin güncelemesi geldi aklımaA Haber'e bile güvenilir onlara güvenilmez o derece.
Bilmiyorum. Yarın nekadar toparlaycağıma bağlı
Pil buldum düzelttim
Ne mutlu sanaPil buldum düzelttim
Boyu devrilesice @xBUGRAx eline mi yapışacaktı be.Listesini yapan herkese çok teşekkür ederim. 👏 Editlemenize gerek kalmadı artık. Yarından itibaren hesap kitap işlerine girerimbelirli limitler olacak, mrt-06'y danışarak nasıl hesap edeceğimi belirtmiştim. Yarın gündüz tüm günümü bu konuyla geçireceğim. Umarım yeterli bir süre olur. Toplam 27 kişi listesini yapmış bulunmakta.
@xBUGRAx kutlama konuma hemen hediye getirdi ona laf edemem şimdi
Bu bizi alakadar etmez, hemen yap listeni. Unutma ki sana hiçbir şey olmaz, aptallık etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?